Uusi ravintola Sori Taproom & Eatery aukeaa

Laaja valikoima oluita ja amerikkalaistyyppistä ruokaa.

Kuva: ave_mario / Fotolia

Helsingin keskustaan avataan lähiaikoina uusi, amerikkalaistyyppinen ravintola. Sori Taproom & Eatery on ravintola, joka yhdistää ruoan taidokkaasti laadukkaisiin juomiin. Taustalla on suosittujen kalliolaisravintoloiden tiimi ja Sori Brewing -panimo. Ravintolan keskiössä on Sori Brewingin olutfilosofia – serious beer for not so serious people ja nyt myös ruokafilosofia serious eats for not so serious people.

Puuhamiehinä toimivat Kallion Kolmon3n ja Loung3 -ravintoloista tutuksi tulleet yrittäjät Ryan Lumb ja Santeri Harju. Heidän johdollaan ravintolassa yhdistetään amerikkalaisen keittiön parhaat puolet Sori Brewingin Pyry Hurulan ja Heikki Uotilan näkemykseen hyvästä oluesta.

Sori Brewing vastaa ravintolan juomapuolesta ja lupaa vähintään 24 oluthanaa, joista puolet ovat Sorin tuotteita ja puolet Sorin valitsemia vaihtuvia vierashanoja. Tiedossa on kiinnostava olutvalikoima, sillä ravintola tuo saataville paljon oluita, joita ei ole vielä lainkaan Suomessa. Oluen lisäksi juomapuolelta löytyy tietysti viinejä tarkoin valitulta viinilistalta, joka sopii ravintolan ja menun henkeen.

Ruokalista on inspiroitunut modernista, amerikkalaisesta keittiöstä ja sisältää savustettuja lihoja, pizzoja ja muita henkilökunnan suosikkiruokia. A la carte -menun lisäksi Sorissa tarjoillaan arkisin lounasta kello 11-15, ja viikonloppuisin nautitaan brunssista. Sori on auki iltaisin myöhään, ja kiireinen saa keittiöstä ruokaa myös mukaan.

Sori Taproom & Eatery, Vuorikatu 16. Avataan alkuvuodesta. 

1 kommentti

Olutmeister

9.1.2017 14:16

Tätä odotan innolla! Olen perehtynyt aisteillani ravintolan herrojen ruokapuoleen sekä panimon herrojen juomapuoleen, eikä kummassakaan ole valittamista. Toivotan menestystä yrittäjille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi