Twenty Four Social Club on kolmen huippuammattilaisen "unelmaprojekti"

Kolmen alan konkarin yhteinen visio heräsi eloon Kallion uudessa 24-paikkaisessa ravintolassa.

  • Mikä: Kortteliravintola ja -baari
  • Missä: Kolmas linja 6, Helsinki
  • Milloin: Ke–to klo 16–22, pe–la klo 16–23

Kallion ravintolatarjonta sai lokakuussa uuden mielenkiintoisen tulokkaan, kun Twenty Four Social Club avasi ovensa Kolmannelle linjalle lokakuun ensimmäisenä päivänä.

Uusi, 24-paikkainen kortteliravintola ja -baari on kolmen huippuammattilaisen todeksi käynyt unelma, jonka kulmakiviä ovat hyvän ruoan ja laadukkaiden cocktailien lisäksi aito yhteisöllisyys. Ravintolan tavoitteena on tarjota helposti lähestyttävä tila, johon voi poiketa matalalla kynnyksellä niin lasilliselle kuin pidemmälle illalliselle.

“Haluamme luoda sosiaalisen tilan, jossa voi herkutella ja nauttia elämästä yhdessä ystävien kanssa. Toiveemme on, että vieraamme voivat laskeutua arjestaan tähän hetkeen, keskittyä hyvään seuraan ja ehkä jopa tutustua viereisen pöydän porukkaan”, kertoo Mika Koivula, yksi omistajista.

Ravintolan tarjonta elää sesonkien ja omistajien inspiraation mukaan, ja siksi jokainen vierailu on aina hieman erilainen ja ainutlaatuinen.

"Visio on kypsynyt jo vuosia"

Twenty Four Social Clubin takana on kolme ravintola-alan ammattilaista, joilla on vankka kokemus ja intohimo hyvän ruoan ja juoman tekemiseen.

Keittiöstä vastaava, Vuoden Kokki 2021 -tittelilläkin palkittu Kim Päivästö on työskennellyt Michelin-tason ravintoloissa Suomessa ja Euroopassa. Hän tuo keittiöön eurooppalaisen perustan, johon yhdistyy pieni aasialainen vivahde.

“Menu rakentuu selkeistä, ajankohtaisista raaka-aineista valmistetuista mauista – aina helposti lähestyttävää ja herkullista”, Päivästö kertoo.

Kim Päivästö kisaa parhaillaan Viron MasterChef -ohjelmassa.
Kim Päivästö kisaa parhaillaan Viron MasterChef -ohjelmassa.

Päivästö kilpailee parhaillaan Viron Master Chef -ohjelmassa, mikä tuo hänen osaamiselleen ja ravintolalle lisänäkyvyyttä myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Mika Koivula, yksi Son of a Punchin perustajista (tunnetaan muun muassa baareista Liberty or Death, Trillby & Chadwick ja Via Tribunali), tuo mukanaan vuosien kokemuksen cocktailien ja ravintola-avausten parista.

Kolmas osakas, Kenneth Löfström, tunnetaan puolestaan Diageon kouluttajana ja World Class -kilpailun vetäjänä Suomessa. Hänet on palkittu Improver of the Bar Industry -tittelillä Bartenders’ Choice Awardsissa 2024 sekä Brand Rep of the Year -palkinnolla Norse Bar Show’ssa 2023.

“Meitä yhdistää halu tehdä paikka, jollaisessa itse viihtyisimme. Konsepti syntyi nopeasti, mutta visio on kypsynyt vuosia. Tämä on meille kaikille unelmien projekti”, Löfström kertoo.

Lähde kokemaan uutuus itse ja varaa paikkasi vaikka heti TableOnlinesta!