Katso, missä pääsetherkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista ruokakulttuuria.
Pieni extra viinisuositus viikonlopulle. Viinisuositus 2.0: Chakana Estate Selection Syrah (15,95€)
Päätimme rouvan kanssa aloittaa vapun jo perjantaina puolilta päivin lounaalla Postresissa. Possu on yksi...
Olen usein kuullut kysyttävän, onko tapahtumatarjontaa ravintoloissa liikaa. Tässä täytyy...
Pieni extra viinisuositus pääsiäispöytään. Viinisuositus 2.0: Anna de Codorníu Brut...
Monelle muun muassa Tallinnasta tutussa ravintolassa tuoreus ja terveellisyys ovat pääosassa.
Pieni extra viinisuositus pääsiäispöytään. Viinisuositus 2.0: Plan B Shiraz (11,45€)
Harvan liikkeen avautumisesta on jaksettu kohista yhtä paljon kuin Anton & Antonin tulosta Ullanlinnaan. Alun perin...
Viinisuositus 2.0: South Pinot Noir (16,69€)
1800-luvulla perustettu ravintola joutui sulkemaan pahoin ränsistyneet ovensa vuonna 2004.
Koskikeskukseen avataan kauan kohuttu ravintolamaailma: Hullu Poro, Miami, Skål ja Sunset.
Tai kuusi, Jukka-Pekka Repo oikaisee keväisen herkun kulutuksen.
Viinisuositus 2.0: Durbanville Hills Sauvignon Blanc (9,49€)
Lähdimme reilu viikko sitten rouvan kanssa reissuun tarkoituksenamme kierrellä Etelä-Ranskaa ristiin rastiin...
Aurinko paistaa ja kesäaikaan on siirrytty. Näyttäisi siltä että olemme selvinneet kovan talven yli...
Rosso otti ensimmäisenä suomalaisena ravintolana käyttöön rypsiporsaan annoksissaan.
Taikureilla, tanssijoilla ja muilla esiintyvillä taiteilijoilla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.
Pekka Terävän ravintola Olo sai Michelin-tähden.