SYÖ! Helsinki: Huippukokin upea ravintolakokonaisuus ja 8 muuta kokeilemisen arvoista uutuutta

SYÖ!-viikot ja edulliset kympin annokset ovat taas täällä 4.6.–17.6.2021.

SYÖ!-viikot kutsuvat jälleen herkuttelemaan edullisilla kympin annoksilla perjantaista 4.6. alkaen. Pääkaupunkiseudulta mukana on tällä kertaa huikeat 76 ravintolaa, joiden joukkoon mahtuu niin tuttuja suosikkeja kuin mielenkiintoisia uutuuksia. 

Tsekkaa kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat niin tiedät, missä herkuttelet kesäkuun ensimmäisillä viikoilla.

PS. Tarjousannokset on saatavilla myös take awayna.

Helsingin uudet SYÖ!-ravintolat:

Mei Lin

Autenttisten makuelämysten äärelle sinut siivittää Mei Lin. Helsingin Annankadulla sijaitsevassa ravintolassa pääset maistelemaan sichuanilaisia makuelämyksiä - ja SYÖ!-viikoilla teet sen vielä todella edullisesti.

Kampanjan ajan ravintola tarjoaa kympillä annoksia niin broilerin, possun kuin tofun ystäville. Valittavanasi on kung pao -kanaa, kahdesti paistettua possua tai tofua tulisessa kastikkeessa. Kuulostaa herkulliselta, vai mitä?

Kuwano Arabia

Omien sanojensa mukaan Arabian kauppakeskuksessa sijaitseva Kuwano tarjoilee kaupungin mutkattominta ja tuoreinta sushia. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä testaamaan, pitävätkö lupaukset paikkansa.

SYÖ!-viikoilla pääset nauttimaan kympillä autenttisia japanilaisia makuja kolmen tarjouksen muodossa. Kesämaku 1 & 2 -annokset sisältävät 16 kappaletta erilaisia susheja. Kympillä voit lähteä nauttimaan myös kattavan buffetin antimista.

Siam Thai Modern

Jätkäsaaren Siam Thai Modern lupaa hurmata kävijänsä unohtumattomalla illallisella, jonka kulmakiviä ovat tuoreet ja huolella valmistetut annokset. 

Kuva: Siam Thai Modern

SYÖ!-viikkojen kunniaksi ravintola tarjoaa kympillä herkullisia thaimaalaisia klassikkoannoksia. Onko valintasi paistettua riisinuudelia sisältävä pad thai, vihreä curry vai kanaa cashewpähkinöillä?

Bastardo

Lämminhenkinen ja rento Bastardo tarjoilee Kampissa italialaisia makuja, jotka maistuvat taatusti kaikille. Tähän viihtyisään ravintolaan voikin pistäytyä tilanteessa kuin tilanteessa.

SYÖ!-viikoilla ravintola tarjoaa kympillä niin risottoa, grilliruokaa kuin pizzaa. Valittavanasi on vuohenjuustokreemillä ja artisokansydämillä höystetty punajuuririsotto, grillattu sitruunamarinoitu kana tai lihaisa Letś Meat -pizza.

Raan Khao Gaeng

Autenttista thaimaalaista street foodia tarjoilee puolestaan Kampissa sijaitseva Raan Khao Gaeng. Tässä ravintolassa pääset nautiskelemaan annoksista, joissa maut ovat enemmän kuin kohdillaan. Ruoissa voit maistaa niin suolaisia, makeita, happamia kuin tulisia makuja.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kympillä niin erilaisia curryja, paistettuja nuudeleita kuin wokattuja thai-annoksia.

Noodle Story (Alppikatu & Hertsi)

City kirjoitti vastikään vallitsevasta tuorenuudelibuumista, jonka himoa on SYÖ!-viikoille tullut tyydyttämään peräti kaksi Noodle Story -ravintolaa. Alppikadulla ja kauppakeskus Hertsissä pääsee nyt kokeilemaan todella edullisesti, ovatko nuudelit niin hyviä kuin kaupungila puhutaan. Varoitus: voit jäädä koukkuun!

Ravintola tarjoaa SYÖ!-viikkojen ajan kympillä kolmea annosta; paistetut nuudelit kanalla, dan dan -nuudelit possulla tai soijaruoheella ja Sichuan nuudelit chilikastikkeessa.

BBQ Royale

Stockmannin alakertaan keväällä ovensa avannut BBQ Royale on huippukokki Micke Björklundin perustama ravintola, joka tarjoilee helposti lähestyttävää ruokaa sesongin raaka-aineista valmistettuna.

LUE LISÄÄ RAVINTOLASTA: Suosikkikokki Micke Björklund avaa Helsinkiin ravintolan, jollaista hän on itse kaivannut: Tällainen kokonaisuus avautuu Stockmannin katutasoon

Nyt pääset testaamaan uutuusravintolaa todella edullisesti, sillä BBQ Royale on mukana peräti kolmella tarjousannoksella. Kympillä pääset maistamaan Royale Burgeria, Tempeh-salaattia tai kalatortilloja.

Kuva: BBQ Royale

Levant Töölö

SYÖ!-ravintoloiden joukkoon liittyy tässä kampanjassa myös Levant Töölö. Lähi-idän makuihin keskittyvä ravintola tarjoilee maistuvaa ja helppoa kasvispainotteista ruokaa suurella sydämellä. Pian pääset maistelemaan tässä ravintolassa kympillä joko kanaa ja falafeleja sisältävää Combo Rollia, Meze Specialia tai falafel-avokado-salaattia.

Muut SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat:

Ravintola Aangan
Addis Ethiopian Kitchen
Bangkok 9 Citycenter
Bangkok 9 Kallio
Bangkok 9 Mall of Tripla
Bistro Kamppi
Ravintola Central
East Market
Haiku Kämp Galleria
Hard Rock Cafe Helsinki
Ravintola Hausman
Hummus Bar
Il Siciliano Redi
Ismet
Itsudemo
Nepalilainen ravintola Kantipur
Kantsun Sävel
La Mesa De Maya
Levant Bulevardi
Levant Kallio
Levant Redi
Bar Loosister 
Lönkka
M
anhattan Steak House Forum 
M
orriSon´s
M
ount Everest
Mount Kailash
Naghty BRGR Lönkka
N
aughty BRGR Sturenkatu 
Niska Helsinki
Ravintola Ônam 
Ravintola Ônam Tripla 
P
izzorante Bro
R
avintola Himshikar
Roslund Teurastaon portti
Satkar Kamppi
Signor Smith 
Ravintola Simrik
Speakeasy Lönkka
Speakeasy Itis 
Speakeasy Kluuvi
Ravintola Sunkosi
Sävel Kallio
Thai Orchid Villa Kamppi
The Lucky Bastard Itis 
The Lucky Bastard Tripla 
The Other One Thai Ktchen 
The Plaze Wine & Craft Beer 
The South Indian 
Töölön Sävel 
Vapiano
Vapiano Itis 
Woolshed - Australian Gastropub

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi