Miten toimii ravintola ilman omaa keittiötä? Ruokajätti kokeilee jotain aivan uutta: "Mielenkiintoisia ja trendin harjalla olevia annoksia"

Ruoan tilaus- ja kotiintoimituspalvelu Foodora lanseeraa syyskuussa Helsingin keskustaan pop up -ravintolan.

Dora-ravintola nousee Espan lavalle.
Dora-ravintola nousee Espan lavalle.
  • Mikä: Pop up -ravintola
  • Missä: Esplanadin puisto
  • Milloin: 14.9.-18.9.2021

Ruoan kuljetuspalvelu Foodoran uusi aluevaltaus, pop up -ravintola Dora, tulee sijaitsemaan Esplanadin puistossa sijaitsevalla Espan lavalla. Kyseessä on ensimmäinen Foodoran itse avaama ravintola, ja kokeilun taustalla on halu kokeilla miten fyysinen ravintola voi toimia ilman omia keittiötiloja.

Perusidea Dora-ravintolassa on se, että ravintolaan voi tilata Foodoran valikoitujen kumppaniravintoloiden annoksia.

Uudenlainen tapa kokea ravintolaelämys

Foodora Suomen toimitusjohtaja Joonas Kuronen kertoo idean pop up -ravintolaan lähteneen alun perin Foodoran alustalla toimivilta kumppaniravintoloilta.

“Kumppanimme ovat toivoneet valtavirrasta poikkeavaa ja mieleenpainuvaa tapaa tuoda ravintoloita esille Helsingin katukuvassa. Kulunut vuosi on ollut ravintola- ja tapahtuma-alalle erittäin vaikea, ja me halusimme kokeilla aivan uudenlaista tapaa kokea ravintolaelämys Helsingin paraatipaikalla.”

Dora Esplanadi -nimisen ravintolan ideana on, että asiakkaat voivat halutessaan tilata alku-, pää- ja jälkiruoan Foodoran eri kumppaniravintoloista, ja siten valita itse juuri mieleisensä menun. Kumppaniravintoloina Dorassa toimivat Helsingin keskustassa sijaitsevat Pontus, Finlandia Caviar, Chicken Joint, Same Same but Different, Lie Mi ja Story.

Finland Caviar on yksi Dorassa mukana olevista ravintoloista.
Finland Caviar on yksi Dorassa mukana olevista ravintoloista. Kuva: Finland Caviar

“Halusimme tarjota asiakkaillemme jotakin aivan uutta antamalla ihmisille mahdollisuuden räätälöidä oma menunsa juuri miten he itse haluavat. Kaikki mukana olevat kumppaniravintolat tarjoilevat mielenkiintoisia ja trendin harjalla olevia annoksia, jotka toimitetaan supernopeasti ravintolaan, ja niistä saa koottua upeita ateriakokonaisuuksia”, kertoo Kuronen

Ravintolan sijainniksi valikoitui Esplanadin puistossa sijaitseva Espan lava Helsingin ydinkeskustassa.

“Espan lava on todella upea paikka, eikä siellä ei ole koskaan aiemmin ollut ravintolaa. Ravintola on valaistuksineen samalla myös visuaalinen taideteos, joka elävöittää ja piristää keskustan katukuvaa. Parasta on se, että me kuljetuspalveluna voimme tarjota kuluttajille mahdollisuuden tilata Dora Esplanadin ravintolaelämyksen myös kotiovelleen, mikäli he niin haluavat”, Kuronen lisää.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi