Lähdetään porukalla Panemaan – Uusi panimopubi avautuu Kallioon

Uuden pubin takana vaikuttavat Cool Head Brewn ja Ice Beaverin konkarit.

Ensi vuonna näissä tiloissa toimii Panimopubi Panema.
Ensi vuonna näissä tiloissa toimii Panimopubi Panema. Kuva: Google Maps

Helsingin panimotarjonta laajentuu entuudestaan, kun Kallioon avataan ensi vuoden alussa Panimopubi Panema, jonka on tarkoitus keväällä aloittaa oman oluen paneminen. Hankkeen takana seisovat Cool Head Brewn ja Ice Beaverin tutut taitajat Pietari Kruus ja Jussi Korkeela. 

Paneman ovet avataan tammikuussa entisen baarin Pääkonttorin tilalle. Avauksesta lähtien hanoista saa kahtakymmentä pienpanimotuotetta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltä tuottajilta. Lupa alkoholin valmistukselle on haettu ja se astuu oletetusti voimaan kevään aikana, jolloin oma panimobisnes saadaan käynnistettyä. Tällöin suurin osa Paneman tuotteista tullaan tuottamaan itse.

Panimopubi aikoo hakea oluita suoraan itse panimoilta, jolloin ylimääräiset välikädet tippuvat pois. Näin myös valikoimaan saadaan laajalti lähellä pantuja oluita. Näiden lisäksi Panema keskittyy tuoreuteen.

Purtavaa ei oluen kylkeen Panemasta saa, sillä tiloissa ei ole lainkaan keittiötä. Sen sijaan sinne voi mennä toisaalta ostetun ruuan kanssa. Voit hakea aterian vaikka viereisestä ruokaravintolasta tai tilata sen Woltin kautta ja silti istua nauttimassa erikoisoluita. Tämä on täysin sallittua Panemassa. Pubin edessä seisoo myös ruokarekka, josta voi hakea syötävää sisätiloihin.

Joko päästään Panemaan?

Panimopubi Panema avataan tammikuussa 2018 Helsinginkadulle.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi