Pretty Boy Wingeryssa nautitaan huippuhyvistä wingseistä ja rennon letkeästä tunnelmasta: "Joskus menee vähän yli, mutta laadusta ei tingitä"

Espoossa on uusi kukko ja maailman parhaimpia siipiä! Nyt pääset testaamaan kehuttua uutuutta kympillä.

Bang Coq on yksi SYÖ!-viikkojen kympin annoksista.
Bang Coq on yksi SYÖ!-viikkojen kympin annoksista. Kuva: Laura Matilainen

Jos et ole vielä testannut Iso Omenaan heinäkuussa ovensa avannutta Pretty Boy Wingeryä, nyt siihen on erinomainen mahdollisuus. Parempiin kanansiipiin keskittynyt huippu-uutuus on nimittäin mukana tällä hetkellä käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla, ja tarjoaa maukkaita annoksiaan edulliseen kympin hintaan - myös lounaalla.

"Maailman parhaimpia siipiä"

Suuren suosion saavuttaneen Pretty Boy Wingeryn tarina sai alkunsa kesällä 2020, kun Mikko Mollberg päätti toteuttaa pitkään mielissä kyteneen ajatuksen wingeryn avaamisesta.

Mukaan lähti joukko pitkän linjan ammattilaisia, ja lopputulosta pääsee nyt ihailemaan - ja ennen kaikkea maistamaan - Espoon Iso Omenan kauppakeskuksessa.

Pretty Boy WIngery sijaitsee M.E.E.T-ravintolamaailmassa.
Pretty Boy WIngery sijaitsee M.E.E.T-ravintolamaailmassa. Kuva: Laura Matilainen

“Pretty Boy Wingeryssa teemme kaikki alusta asti itse kotimaisesta kanasta. Panostamme hitaaseen esivalmisteluun, tasokkaaseen kypsentämiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Näistä kaikista asioista syntyy Pretty Boy Wingery”, ravintolan viestinnästä vastaava Daniela Lagerström kertoo.

Intohimoinen suhtautuminen kaikkeen tekemiseen aina ruoan laadusta asiakkaiden palveluun välittyy hyvin kaikille Pretty Boy Wingeryyn astuville. Ainutlaatuiset makuelämykset ja rento tunnelma ovatkin asioita, jotka tekevät tästä uutuusravintolasta ehdottomasti vierailemisen arvoisen paikan.

Erikoisuuksia, joita ei joka ravintolasta löydä

SYÖ!-viikkojen kunniaksi pääset nyt testaamaan kympillä joko karamellisella valkosipuli-chilikastikkeella tai mausteisella qochujang-kastikkeella maustettuja kanansiipiä lisukkeiden kera tarjoiltuna. Aivan kuten ravintolan muutkin annokset, myös kympin Bang Coq ja Soul Survivor, ovat saatavilla myös take awayna. Vaikka kyseessä onkin rapeaan paistopintaan perustuva tuote, annokset kestävät erinomaisesti kuljetusta.

Maukkaiden kanansiipien kyljessä kannattaa kokeilla Pretty Boy Wingeryn Trasher Frieseja, jotka on valmistettu käsityönä huippukokkienkin ylistämistä Frex-perunoista. Hyvin jaettavaksi sopivat perunat voi tuunata oman makunsa mukaan erilaisilla kastikkeilla ja höysteillä, eli loadereilla.

Ravintolan keittiössä ja salissa on hyvä tekemisen meininki.
Ravintolan keittiössä ja salissa on hyvä tekemisen meininki. Kuva: Laura Matilainen

“Siipien kylkeen juomaksi sopii ehdottomasti olut, hanasta löytyy Heinekenia tai Lagunitas IPAa. Myös kuiva valkoviini sopii todella hyvin tyypillisesti vähän makeiden siipien kanssa”, Sari Kinnunen Pretty Boy Wingerysta kertoo.

Jos ja kun Pretty Boy Wingeryn menoon ja meininkiin ihastuu, ravintolasta on mahdollista ostaa konseptin omia vaatteita, kuten lippiksiä ja t-paitoja. Erikoisuuksia, joita ei ihan joka ravintolalla ole.

City testasi huippu-uutuuden - tällainen on Suomen ensimmäinen wingery

Keskellä Iso Omenan kauppakeskusta sijaitseva Pretty Boy Wingery erottuu joukosta huomiota herättävällä sisustuksellaan ja rennon kutsuvalla tunnelmallaan. Ravintolan arvojen mukaan elämä on ihmisen parasta aikaa, ja siksi kaiken ei aina tarvitse olla niin vakavaa.

“Ei haittaa jos joskus menee vähän yli, mutta laadusta ei tingitä ikinä. Nopeasti ja helpolla ei ole ikinä tehty mitään ainutlaatuista”, ravintolan nettisivuilla kerrotaan.

Saatavilla on myös Pretty Boy Wingeryn omia vaatteita.
Saatavilla on myös Pretty Boy Wingeryn omia vaatteita. Kuva: Laura Matilainen

Tämä ajatus ja työntekijöiden viesti hyvästä tiimihengestä ja tekemisen meiningistä välittyy hyvin myös asiakkaille. Täällä saa nauttia ja fiilistellä ihan luvan kanssa!

SYÖ!-viikkojen annoksista Bang Coq osoittautui todelliseksi makuelämykseksi, jollaista ei osannusta edes odottaa. Suussasulavat, maukkailla kastikkeilla sivellyt wingsit ja kyljessä tarjoillut raikkaat lisukkeet toimivat hyvin yhteen. Jos siivet maistuivat erinomaisesti myös hieman epäilevästi kyseiseen ruokalajiin suhtautuvalle, niitä voi todellakin suositella ihan kaikille!

Kuva: Laura Matilainen

LUE MYÖS: SYÖ Helsinki: Uudet ravintolat, mielenkiintoisimmat annokset ja maukkaimmat vegeherkut - parhaat tärpit tuleville kympin viikoille

Pretty Boy Wingery on mukana 27.8.-9.9. Vietettävillä SYÖ!-viikoilla. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjousannokset löydät kampanjasivuilta täältä.

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi