Nämä ovat Suomen suosituimmat sushiravintolat - asiakkaat ylistävät: “Parasta sushia mitä Suomesta saa”

Kokosimme yhteen Suomen kehutuimmat sushiravintolat. Näiden paikkojen ruoat ovat todellakin maistamisen arvoisia!

Kuva: Sushibar + Wine

Vielä muutama vuosi sitten naureskeltiin “sushirajalle”, mutta tämän ruokalajin räjähdysmäinen suosio on johtanut siihen, että rajat on voitu unohtaa. Sushia syödään nykyisin ympäri Suomen, ja tätä japanilaista herkkua tarjoilevia ravintoloita ilmestyy katukuvaan tiuhaan tahtiin. Vaikka tarjonta on lisääntynyt, tärkein kysymys kuuluu, mistä saa ne kaikkein parhaimmat sushit?

Kokosimme pöytävarauspalvelu TableOnlinessa parhaat arvostelut saaneet sushiravintolat yhteen. Seuraavat ravintolat kannattaa painaa mieliin niitä hetkiä varten, kun haluat nauttia taatusti laadukkaasta sushista.

LUE MYÖS: Janni Hussin TOP3 sushiravintolat: “Helsingin paras”

TableOnlinen 3 parasta ravintolaa nauttia sushia Helsingissä

TableOnlinen suosituimpien sushia tarjoavien ravintoloiden joukkoon pääsivät seuraavat paikat.

Sushibar + Wine Kallio

Hämeentiellä sijaitseva Sushibar + Wine Kallio panostaa kestävään kehitykseen ja ekologisuus, mikä näkyy ravintolan toiminnassa aina ruokalistasta take away -astioihin. Laatu ja tuoreus ovat ravintolalle sydämen asioita, ja jokainen annos valmistetaan asiakkaan tilauksesta käsityönä. Laatu onkin asia, joka nousee toistamiseen esille ravintolan arvosteluissa.

Sushibar + Winen susheja saa tietysti myös take awayna.
Sushibar + Winen susheja saa tietysti myös take awayna. Kuva: Sushibar + Wine

“Sushibar + Winessa on edelleen kaupungit herkullisimmat sushit. Kallion ravintolassa on lisäksi extra-tyylikäs ja samalla viihtyisä sisustus”, eräässä TableOnlinen arvostelussa kehutaan.

Koto

Helsingin vanhimpiin japanilaisiin ravintoloihin lukeutuvan Koton suosio on ja pysyy. Eikä mikään ihme, sillä ravintola panostaa autenttisiin japanilaisiin makuihin, jotka tyydyttävät myös Japanissa käyneiden makuhermoja. Aivan omaa luokkaansa olevan ruoan lisäksi Koto saa kehuja ystävällisestä palvelusta ja lämpimästä tunnelmasta.

Koton autenttiset ruoat keräävät kehuja.
Koton autenttiset ruoat keräävät kehuja. Kuva: Japanilainen ravintola Koto

“Parasta sushia mitä Suomesta saa”, yhdessä arvostelussa hehkutetaan.

Umeshu

Töölön sydämessä sijaitseva Umeshu tarjoilee huippuluokan sushia laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Ravintolan ruokalista vaihtuu sesonkien mukaan, ja Umeshu etsii jatkuvasti uusia tapoja tehdä suositusta paikasta entistäkin eettisemmän a ympäristön kannalta kestävämmän paikka. Mutta entä se tärkein, eli ruoka?

Umeshun valttikortteja ovat tuoreus ovat laadukkaat raaka-aineet.
Umeshun valttikortteja ovat tuoreus ovat laadukkaat raaka-aineet. Kuva: Umeshu

Sushien erinomaisen laadun lisäksi Umeshu saa kiitosta siitä, että lähes kaikki annokset sopivat myös keliaakikoille.

“Loistavaa ruokaa ja muutenkin melko täydellinen ravintola.”

Muiden kaupunkien kehutuimmat sushipaikat:

Karu izakaya, Turku

Turun keskustassa sijaitseva moderni Karu tarjoaa kausittain vaihtuvia, käsintehtyjä annoksia izakaya -tyyliin jaettavaksi koko pöytäseurueelle. Kehuja Karu saa herkullisten annosten lisäksi siitä, että erityisruokavaliot on huomioitu tässä ravintolassa erityisen hyvin.

“Olemme syöneet täällä monta kertaa, ja joka kerta ruoka on ollut täydellistä. Vaikka olen aina osannut odottaa hyvää ruokaa, yllätyn silti aina joka kerta, kuinka herkullista se oikein onkaan”, erääässä Tripadvisorin kommentissa kehutaan.

“Loistavaa ruokaa ja muutenkin melko täydellinen ravintola.”

Tang Capital, Lappeenranta

Lappeenrannan keskustassa sijaitseva Tang Capital tarjoilee modernia aasialaista fuusioruokaa rennolla otteella. Ravintolan laajalta listalta löydät pääruokien ja muiden aasialaisten herkkujen lisäksi laajan kattauksen erilaisia sushilajitelmia ja sushipaloja jokaiseen makuun. Tang Capital kerääkin kehuja ennen kaikkea monipuolisesta ruokatarjonnasta joka ei petä.

 

LUE MYÖS: Näiden paikkojen pizzat keräävät ylistystä - vetävät jopa vertoja italialaisille ravintoloille: “Löytö!”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi