SYÖ Espoo: Kesän hittimättö ja 22 muuta huippuannosta, joita pääset nyt maistamaan kympillä

SYÖ!-viikot ovat käynnissä 4.6.-17.6.2021.

Supersuositut SYÖ!-viikot ovat paraikaa käynnissä, eli nyt jos koskaan kannattaa lähteä herkuttelemaan edullisesti. Maukkaiden annosten äärelle voi pysähtyä vaikkapa kauppareissun lomassa, sillä Espoossa kympin annoksia on tarjolla niin kauppakeskus Sellossa kuin Isossa Omenassa. Voit  myös napata kympin annokset mukaan take awayna ja nauttia missä ikinä haluat.

Espoossa SYÖdään 8 ravintolan ja 23 tarjouksen voimin. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät kampanjasivuilta.

LUE MYÖS: Jenkkiherkkuja ja eksoottista katuruokaa! 12 annosta, jotka SYÖt nyt kympillä Vantaalla

Trendiruoka kokeiluun kympillä

Käsintehdyt tuorenuudelit ovat tämän hetken todellista trendiruokaa! Jos et ole vielä käynyt testaamassa näitä himottuja annoksia, nyt siihen on oiva tilaisuus. Ison Omenan Noodle Story tarjoaa SYÖ!-viikkojen ajan kympillä kolmea herkullista annosta, jotka taatusti vakuuttavat sinut tämän ruokalajin hienoudesta.

LUE LISÄÄ NUUDELIBUUMISTA: 4 x uudet nuudeliravintolat, jotka ihastuttavat juuri nyt

Vaihtoehtoina on paistettua nuudelia ja kanaa, paljon kehuja saanut Dan Dan -nuudeliannos sekä nuudeleita Sichuan pippuri-chilikastikkeessa. Testaa vaikka kaikki!

Käsintehdyt nuudelit ovat aivan omaa luokkaansa.
Käsintehdyt nuudelit ovat aivan omaa luokkaansa. Kuva: Noodle Story

Kesän hittiburgeri on nyt täällä!

Laadukkaat burgerit eivät mene tänäkään kesänä pois muodista!. Maistuvia burgereita tarjoilevat muun muassa Naughty Burger -ravintolat Sellossa ja Isossa Omenassa. Molemmissa ravintoloissa pääset nyt herkuttelemaan kolmella erilaisella, rapeiden perunoiden kanssa tarjoillulla burgerilla.

Pekonihilloa ja sinihomejuustoa sisältä Naughty on jo klassikko, samoin kuin pariloitua halloumia ja paholaisen hilloa sisältävä Halloumi BRGR. Tämän kampanjan uutuus on mielenkiintoinen KalaKerros, jossa leivitetyt turskafileet saavat rinnalleen kananmuna-remouladekastiketta. Tätä kesän hittiburgeria kannattaa ehdottomasti lähteä testaamaan!

Kympillä pääset nyt testaamaan Naughty BRGR:n uutta KalaKerrosta.
Kympillä pääset nyt testaamaan Naughty BRGR:n uutta KalaKerrosta. Kuva: Naughty BRGR

Autenttisten thaimaalaisten makuelämysten äärelle sinut johdattaa Bangkok 9 -ravintola Isossa Omenassa. Ravintolan upea sisustus ja ruokien aidot maut siivittävät sinut hetkessä Bangkokin sykkeeseen - ilman passia. Edulliselle makumatkalle pääset nyt useamman tarjousannoksen voimin. Ravintola tarjoaa kaikki kanalla tai tofulla höystetyt curry- ja wol-annokset kympillä.

Kokeilunhaluisten kannattaa tilata ravintolan nimeä kantava tapas-annos, jonka avulla pääset erilaisia maistelemaan makuja aina kevätkääryleistä mustekalarenkaisiin.

Annoksia, joista ei makua puutu

Ruoan, juoman ja urheilun ystävien valinta on O’Learys -ravintola. Sellossa pääset nauttimaan esimerkiksi Huuhkajien pelistä klassisen, kanalla täytetyn Caesar-salaatin, Buffalo-wingsien tai parmesaani-valkosipuliwingsien voimalla. Isossa Omenassa nälkä tartutetaan kympillä joko Fish & Chips -annoksella tai Chicken Wingseillä.

Nepalilaisia makuja maistellaan edullisesti Ison Omenan Aangan ravintolassa, jossa jokaiseen kympin annokseen kuuluu riisi, naan-leipä ja raita-kastike. Kasvisruokaa etsivän valinta on nimestään huolimatta mieto Tofu Chilli, jonka makumaailmassa on inkivääriä ja valkosipulia. Kympillä pääsee herkuttelemaan myös Chicken Kormalla, eli sipuli-tomaatti-kermakastikkeessa haudutetuilla kananpaloilla. Tarjolla on lisäksi vaihtoehto lammasruokien ystäville; Lamb Vindaloo.

Trishulissa syödään nyt kympillä niin kana-, kasvis- kuin lammasruokia.
Trishulissa syödään nyt kympillä niin kana-, kasvis- kuin lammasruokia. Kuva: Trishuli

Autenttisia makuelämyksiä kauppakeskusten ulkopuolella tarjoilee ravintola Trishuli. Iivisniemessä sijaitsevassa ravintolassa nautitaan kympin viikoilla Malai Koftaa, eli tuorejuusto-perunapyöryköitä miedossa kastikkeessa sekä kanaa tomaatti-voi-kermakastikkeessa, eli Butter Chickeniä. Kolmas SYÖ-annos on Lamb Masala, eli lampaanpaloja inkiväärillä ja valkosipulilla maustetussa masala-kastikkeessa.

Tuliko nälkä? Suuntaa siis SYÖmääN!

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi