Ennätysmäärä uusia nimiä! Tässä ovat SYÖ!-viikkojen uutuusravintolat pääkaupunkiseudulla

Marraskuun 5.-18. päivä vietettävillä SYÖ!-viikoilla herkutellaan taas edullisilla kympin annoksilla.

Marraskuun 5. päivä alkavilla SYÖ!-viikoilla on pääkaupunkiseudulta mukana peräti 81 ravintolaa, joiden joukkoon mahtuu tällä kertaa ennätysmäärä uusia tulokkaita. Ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoille osallistuvia ravintoloita on mukana nimittäin huikeat 24, joten uusista makuelämyksistä ei todellakaan ole pulaa!

Lue lista SYÖ!-viikkojen uutuusravintoloista ja osallistu artikkelin lopusta löytyvään kyselyyn, jonka palkintona arvotaan ravintolalahjakortteja.

PS: Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja annokset löydät kampanjasivuilta täältä.

24 x uudet SYÖ!-ravintolat pääkaupunkiseudulla

Bun2Bun

Suomen ensimmäinen sataprosenttisesti vegaaninen hampurilaisketju Bun2Bun on mukana SYÖ!-viikoilla kahden, Kalliossa ja Punavuoressa toimivan ravintolan voimin. Ketjun lippulaivatuote on kasvipohjainen Beyond Meat -pihvi, joka maistuu ja näyttää perinteiseltä hampurilaispihviltä. Tätä pihviä pääset testaamaan perjantaista alkaen kympillä Quarter Pound -burgerin välissä.

Täysin uusia makuelämyksiä kaipaavan valinta on Bun2Bunin toinen kympin annos; The No-chicken, eli täysin kotimainen, vegaaninen, soijaton ja gluteeniton, kanan makua jäljittelevä pihvi. Tämä pihvi nautitaan tietenkin burgerin välissä. Tätä ainutlaatuista uutuutta on pakko maistaa!
 

Dim Sum House

Kalasatamassa sijaitseva Dim Sum House on SYÖ!-ravintola sinulle, joka haluat päästä herkuttelemaan reilun kokoisilla aasialaisilla annoksilla edulliseen kympin hintaan.

Viime vuoden lokakuussa ovensa avannut Dim Sum House tuo SYÖ!-viikoille tarjolle kolme erinomaista kympin annosta, joiden joukkoon mahtuu niin ravintolan nimeä kantavia dim sum -nyyttejä, kevätrullia, Pekingin tofua kuin neljä pientä ruokaa sisältävä annos jälkiruokaherkkujen kera.
 

Hanko Sushi

Laadukkaista, käsintehdyistä susheista tunnettu Hanko Sushi on mukana kampanjassa peräti viiden uuden SYÖ!-ravintolan voimin. Kympin annoksilla pääsee herkuttelemaan perjantaista lähtien Citykäytävän, Herttoniemen, Kluuvin, Itiksen ja Redin toimipisteissä.

Kympillä pääset testaamaan Medium-sushilajitelmaa, joka pitää sisällään 12 kappaletta toinen toistaan herkullisempia susheja, kuten grillttua lohinigriä, ebiä, teriyaki-ebiä, kurkkuamakia, lohi-kurkkumakia ja tofu-kurkkumakia. Nyt voit lähteä maistamaan, miltä tuore, vastuullisista raaka-aineista valmistettu sushi oikein maistuu.

Viisi Hanko Sushia ympäri pääkaupunkiseutua kutsuvat herkuttelemaan kympin viikoille.
Viisi Hanko Sushia ympäri pääkaupunkiseutua kutsuvat herkuttelemaan kympin viikoille. Kuva: Laura Matilainen

Helsinki Bryggeri Brewhouse

Oletko jo käynyt testaamassa kesäkuussa ovensa avanneen, entistäkin enemmän paikallisuuteen panostavan Helsinki Bryggeri Brewhousen tarjonnan? Nyt siihen tarjoutuu oiva tilaisuus, sillä laatuoluista ja rehdistä ruoasta tunnettu ravintola on mukana marraskuun SYÖ!-viikoilla.

Kympillä pääset testaamaan hyvin laatujuomien kylkeen sopivia annoksia; Double Smash Cheese Burgeria, Chicken Wingsejä ja Bryggerin Ragu Pastaa.
 

Isey Skyr Bar

Kampissa ja Rautatieasemalla sijaitseva Isey Skyr Bar on islantilainen konsepti, jonka tuotteet perustuvat monelle kuluttajalle tuttuun, proteiinipitoiseen skyr-rahkaan. Isey Skyr Barin terveelliset smoothiet, kulhot, menut ja shotit on kätevä napata matkaan niin aamupalaksi, kevyeksi lounaaksi kuin matkaevääksi.

SYÖ!-viikoilla kannattaa napata kaveri kainaloon ja lähteä Isey Skyr Bariin. Kympillä voit nimittäin valita joko kaksi vapaavalintaista Boozt-smoothieta, kaksi bowlia kahvien kera tai mehu ja bowli combon.

Isey Skyr Barin tuotteilla herkuttelet terveellisesti.
Isey Skyr Barin tuotteilla herkuttelet terveellisesti. Kuva: Isey Skyr Bar

Junk y Vegan Kallio

Lokakuun alussa Kallioon toisen toimipisteen avannut Junk y Vegan on mukana SYÖ!-viikoilla molempien ravintoloiden voimin. Vegaaniseen mättöruokaan ja rentoon meininkiin panostava ravintola tarjoaa SYÖ!-viikkojen kunniaksi kaikki burgerit kympillä.

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä testaamaan ylistetyn vegepaikan burgereita - valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun.

Junk y Veganin uutuus, Meatless Junky 2.0 Burger, lähtee myös matkaasi kampanjan ajan kympillä.
Junk y Veganin uutuus, Meatless Junky 2.0 Burger, lähtee myös matkaasi kampanjan ajan kympillä. Kuva: Junk y Vegan

Krung Thep Thai Bistro

Autenttista thairuokaa Helsingin Jätkäsaaresssa tarjoileva Krung Thep Thai Bistro vie sinut hetkessä makumatkalle Thaimaan lämpöön. Laadukkaiden raaka-aineiden ja autenttisten makujen lisäksi ravintola panostaa esteettisyyteen - näitä herkkuja syö mielellään myös silmillään!

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kympillä kaikki curryt ja wokit valintasi mukaan joko kanalla tai tofulla.
 

Navi Noodle Bar

Kesällä ovensa Unioninkadulle avannut Navi Noodle Bar keskittyy tarjoamaan asiakkailleen maukkaita, kiinalaisen katuruoan perinteitä kunnioittavia annoksia. Nimensä mukaisesti käsintehdyt nuudelit näyttelevät tässä ravintolassa pääosaa, ja tällä trendiherkulla pääsee nautiskelemaan myös SYÖ!-viikoilla.

Kympillä tarjolla on kolme erilaista nuudeliannosta, joiden joukosta löytyy vaihtoehto niin kasvissyöjille, lihan ystäville kuin tulista ruokaa kaipaaville. Kokeile ja ylläty!
 

Pancho Villa Sello

Vuonna 2001 Tampereelta ponnistanut Pancho Villa on avannut lokakuun lopulla uuden ravintolan Selloon, ja tämä uutuus on heti mukana myös marraskuun SYÖ!-viikoilla. Pancho Villa tunnetaan ennen kaikkea legendaarisista burgereista ja rennosta tunnelmasta, ja näistä molemmista pääsee nauttimaan myös kympin viikoilla.

SYÖ!-viikoilla saat kympillä valintasi mukaan eteesi joko jättijuustoburgerin tai jättiburgerin. Näillä tuhdeilla, valitsemasi lisukkeen kera tarjoillut burgerit vievät taatusti nälän!

Sellossakin pääsee nyt herkuttelemaan Panco Villan legendaarisilla burgereilla.
Sellossakin pääsee nyt herkuttelemaan Panco Villan legendaarisilla burgereilla. Kuva: Pancho Villa

Ravintola Furu

Merellisissä maisemissa sijaitseva Furu tarjoaa ainutlaatuisten maisemien lisäksi myös herkullisia makuelämyksiä. Hotelli Rantapuiston yhteydessä toimivaan Furuun kannattaa lähteä tutustumaan etenkin SYÖ!-viikoilla, sillä ravintola tuo kampanjan ajaksi tarjolle kympillä kaksi modernisoitua klassikkoa.

Onko valintasi tryffelillä viimeistelty sienikeitto vai kenties katkarapuskagen?

Ravintola Furun sienikeitto on maistamisen arvoinen elämys.
Ravintola Furun sienikeitto on maistamisen arvoinen elämys. Kuva: Furu

Rax Pizzabuffet

Lähes legendaarinen Rax Pizzabuffet on mukana SYÖ!-viikoilla neljän ravintolan voimin. Erilaisia pizzoja, salaatteja, lämpimiä ruokia ja juomia sisältävä buffetti on saatavilla kampanjan ajan edulliseen kympin hintaan. “Niin paljon kuin jaksat syödä” -idealla toimiva buffetti on saatavilla kympillä SYÖ!-viikkojen ajan Alexanterinkadun, Dixin, Itiksen ja Kampin Raxeista.

Ruokaa mukaan? Kympillä voit noutaa edellä mainituista Raxeista mukaan myös Iso Pepen, eli ison pepperonipizzan.
 

Taco Bell Kamppi

Maukkaista tacoista ja burritoista tunnettu Taco Bell on ravintola sinulle, joka haluat herkutella maistuvilla annoksilla helposti ja nopeasti. Suomessa neljän vuoden ajan toiminut ketju on valloittanut suomalaisten sydämet, ja nyt Kampin Taco Bell valloittaa myös SYÖ!-viikot.

Taco Bell Kamppi tuo kampanjan ajaksi tarjolle kolme maistuvaa kympin annosta: kuusi kappaletta Crunchy Tacoja, kaksi kappaletta Crunchwrap Supreme Mealeja ja Chunchwrapin oluen tai siiderin kera. Näistä tarjouksista kannattaa ehdottomasti lähteä nauttimaan kaverin kanssa!

Tacobellin kympin tarjoukset maistuvat paremmilta kaverin kanssa.
Tacobellin kympin tarjoukset maistuvat paremmilta kaverin kanssa. Kuva: Taco Bell

Tandoori Flames

Marraskuun kampanjan todellinen uutuus on Mäkelänkadulle juuri parahiksi SYÖ!-viikoille avaava Tandoori Flames. Kympin viikoilla pääset testaamaan intialaisiin makuihin keskittyvän uutuusravintolan tarjonnan hyvin edulliseen hintaan.

Kympillä voit valita lautasellesi joko klassisen Butter Chickenin, haudutettua lammasta sisältävän Lamb Curryn tai friteerattuja paneer-kasvispyöryköitä sisältävän Malai Koftan.
 

Veturitallit

Pasilan historiallisessa ratapihamiljöössä sijaitseva Veturitallit on jo itsessään näkemisen arvoinen paikka. Ihastuttavan miljöön lisäksi ravintolaan kannattaa lähteä ehdottomasti myös syömään, sillä tarjolla on maukasta ja rehtiä ruokaa, joka maistuu ihan kaikille.

SYÖ!-viikoilla pääset herkuttelemaan kympillä valintasi mukaan joko lohikeitolla ja paahdetulla leivällä, pasta carbonaralla tai red currylla.
Vegeruokia kaipaavat ilahtuvat taatusti tiedosta, että sekä pasta carbonara että red curry on saatavilla myös vegaanisena.

Veturitallien miljöö on vertaansa vailla.
Veturitallien miljöö on vertaansa vailla. Kuva: Laura Matilainen

Xiao Mei Lin Dumblings

Asiakkaiden keskuudessa ylistystä keräävä Xiao Mei Lin Dumblings tarjoilee kantonilaisia höyrytettyjä dim sumeja, täytettyjä dumplingeja sekä maukkaita riisi- ja nuudeliannoksia. Lönnrotinkadulla sijaitseva ravintola onkin oiva kohde niihin hetkiin, kun haluat herkutella autenttisilla mauilla ystävällisen palvelun ja viihtyisän miljöön siivittäminä.

SYÖ!-viikoilla pääset maistamaan kympillä joko kana- tai kasvistäytteisiä dim sumeja chilikastikkeen kera, tai vaihtoehtoisesti sichuanilaisia dandan-nuudeleita possulla tai tofulla.

 

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi