Kalapullia, possunposkitaginea ja napolilaista pizzaa - poimi parhaat tärpit Tampereen viimeisille kympin viikoille

SYÖ!-viikot rantautuvat Tampereelle 3.-16.6. viimeistä kertaa nykyisessä muodossaan.

Paraikaa 25-vuotista taivaltaan juhlistava ravintolakampanja SYÖ!-viikot uudistuu kesän aikana, mutta ennen uusia tuulia on kuitenkin aika nauttia vielä kerran tutuista kympin annoksista juhlatarjousten siivittämänä.

LUE LISÄÄ UUDISTUKSESTA: Viimeistä kertaa kympillä! Legendaarinen ravintolakampanja SYÖ!-viikot uudistuu

Kesäkuun 3.-16. käynnissä olevassa kampanjassa on jälleen kerran mukana joukko herkullisia ravintoloita Tampereelta ja lähialueilta.

Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät täältä.

Monipuolisia ja ruokaisia salaatteja

Kesää kohti mentäessä tuhdit pataruoat vaihtuvat astetta kevyempiin salaatteihin. Tähän tarpeeseen SYÖ!-viikoilla on tarjolla joukko monipuolisia salaatteja, jotka vievät nälän taatusti mennessään.

Yksi erinomaisista kohteista kaikille salaatteja etsiville on italialaisia herkkuja Finlaysonilla tarjoileva Il Siciliano. Ravintola tuo SYÖ!-viikoilla kympillä tarjolle ihanan balsamicolla viimeistellyn vuohenjuustosalaatin.

Runsaat salaatit vievät nälän kympillä.
Runsaat salaatit vievät nälän kympillä.

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ruokakulttuureihin erikoistuneessa Sandrossa pääset puolestaan nauttimaan tomaatti-taboulehilla ja punaisella pestolla höystetystä falafel-salaatista.

Lohturuoka lämmittää mieltä

Kortteliravintola Pyy on tunnettu etenkin legendaarisesta pärämätsi-annoksesta, mutta tämä ei suinkaan ole ainoa syy lähteä herkuttelemaan tähän Papinkadulla sijaitsevaan pikkuravintolaan. SYÖ!-viikoilla kannattaa ehdottomasti lähteä herkuttelemaan kympillä hauesta ja kuhasta valmistetuilla kalapullilla, jotka tarjoillaan hukkaperunoiden ja tartarmajoneesin kera.

Toinen ehdottomasti maistamisen arvoinen, lohturuoaksikin kutsuttava annos on ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoilla mukana olevan Pub Old Matesin Bangers & Mash -annos. Tämä tuhti annos sisältää salsiccia-makkaraa, perunamuusia, olut-sipuligravya ja hernemuhennosta.

Kahden viikon aikana ehdit testaamaan hyvin myös Sandron kermaisen fenkolikastikkeen kera tarjoillun possunposkitaginen!

Makumatkalle maailmalle

Perjantaista alkaen pääset maistelemaan maailmalta tuttuja makuja kympin hintaan - tämän edullisemmin et makumatkalle pääse!

Havaijilaisten makujen äärelle sinut johdattaa viime kampanjassa ensimmäistä kertaa mukana ollut Poké. Ravintolan juttuja ovat poké-kulhot, jotka rakentuvat riisi-, quinoa- tai salaattipohjaan. Päälle lisätään valintasi mukaan kalaa, lihaa tai kasvisproteiinia sekä kastikkeita ja lisukkeita. Kympillä pääset herkuttelemaan valintasi mukaan joko teriyaki-kanaa, savustettua tofua tai savustettua lohta sisältäviä kulhoja.

Entä mitä jos päästäisit sisäisen köpisläisesi valloilleen ja lähtisit herkuttelemaan tuhdeilla tanskalaisilla voileivillä ravintola Tivoliin? Lämmin kana-pekonileipä tai savulohileipä maistuu niin lounaaksi kuin illalliseksi - tai mihin aikaan päivästä tahansa.

Il Poston aidot napolilaiset pizzat vievät kielen mennessään!
Il Poston aidot napolilaiset pizzat vievät kielen mennessään! Kuva: Il Posto

Italiaan sinut kiidättää puolestaan Il Posto -ravintolat Lielahdessa ja Pirkkalassa. Tarjolla on SYÖ!-viikkojen ajan kympillä kaksi herkullista, italialaisella reseptillä valmistettua ja aidossa napolilaisessa pizzauunissa paistettua vaihtoehtoa; Margherita ja Salami.

Burgereita jokaiseen hetkeen

Euroopan parhaan burgerin -tittelinkin muutama vuosi sitten napannut Social Burgerjoint -ketju on jokaisen burgerifanin unelmakohde. Kympillä pääset testaamaan kolmea kovaa vaihtoehtoa; pekonilla ja pekonimajoneesilla täytetty Harlem Bacon, habaneroketsupilla ja -majoneesilla höystetty Brooklyn Habanero ja rapealla kanalla ja sinihomejuustomajoneesilla täytetty Crispy Chicken Fiedston.

Naughty BRGR:n NYC Cheese burger - nam!
Naughty BRGR:n NYC Cheese burger - nam!

Eikä kannata unohtaa myöskään huippukokki Akseli Herlevin tuhmia burgereita, eli Naughty BRGR -ketjua. Tällä kertaa pääset herkuttelemaan kympillä NYC Cheese burgerilla ja Back to Bacon-burgerilla sekä Hämeenkadun että Aleksanterinkadun ravintoloihin.

Myös Speakeasy Finlayson kannattaa pitää mielessä, jos etsinnässä on hyvä burgeri. Ranskalaisten kera tarjoiltu chipotle-burgeri lähtee nimittäin matkaasi SYÖ!-viikkojen ajan kympillä.

 

2 kommenttia

PaulaFox

17.6.2022 15:50

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi