Unelma toteutui vihdoin! Story avaa pian ensimmäisen kivijalkaravintolansa Hakaniemeen

Hakaniemeen avautuva uutuus tulee olemaan Storyn 7-vuotisen historian ensimmäinen aito oikea kivijalkaravintola

Yrittäjät Anders Westerholm ja Koko Suomi Leipoo -tuomarina tunnettu Markus Hurskainen.
Yrittäjät Anders Westerholm ja Koko Suomi Leipoo -tuomarina tunnettu Markus Hurskainen. Kuva: Joonas Ojala
  • Mikä: Storyn ensimmäinen kivijalkaravintola
  • Missä: Siltasaari 10, Helsinki
  • Milloin: 1.3.2022

Muun muasssa herkullisista hapanjuuripizzoista tunnettu Story on avaamassa ensimmäisen kivijalkaravintolansa Hakaniemen torin laidalle maaliskuun alussa.

Ketjun ensimmäistä aitoa kivijalkaravintolaa ei ole pistetty pystyyn kiireellä, sillä tiloja on etsitty aktiivisesti jo neljän vuoden ajan. Vihdoin etsinnät tuottivat tulosta ja unelma kivijalkaravintolasta on käymässä toteen.

Isot torille katsovat ikkunat, vilkas kaupunkimiljöö ja sijainti keskellä kehittyvää Hakaniemeä ovat täydellinen yhdistelmä Helmikuussa 2022 avattavalle Storyn kivijalkaravintolalle.
Isot torille katsovat ikkunat, vilkas kaupunkimiljöö ja sijainti keskellä kehittyvää Hakaniemeä ovat täydellinen yhdistelmä Helmikuussa 2022 avattavalle Storyn kivijalkaravintolalle. Kuva: Joonas Ojala

Uudessa ravintolassa tulee olemaan vajaat sata asiakaspaikkaa ja iso terassi kävelykadulla.

“Täydellisen tilan löytäminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta nyt odotus palkitaan. Isot torille katsovat ikkunat, vilkas kaupunkimiljöö ja sijainti keskellä kehittyvää Hakaniemeä ovat täydellinen yhdistelmä Storylle. Meille on tärkeää palvella alueen käyttäjiä ja uudessa tilassa pystymme tekemään sitä entistä paremmalla tavalla. Tilaan tulee näyttävä avokeittiö, joka tuo käsityömme entistä paremmin esille”, kertoo Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

LUE MYÖS JUTTU MARKUS HURSKAISEN SUOSIKKIRAVINTOLOISTA: TV:stäkin tuttu keittiömestari hehkuttaa - nämä ravintolat ovat ylitse muiden: “Parasta napolilaista pizzaa mitä maasta saa”

Visuaalisuus tulee olemaan uudessa ravintolassa vahvassa roolissa. Story Hakaniemen on suunnitellut Studio Joanna Laajisto, joka on luonut kivijalkaravintolaan muista Storyista poikkeavan sisustuksen.

Sisustuksen lisäksi uutuusravintolassa panostetaan taiteeseen; seiniä koristaa seitsemän Fanny Tavastilan näyttävää ja värejähehkuvaa teosta.

Hummerikastike yksi menun tähdistä

Story Hakaniemi tulee palvelemaan asiakkaita aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Ravintolan tavoitteena on tarjota alueella asuville ja työskenteleville kantapaikan, johon voi lähteä nauttimaan niin lounasta, brunssia kuin illallista rennossa ympäristössä.

Nyt alkuvuodesta Story tarjoilee meriteemaista menua, josta voi löytää muun maussa hummerikastikkeen kera tarjoiltua haukiwallenbergia.

Hummerikastike kruunaa haukiwallenbergin uudessa menussa.
Hummerikastike kruunaa haukiwallenbergin uudessa menussa. Kuva: Joonas Ojala

“Muikun mädillä ja suihkauksella Helsinki Distilling Companyn Akvaviitilla kruunattu hapanjuuripizza sekä Storyn keittiössä hartaudella keitetty hummerikastike ovat tämän menun tähtiä. Emme malta odottaa, että pääsemme tarjoilemaan sesongin parhaita makuja ja Storyn klassikoita uudessa upeassa ravintolamiljöössä Hakaniemessä, kaupungin valojen äärellä”, Hurskainen kertoo.

Listalta tulee löytymään myös kohuttu Vodkarita, eli vodkalla maustettua tomaattikastiketta sisältävä hapanjuuripizza sekä lapsuuteen monet siivittävä jälkkäri; suklaavispipuuro.

Hyödynnä Story Hakaniemen avajaistarjous

Story Hakaniemen varauskalenteri on nyt avattu! Nyt kannattaa laittaa varauksia tulille, sille uutuusravintola tarjoaa avajaisten kunniaksi lasilliset kuohuvaa illallisvarauksen yhteydessä. Varaus on tehtävä 6.3. mennessä. Varauksen voi tehdä 1.3.-30.4. väliselle ajalle.

Eikä tässä vielä kaikki! Story paljastaa avaavansa tänä keväänä myös toisen kivijalkaravintolan Telakkarantaan toukokuussa. Jäämme innoissamme odottamaan lisää tietoa!

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi