Helsingissä hurahdettiin tuorenuudeleihin! 4 x uudet nuudeliravintolat, jotka ihastuttavat juuri nyt

Käsintehtyjä tuorenuudeleita tarjoavat ravintolat ovat nyt se juttu.

Vaikka nuudeleista voi monelle tulla ensimmäisenä mieleen opiskelija-aikojen pikaherkku, nuudelit ovat paljon muutakin. Niiden voidaan esimerkiksi sanoa olevan tämän hetken trendiruokaa.

Helsinkiin on saatu vuoden sisään neljä huipputason nuudeliravintolaa, joiden tarjonta muuttaa käsityksesi tästä ruokalajista.

4 x nuudeliravintolaa Helsingissä

Big Bowl Noodle

 • Missä: Malminrinne
 • Maista: Lanzhou Ramen
  Kenelle: Autenttisia makuja etsivälle

Kuva: Big Bowl Noodle

Kampin Malminrinteessä sijaitseva Big Bowl Noodle tarjoaa kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen, jossa pääosassa ovat käsintehdyt Lanzhou-tyyliset nuudelit. Tässä ravintolassa asiakas pääsee valitsemaan viidestä erilaisesta nuudelityypistä ja neljästä erilaisesta annoksesta.

Olipa valintasi mikä hyvänsä, et voi mennä pieleen! Annoksissa maistuvat nimittäin aidot maut ja kunnioitus raaka-aineita ja itse ruokalajia kohtaan. Jos hyvä tuuri käy, pääset todistamaan, kuinka käsintehdyt tuorenuudelit oikein valmistuvat ravintolan avokeittiössä.

Noodle Story

 • Missä: Kauppakeskus Hertsi
 • Maista: Nuudelit seesamkastikkeella ja kimchillä
 • Kenelle: Nuudelihimoisille shoppaajille

Kuva: Noodle Story

Viime syksynä kauppakeskus Hertsiin avautunut Noodle Story on monelle tuttu paikka Ison Omenan ja Kallion toimipisteistä. Noodle Storyn pääpaino on nimensä mukaisesti kotitekoisissa nuudeleissa, joita saa tässä ravintolassa niin kulhoissa, keitoissa kuin paistettuna.

Vaikka nuudelit ovat ravintolan juttu, tarjolla on myös muita aasialaisia annoksia, kuten dumplingseja ja wonton-keittoja.

Noodle Master

 • Missä: Töölö
 • Maista: Dandan-nuudelit
  Kenelle: Makumatkaa kaipaaville

Kuva: Noodle Master

Arkadiankadulla sijaitseva pieni Noodle Master siivittää sinut hetkessä makumatkalle Kiinaan. Käsintehdyissä nuudeliannoksissa riittää makua ja ihmeteltävää; miten noin yksinkertainen ruokalaji voikin maistua niin hyvälle.

Viime vuoden lopulla avautunut ravintola on noussut nopeasti asiakkaiden suosikiksi, ja tulisen ruoan ystäviä ilahduttavat etenkin dandan-nuudelit.

Noodle by Biáng!

 • Missä: Kauppakeskus Itis
 • Maista: Xinjiang Chili Chicken Noodle
  Kenelle: Koko perheelle

Kuva: Noodle by Biang!

Itäkeskukseen avannut Noodle by Biang! tarjoilee pohjoiskiinalaista suurella sydämellä. Myös tässä ravintolassa nuudelit valmistetaan käsityönä, ja nimi biáng tuleekin nuudelin valmistuksessa syntyvästä äänestä, kun nuudelia lyödään pöytää vasten.

Tarjolla on erilaisia ja erivahvuisia nuudeliannoksia aina miedoista paistetuista nuudeleista tuliseen Spicy Cumin Lamb Noodles -annokseen. Jokaiselle jotakin!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi