Jenkkiherkkuja ja eksoottista katuruokaa! 12 annosta, jotka SYÖt nyt kympillä Vantaalla

SYÖ!-viikoista ja kympin annoksista nautitaan 4.6.-17.6.2021.

Suosittuja Poutine-perunoita saa nyt kympillä kaksi annosta.
Suosittuja Poutine-perunoita saa nyt kympillä kaksi annosta. Kuva: Food Court K-Citymarket

Kympin annoksia tarjoilevat SYÖ!-viikot ovat nyt käynnissä Vantaalla! Tällä kertaa edullisista annoksista nautitaan neljän ravintolan ja 12 tarjousannoksen voimin.

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät täältä. Ja muistathan, että kaikki kampanja-annokset on saatavilla myös take awayna, joten voit nauttia kympin herkuista niin ravintolassa, kotona kuin piknikillä. Valinta on sinun!

Kympillä ruokaa joka tilanteeseen

Vantaalla viime kampanjassa debyyttinsä tehnyt Food Court K-Citymarket Jumbossa on jälleen mukana tarjoamassa herkullisia kympin annoksia, joita voit pysähtyä nauttimaan vaikkapa kauppareissun lomassa. SYÖ!-viikkojen ajan pääset herkuttelemaan kympillä friteeratuilla, jenkkityylisillä deep fried chicken -aterioilla. Valittavanasi on kolme maukasta vaihtoehtoa, ja jokaiseen ateriaan kuuluvat myös ranskalaiset, juoma ja dippi.

LUE MYÖS: SYÖ! Helsinki: Huippukokin upea ravintolakokonaisuus ja 8 muuta kokeilemisen arvoista uutuutta

Pienen suolaisen nälkään kympillä on tarjolla suuren suosion saavuttaneita kanadalaisia Poutinet-perunoita peräti kaksin kappalein. Peruna-annokset voi valita useasta eri vaihtoehdosta. Ja kun perunat on nautittu, voitte siirtyä kaverin kanssa jälkiruoan pariin ja tilata Food Cortin oman gelaterian jäätelöihin valmistettuja, kermavaahdolla, karkeilla ja kastikkeella kruunattuja pirtelöitä - näitäkin herkkuja saat kaksi kappaletta kympillä.

Jumbossa voit nauttia nyt edullisesti erilaisia deep fried -aterioita.
Jumbossa voit nauttia nyt edullisesti erilaisia deep fried -aterioita. Kuva: Food Court K-Citymarket

Flamingon puolella kympin annoksia tarjoilee puolestaan nepalilainen ravintola Aangan, jossa pääset herkuttelemaan nepalilaisen keittiön klassikoilla edulliseen kympin hintaan. Voit valita lautasellesi joko Veg Koftan eli friteerattuja kasvispyöryköitä tomaatti-kookoskastikkeessa, haudutettuja kananfileitä sisältävän Chicken Korman tai lammasta ja kasviksia keskivahvassa kastikkeessa, eli Lamb Vindaloo -annoksen.

Testaamisen arvoisia ravintoloita

Nepalilaisia makuja maistellaan edullisesti myös Myyrmäessä sijaitsevassa Everest Dinessa. Tässä ravintolassa SYÖdään kampanjan aikana Hariyali Koftaa eli friteerattuja kasvispyöryköitä pinaatti-currykastikkeessa. Annos on mahdollista saada myös vegaanisena! Kympillä pääsee myös herkuttelemaan todellisella nepalilaiskeittiön klassikolla eli Butter Chickenillä, sekä astetta tulisemmalla lammasruoalla, Lamb Chilillä.

Tikkurilassa eksoottisia makuelämyksiä edullisesti tarjoilee thaimaalaiseen ruokaan erikoistunut The One Thai Kitchen. Jos et vielä ole testannut tätä ravintolaa, nyt siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus. Kympillä pääsee maistamaan muun muassa Krapao Khai Dow -katuruoka-annosta, joka pitää sisällään muun muassa wok-pannulla paistettua kanan jauhelihaa, kananmunaa ja chiliä.

The One Thai Kitchen on tutustumisen arvoinen ravintola Vantaalla.
The One Thai Kitchen on tutustumisen arvoinen ravintola Vantaalla. Kuva: The One Thai Kitchen

Kympillä pääsee maistamaan myös punaista currya kanalla tai tofulla sekä Kai Kara Age -annosta, joka pitää sisällään friteerattua kanaa, japanilaista riisiä, sydänsalaattia ja spicymajoneesia.

Mihin sinä aiot suunnata ensimmäiseksi SYÖmään?

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi