Kyläkauppias Sampo Kaulasen ehdotus poiki uuden ravintolan: Via Tribunali laajentaa hiihtokeskukseen

Pizzeria Via Tribunali avaa kolmannen ravintolansa tulevan helmikuun aikana Ylläs-tunturin juurelle Äkäslompoloon.

Kuva: Via Tribunali

Vuonna 2017 ensimmäisen autenttisen napolilaisen pizzerian Helsingin Sofiankadulle avannut Pizzeria Via Tribunali laajeni viime kesänä myös Helsingin Kallioon.

Nyt haastavasta korona-vuodesta huolimatta laajeneminen jatkuu ja tällä kertaa suuntana on pohjoisen hiihtokeskus Ylläs.

”On huikeaa huomata että koronasta huolimatta olemme saaneet pidettyä laajenemis-suunnitelmastamme kiinni, kiitos uskollisten asiakkaidemme", iloitsee yrityksen ravintolatoimenjohtaja Antti Kuitunen.

"Olemme jo pitkään pitäneet strategiassamme mukana mahdollisuutta laajentua joko hiihtokeskuksiin, tai erityisiin kesäsesonki lokaatioihin, joten tämä on meille taas yksi huikea askel kohti tavoitteitamme."

Uusi ravintola kuuluisaan kyläkauppaan

Yllättäen uuden ravintolan avaamiseen oman lusikkansa on laittanut soppaan myös tunnettu kyläkauppias Sampo Kaulanen. K-kauppias otti yhteyttä Via Tribunaliin syksyllä ja tarjosi vanhassa Jounin kaupassa ollutta ravintolaatilaa pizzerian käyttöön.

Kuva: Via Tribunali

”Sampon esittämä tarjous vaikutti todella kiinnostavalta, joten ei aikaakaan kun olimme jo paikanpäällä Äkäslompolossa katsomassa tilaa. Tila oli lopulta meille täydellinen. Saimme suuren uunimme mahtumaan tilaan moitteetta, sekä noin 90 istumapaikkaa asiakkaille. Uskommekin että etenkin tämä talvi tulee painottumaan kotimaanmatkailuun ja se jos joku sopii meille” lisää yrityksen toimitusjohtaja Sami Benamed.

Kolmas Pizzeria Via Tribunali tullaan avaamaan Lauantaina 20.2.2021. Ravintola sijaitsee Ylläs tunturin juurella, Äkäslompolossa.

Kuva: Via Tribunali

Via Tribunalin pizzaa löydät jatkossa osoitteista:

Pizzeria via Tribunali Keskusta, Sofiankatu 4, Helsinki.
Pizzeria via Tribunali Kallio, Hämeentie 33, Helsinki.
Pizzeria via Tribunali Äkäslompolo, Tunturitie 16, Kolari.

 

LUE MYÖS: 10 napolilaista pizzeriaa pääkaupunkiseudulla

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi