Elämys!-päivät: Elastisen keikka huipensi Elämys!-päivien annin

Räppigoljatin ilmaiskonsertti veti Mummotunnelin täyteen sateisesta syyssäästä huolimatta.

Yhteistyössä HOK-Elanto.

Välillä käy näinkin. Koko päivä on sateelta vältytty, mutta taivaat aukenevat juuri otolliseen aikaan, kun Elastisen keikka on alkamassa. Ihmiset tungeksivat markiisien alla ja sateenvarjojen suojissa skumppalasit ja oluttuopit kätösissään.

Monellakin tapaa legendaarinen Mummotunneli toimii Elastisen alkuillan keikkamiljöönä. Wanhan kauppakujan varrelta löytyvät niin Rafaellon terassi, Pub Gaselli, VENN kuin Tapas Barcelonakin. Varsinkin kesäöisin Mummotunneli luo varsin mainiot puitteet railakkaalle bileyölle, eikä tämäkään keikka näyttänyt tuottavan pettymystä syysillasta huolimatta.

Elastinen on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään, joten ei ihme, että tunnelma on katossa ensibiiteistä lähtien. Saman allekirjoittaa keikalle ystävänsä kanssa saapunut Johanna Tirri. Tirri on nähnyt Elastisen livenä useaan otteeseen vuosien varrella.

“Hänen keikkojensa jälkeen on hyvä mieli ja positiivinen tunnelma. Hän onnistuu aina siirtämään energiaansa yleisöön eikä tämä kerta ollut poikkeus, vaikka olikin märkää,” Tirri sanoo.

Tapahtumarikas viikko

Elastisen keikka huipentaa Elämys!-päivät, jotka ovat täyttäneet pääkaupunkiseudun ravintoloita ja baareja monipuolisella tekemisellä sekä herkuttelulla. Tarjolla on ollut muun muassa erilaisia teemailtoja Michael Jackson -iltamista beer pong -turnauksien kautta paperilennokkiskaboihin. Ruoka- ja juomapuolella ilmaiset maistiaiset ja euron ekstradesit ovat siivittäneet pubi-iltoja.

Murhamysteeri-illallisten lisäksi Elämys!-päivät tarjosivat nopeimmille ilmoittautujille erityisen kokemuksen hämärässä: Dinner in the Dark -illalliset haastavat makuaistin äärimmilleen, kun ruokaansa ei voi nähdä. Muun muassa Casa Largossa vieraat nauttivat espanjalaistyylisen, kolmen ruokalajin illallisen pimeässä.

Aktiviteettipuolella viini-, skumppa- ja olutjoogan tahtiin taivuttiin muun muassa Oluthuone Konepajalla, Virgin Oilissa ja VENNissä. Olutjoogassa koettiin naurua ja uusia haasteita tuopin kanssa tasapainoillessa. Joogaajat kuvasivat kokemusta varsin erilaiseksi normaaliin joogatuntiin verrattuna, mutta sitäkin hauskemmaksi ja rennoksi tilaisuudeksi.

Myös Exit Room -konsepti taipui Elämys!-ravintoloihin. Dubliner, Vltava ja La Famiglia isännöivät nokkelia arvoituksenratkojia. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi