The Bro's Burgertruck tarjoilee heittämällä elämäsi parhaimmat burgerit

Kivihiiligrilli ja laadukkaat raaka-aineet tekevät The Bro's Burgertruckin tuotteista uniikkeja.

Houston Bacon kuuluu The Bro's Burgertruckin suosituimpien burgereiden joukkoon.
Houston Bacon kuuluu The Bro's Burgertruckin suosituimpien burgereiden joukkoon. Kuva: Laura Matilainen
  • Mikä: Burgerirekka
  • Missä: Ajantasaisen aikataulun löydät Facebookista
  • Mitä: Käsintehtyjä, kivihiiligrillillä paistettuja burgereita

Huumaava grillauksen tuoksu on ensimmäinen asia, joka paljastaa The Bro’s Burgertruckin sijainnin. Tätä tuoksua seuraamalla voit löytää turkoosin ruokarekan, joka tarjoilee sinulle heittämällä elämäsi parhaimmat burgerit. (Kyllä, testattu on!)

The Bro’s Burgersin tarina sai alkunsa kahden ammattilaisen yhteisestä intohimosta. Pitkät työurat eri ravintoloiden keittiössä tehneet Adam Kiluvia Mndeme ja Liem Nguyen jakoivat paitsi syvän rakkauden hyvää ruokaa kohtaan, myös yhteisen haaveen oman yrityksen perustamisesta.

Pandemian tuodessa mukanaan haasteita ravintola-alalle, oli pitkään mielissä kyteneet unelmat aika laittaa käytäntöön; laatuburgereihin keskittyneen The Bro’s Burgertruckin pyörät lähtivät pyörimään huhtikuussa 2021.

Hiiligrillin tuoksu paljastaa tehokkaasti burgerirekan sijainnin.
Hiiligrillin tuoksu paljastaa tehokkaasti burgerirekan sijainnin. Kuva: The Bro's Burger

Visio omasta yrityksestä oli selvä, mutta miksi miehet päätyivät keskittymään juuri burgereihin?

“Laadukkaille premium-burgereille on kova kysyntä, ja siksi päätimme valita burgerin”, Adam kertoo Citylle.

Omat reseptit uniikkien burgereiden salaisuus

The Bro’s Burgerstruck on aito ja oikea burgerirekka; sen lyhyt menu keskittyy täysin burgereihin lisukkeineen. Vaikka menu on lyhyt, se on Adamin mukaan vaatinut paljon kehittelytyötä - asiakkaille halutaan tarjota tietenkin vain parasta.

“Burgerimme ovat uniikkeja, koska me valmistamme ne omin käsin, ja asiakas saa ne aina tuoreina. Kokonaisuudet ovat tarkkaan harkittuja ja kaikissa burgereissa on joku "juju”, Adam kertoo.

Itse tekeminen on The Bro's Burgerilla kaiken keskiössä.
Itse tekeminen on The Bro's Burgerilla kaiken keskiössä. Kuva: The Bro's Burger

Miltä kuulostaisi esimerkiksi naudanlihapihvillä ja kimchillä varustettu The Bro’s tai rapealla kanapihvillä ja tryffeli-parmesaanimajoneesilla täytetty Chicken ' N Truffle? Aika herkulliselta - eikä totta?

Hyvä burgeri vaatii tietenkin hyvät raaka-aineet. Ne ovat Bro’s Burgertruckissa enemmän kuin kunnossa.

Adam paljastaa, että lähiaikoina listoille on tulossa uusi kausiburgeri.
Adam paljastaa, että lähiaikoina listoille on tulossa uusi kausiburgeri. Kuva: Laura Matilainen

“Raaka-aineet ovat laadukkaita ja tarkasti valittuja. Liha on aina suomalaista, sämpylät leivotaan pienessä paikallisessa leipomossa meidän toiveidemme mukaan, ja kaikki raaka-aineet juustosta lähtien on tarkkaan valittuja”, Adam kertoo ja lisää, että kaikki pihvit, lisukkeet ja kastikkeet valmistetaan itse omilla resepteillä.

Kehitystyö ei lopu koskaan

The Bro’s Burgertruckin tuotteiden kenties suurimmat salaisuudet löytyvät kuitenkin auton sisältä; kivihiiligrilli antaa burgereihin aivan ainutlaatuista makua, ja kun nämä herkut tarjoillaan vielä leveän hymyn ja iloisen asiakaspalvelun kera, täydellinen burgerikokemus on taattu.

“Asiakkaat tulevat aina uudestaan moikkaamaan ja saamme paljon energiaa siitä, kun asiakkaat lähtevät onnellisina.”

Yrittäjät kertovat saaneensa toimintansa aikana erittäin positiivista palautetta sekä suoraan paikan päällä että eri kanavia pitkin. Positiivinen palaute motivoi kehittämään tuotteita yhä paremmaksi.

Maistuis varmaan sullekin?
Maistuis varmaan sullekin? Kuva: The Bro's Burger

“Kehitämme tuotettamme koko ajan ja tarjoamme vaihtelua muuttamalla menua säännöllisesti. Meille on tosi tärkeää kuunnella asiakkaitamme kun kehitämme tuotteitamme”, Adam kertoo.

Viime aikoina muutoksia on tehty muun muassa burgerisämpylöihin, ja nykyisin burgerit kootaan briossien sijaan perunasämpylöiden ja japanilaisten maitosämpylöiden väliin.

Uskolliset asiakkaat palaavat burgereiden pariin kerta toisensa jälkeen

The Bro’s Burgertruckin voi nähdä liikenteessä aina maaliskuusta syyskuuhun saakka. Sijainnit paljastetaan viikko kerrallaan Facebookissa, ja ne päätetään aina kysynnän mukaan. Yrittäjien mukaan suosituimmat paikat ovat Tammisalo, Roihuvuori, Kruunuvuorenranta ja Herttoniemi.

“Myös Tapanila ja Lehtisaari ovat suosittuja, paikalliset ovat tosi uskollisia asiakkaita. K-Markettien edustat kuten Kivikko ja Nikinmäki ovat myös erittäin kiireisiä paikkoja”, Adam kertoo.

Adam tarjoilee asiakkailleen herkkuja leveän hymyn kera.
Adam tarjoilee asiakkailleen herkkuja leveän hymyn kera. Kuva: Laura Matilainen

Maistettuuan tuotteita City ei yhtään ihmettele, miksi The Bro’s Burgertruck vetää ihmisiä puoleensa - burgerit ovat ihan mielettömiä! Näissä burgereissa on kaikkea juuri sopivassa suhteessa: mehevä pihvi, herkullinen sämpylä ja erinomaiset kastikkeet. Kun tähän yhtälöön lyödään päälle vielä hiiligrillin maku, olet koukussa! (Ja alat heti googlailemaan ruokarekan kiertueaikatauluja.)

Jos maha vetää, lisukkeeksi voit nauttia ranskalaisia, halloumiranskalaisia tai kaikilla herkuilla tarjoiltuja Loaded Frieseja.

“Olemme saaneet valtavasti tukea ja kannustusta eri kaupunginosien asukkailta ja yhteistyökumppaneilta. Olemme siitä tosi kiitollisia”, Adam päättää ja palaa takaisin työn touhuun. Asiakkaita on saapunut lounastauolle ulos viileästä ilmasta huolimatta.

Loaded Friesit on kuorrutettu muun muassa rapealla pekonilla ja aiolilla.
Loaded Friesit on kuorrutettu muun muassa rapealla pekonilla ja aiolilla. Kuva: Laura Matilainen

 

LUE MYÖS: Sanga Food Truck haluaa tuoda erilaista vivahdetta Suomen katuruokakulttuuriin

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi