Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Asemansa Helsingin ravintolakentässä vakiinnuttanut Ragu on persoonallinen yhdistelmä levollisuutta, laadukkuutta sekä lupaa olla rennosti.
Helsingin klubi- ja ravintolauutiset
Ei vähä mitään. Hans Välimäki avaa brasserien, leipomon ja kahvilan.
Kun lihatiski ei enää riitä
Helsingin ravintola- ja klubiuutiset
Festivaalikesän ’07 grande finale! 15.–16.8.
Kauko Röyhkä ja Jorma Uotinen yhteiskeikalla! Tommy Taberman kävelee vetten päällä!