Vappu 2021: Ravintoloiden vappukassit kotiin tai piknikille

Listasimme ravintoloiden kotiinkuljetus- ja take away -herkut vuoden 2021 vapun kunniaksi.

Useat ravintolat ovat loihtineet vapun kunniaksi erilaisia vappumenuja, -brunsseja tai piknik-koreja, joiden avulla kevään railakkaimman juhlan järjestäminen onnistuu vaivattomasti. Kokosimme yhteen pääkaupunkiseudun herkullisimmat take away ja kotiin kuljetettavat menut. Löydä oma suosikkisi ja laita omasi tilaukseen jo tänään!

Lista päivittyy.
 

Helsinki

Spis

Tämän Spisin kahden hengen kassin ruoat ovat valmiita nautittavaksi sellaisenaan, joten se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi piknikille. Runsas kassi sisältää simaa Caesarsalaattia, pancettaa, Toast Skagenia, perunasalaattia, paahtopaistia, valkoista parsaa, lohiconfitia, hollandaisekastiketta, VanhaVilho-juustoa, mallasleipää, kirnuvoita, munkkeja, sitruunapiirakkaa. lakritsimarenkia ja macaronseja.

Ravintolasta saa tarvittaessa mukaan myös kertakäyttölautaset ja -aterimet.

Hinta: 98€ / 2hlö
Noudot pe 30.4. ja la 1.5. klo 10.00-16.30.
Lue lisää ja tilaa.
 

Savoy

Ravintola Savoyn ylellinen vappukassi sisältää kaiken mitä tarvitset vappuaaton tai vappupäivän juhlintaan. Kotiin noudettava kassi sisältää Haugesundin sillikaviaaria, Oulujärven muikunmätimoussea, katajasavustettu Färsaarten lohirillettea, Savoyn perunarieskaa, mallasleipää, Papen tilan valkoista parsaa, earl grey-sitruuna verbena marinadia, peruna-retiisi salaattia, ryytisinappi-vinaigrettea, mureaksi haudutettua vasikan entrecotea, madeirakastiketta, varhaiskaalia ja Cafe de Paris -voita. Menun kruunaa lime-basilika posset, raparperi- mansikkasalaatti, marenki, Savoyn sima ja vaahtokarkit.

Menu on saatavilla myös gluteenittomana ja laktoosittomana.

Hinta: 85€/hlö
Tilaukset viimeistään 28.4. klo 15, Nouto Savoysta 30.4. klo 10-17.
Lue lisää ja tilaa.
 

Krusti Foodkits

Krusti Foodkits on luonut kevään railakkaimman juhlan kunniaksi upean piknik-kitin, joka sisältää kaiken mitä vappuun tarvitset aina aterimista serpentiineihin, soittolistaan, ja vapun juomasuositukseen. Tämän setin lisäksi et tarvitse vappupiknikille mukaan muuta kuin juhlamielen!

Pääruoaksi pakkaus sisältää ainekset valintasi mukaan joko lammas- tai portobello-pitan valmistukseen. Lisäksi hauska tee se itse -pikniksetistä löydät ainekset raikkaaseen, varhaisperunoita, grillattua parsaa ja marinoitua kevätkaalia sisältävään kevätsalaattiin. Piknikin kruunaavat värikkäät cake pops - ja macarons-leivokset sekä mansikka-raparperijuoma, jonka voi halutessaan viimeistellä vaikkapa kuohuviinillä.

Kuva: Krusti Foodkits

Hinta: 29 €/hlö (minimitilaus 2hlö)
Tilaukset to 29.4 klo 22 mennessä. Toimitukset Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle pe 30.4. klo 15 alkaen.
Lue lisää ja tilaa.
 

Ragu

Ragun ihanan keväinen vappumenu on tänä vuonna saatavilla noudettavan herkkukassin muodossa. Kotin noudettava kassi sisältää alkuruoiksi Skagenia käsin kuorituista katkaravuistasiianmädin kera sekä tartaria valkoisen parsan kera tarjoiltuna. Pääruokana nautitaan 16 tuntia haudutettua karitsanniskaa parmesan-polentan kera. Aterian kruunaa mascarponemousse, marinoitu raparperi ja tietenkin munkit.  Monipuoliseen kassiin kuuluu lisäksi myös Ragun kuuluisaa leipää levitteiden kera.

Hinta: 49 €/ hlö
Tilaukset 28.4. mennessä. Noudot pe 30.4. klo 15-18 ja la 1.5. klo 11-14.
Lue lisää ja tilaa.
 

Kokkikoulu Espa

Kokkikoulu Espa on loihtinut vapun kunniaksi piknik-setin, joka sisältää runsaan kattauksen erilaisia heti syötäviä piknikherkkuja. Piknik-setistä löydät paahdettua hapanleipää ”ratatouille”, salaattia fenkolista ja fermentoidusta omenasta, varhaisperunasalaattia, marinoitua kukkakaalia ja grillattua parsaa, pestoa paahdetuista auringonkukansiemenistä ja vesikrassista, savustettua lohta ja hapanjuurivohvelia, rillette porsaanniskasta ja mallassinappia, jogurttipannacottaa ja marinoituja marjoja sekä tietenkin simaa.

Hinta: 69 €/ 2 hlö
Tilaukset 28.4. klo 18 mennessä. Noudot 29.4 ja 30.4 klo 12-18 sekä 1.5 klo 12-16.
Lue lisää ja tilaa.
 

The Pantry

The Pantryn vappuboksi on omiaan esimerkiksi herkullisen vappupiknikin järjestämiseen. Tämä boksi sisältää Caesarsalaattia ja savumuikkuja, chipotle paahdettua lohta, katkarapuskagenia, perunasalaattia, marinoitua punasipulia, Västerbotten juustopiirasta ja marinoitua parsaa.

Jos haluat nostaa vappupiknikkisi vielä uudelle tasolle, lisähinnasta voit napata mukaasi myös ravintolan omia munkkeja, focacciaa ja simaa.

Hinta: 21 €/hlö
Tilaukset 28.4. klo 14 mennessä. Nouto 30.4. klo 11-16 tai 1.5. klo 12-17.
Lue lisää ja tilaa.
 

Treffipub

Treffipub on loihtinut vapuksi mielettömän brunssikassin, josta riittää syötävää kahdelle hengelle. Monipuolinen brunssikassi sisältää muun muassa talon omaa focacciaa, Caesar-salaattia, grillattua kananrintaa, chipotle paahdettua lohta, parsa-pinaattipiirakkaa, savustettua bataattia, härän paahtipaistia perunasalaattia ja Roslundin nakkeja. Keväisen brunssin päättää maitosuklaamousse marinoitujen mansikoiden kera tarjoiltuna.

Hinta: 65 €/2 hlö
Tilaukset to 29.4 mennessä. Noudot pe 30.4. ja la 1.5. klo 10-16.
Lue lisää ja tilaa.
 

Konstan Möljä

Ravintola Konstan Möljä on koonnut runsaan ja herkullisen vappukassin kotona tai picknickillä nautittavaksi! Möljän perinteinen wappukassi sisältää monipuolisen alkupalalajitelman, johon kuuluu mm. graavilohta, marinoituja sillejä, metsäsienisalaattia, maa-artisokkasalaattia sekä saaristolaisleipää. Pääruokina mustajuuri-valkosipulikeittoa, kirkasta perunasalaattia sekä wanhanajan nakkeja ja lihapyöryköitä jaloviina-pippurikastikkeessa. Jälkiruokana raikas puolukkarahkavaahto. Pääruoasta on saatavilla myös kasvisversio.

Voit lisätä kassiin myös Möljän oman siman ja vastapaistettuja munkkeja.

Kuva: Konstan Möljä

Hinta: 55 € kahdelle tai 105 € neljälle hengelle
Tilaukset: 28.4. mennessä. Nouto: 30.4. tai 1.5. klo. 11-16.
Lue lisää ja tilaa.
 

Finnjävel

Finnjävel on luonut keväisen herkullisen kokonaisuuden, jolla vapun juhlinta onnisttuu taatusti. Kauden parhaita raaka-aineita sisältävä kokonaisuus toimii niin aatolle, brunssille kuin piknikille. Kahden hengen setti sisältää muun muassa varhaisperuna-parsasalaattia, katkarapuskagenia, sillikaviaaria, miedosti savustettua porsaanniskaa, kotimaista artesaanijuustoa ja talon omaa. Aterian kruunaa raparperipiirakka ja valkosuklaavanukas.

Hinta: 94 €/2 hlö
Nouto 30.4. Klo 12-16. Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Prandia

Bilekasseistaan tunnettu Prandia on loihtinut Vappu-kassiinsa Zippie slaw -salaattia, kukkakaaliu-cevichea, parsa-perunasalaattia, glaseerattuja kanavartaita, hitaasti kypsennettyjä naudan ribseja, kastikkeita ja minimunkkeja.Saatavilla myös kasviversiona.

Hinta: 18,50 €/hlö (minimitulaus 2 hlö)
Tilaukset viimeistään ke 28.4 klo 14. Nouto Olunkylästä tai Espoosta pe 30.4.
Lue lisää ja tilaa.
 

Lonna

Lonna on valmistellut vappumenun, joka ei vaadi lainkaan lämmitystä tai muita esivalmisteluja - sinun tarvitsee vain avata paketti ja nauttia! Liha-kalakokonaisuus sisältää muun muassa savulahnaa ja perunaa, hiillostettua kaalia ja emmervehnää, paahtopaistia ja mallasleipää. Kasviskokonaisuus pitää puolestaan sisällään muun muassa leipäjuustoa ja perunaa, savustettua punajuurta sekä juuriselleriä ja osterivinokasta. Molemmissa kokonaisuuksissa jälkiruokana nautitaan hapanjuurimunkkeja ja mesiangervokreemiä.

Hinta: 29 €/hlö
Nouto Katajanokalta pe 30.4. klo 12-14 tai 15-17.
Lue lisää ja tilaa.
 

Villd

Syömällä voit nyt tehdä hyvää! Villd & Soup vappubrunssi toteutetaan yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa, ja brunssin hinnasta lahjoitetaan yksi euro lyhentämättömänä Itämeren suojelutyöhön. Villdin vappukassi sisältää muun muassa merilevä-skagenia, savustettua rakkohauru-lipstikka-perunasalaattia, jalotofu-kale -caesaria, tofu “sinappisilliä”,  faux salmon pastrya, savustettua pihlajaa, mustaherukka-koivu -smoothieta ja ruusu-raparperimunkkia.

Saatavilla lisämaksusta myös pihlajansilmusimaa.

Hinta: 29 € (18.4. Saakka hinta 25 €)
Noudot pe 30.4. klo 16-19 ja la 1.5. klo 10-15. Kotiinkuljetus lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Natura

Natura on loihtinut mukaan otettavan pikinik-kokonaisuuden, jonka avulla pääset vapputunnelmaan helposti missä ikinä haluat. Runsas take away -kassi sisältää muun muassa grillattua “flat breadia” ja lehtikaalipestoa, pulled beef sandwichin, coleslaw:ta, peurapullia, graavattua luomulohta, grillattua parsaa ja kananmunakreemia. Lopuksi suut laitetaan makeaksi tietenkin vappumunkeilla.

Piknikiä helpottamaan mukaan tulee myös kertakäyttöaterimet, servetit sekä menukortti.

Hinta: 39 €/hlö (minimitilaus kahdelle).
Nouto 1.5. klo 11-14.
Lue lisää ja tilaa.
 

Tanner

Ravintola Tannerin vappukassi sisältää miedolla inkiväärillä maustettua talon nokkossimaa, kaksi kappaletta vadelmahillolla täytettyjä hapanjuurimunkkeja, kaksi kappaletta kookoskinuskilla täytettyjä hapanjuurimunkkeja, herne-minttuhummusta, talon mantelifetaa sekä kokonaisen Tannerin raskileivän.

Hinta: 37 € (19.4 saakka hinta 33 €)
Tilaukset 29.4. Klo 12 mennessä.
Lue lisää ja tilaa.
 

Factory Kamppi

Keskity juhlimiseen ja tilaa herkullinen vappukassi kotiisi. Factoryn kahdelle tai hengelle henkilölle sopiva vappukassi sisältää laajan kattauksen ravintolan käsin tehtyjä herkkuja, kuten piparjuurella maustettu savulohi-porominisandwichia, metsäsieni Quiche Lorrainea, parsa-pekoni-perunasalaattia sekä seesamihärkää soijaglaseerauksella. Keväisen menun kruunaavat letut sitruunatuorejuustomoussen ja kanelimansikkahillon kera tarjoiltuna.

Hinta: 40 €/ 2 hlö, 60€/ 4 hlö
Tilaukset viimeistään ma 26.4.21. Noudot tai toimitukset pe 30.4. Kotiinkuljetus lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Maker’s

Lauttasaaren Maker’s on loihtinut vapun kunniaksi kaksi erilaista vappukassia. Veijerivuoren vappu -kassi sisältää fetasalaattia Makersin Vestolla, Gouda-Vesto Bagelin, porkkanakakkua ja simaa.

Vattuniemen vappu -kassi sisältää puolestaan tofusalaatti Makersin Vestolla, puolukka-chia tuorepuuroa, kinuski-maapähkinä raakakakkua ja simaa.

Kuva: Makers

Hinta: 18 €/hlö
Tilaukset to 29.4. Mennessä. Nouto 30.4. Klo 15-16 ja 1.5. Klo 11-12.
Lue lisää ja tilaa.
 

Gillet Bar & Bistro

Gilletin keväinen vappukassi sisältää täysin valmiit tai kuumentamista vaille valmiit tuotteet vapun brunssille, lounaalle tai päivälliselle. Kassin voit tilata ja maksaa 2–10 hengelle.

Runsas ja monipuolinen vappukassi sisältää laajan alkuruokavalikoiman, johon kuuluu muun muassa lohisashimia, porkkana-maapähkinäsalaattia ja äyriäisiä ”escabeche”. Pääruokana nautitaan karitsapyöryköitä, savutomaattikastiketta ja mausteriisipilahvia. Aterian kruunaa seljankukka-raparperi ”triffeli”.

Hinta: 48 € / hlö
Tilaukset 28.4. Klo 18 mennessä. Nouto 30.4. Klo 13-17.
Lue lisää ja tilaa.
 

Lasipalatsi

Lasipalatsin vappukassi on täynnä herkkuja, jotka jo itsessään antavat syytä juhlaan. Runsas kassi sisältää alkupaloiksi muun muassa perinteistä sillikaviaaria, lohipastramia, häränpaahtopaistia ja tryffelimarinoitua mozzarellaa. Pääruokana nautitaan äyriäisillä täytettyä kuha”ballotinea ja parsarisottoa. Menun kruunaa mustikkainen tiramisu.

Kaikki tuotteet ovat joko täysin tai kuumentamista vaille valmiita.

Hinta: 48 € / hlö
Tilaukset 28.4 klo 16 mennessä. Nouto 30.4. Klo 13-17. Kotiinkuljetus lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Story

Story-ravintoloissa vietetään ikuista vappua herkullisen, viiden ruokalajin take away -menun äärellä. Menu sisältää alkuun varhaisperunasalaattia ja savustettua creme fraichea, grillattua parsaa, tryffelimortadellaa ja hapanjuuririeskaa sekä härkätartaria, pikkelöityä raparperia ja popcornia. Pääruokana nautitaan paahdettua kevätkananpoikaa, harissaporkkanaa ja grillattu sitruunakastike. Menun kruunaa taikinajuureen leivottu munkkipossu raparperikreemin kera. Menu on saatavilla myös kasvisversiona.

Vappumenu toimitetaan kotiinkuljetettuna ovellesi valintasi mukaan joko torstaina 29.4 tai perjantaina 30.4. Menu sopii tarjoiltavaksi toimituspäivänä tai seuraavana päivänä, joten se sopii hyvin myös vappupäivän juhlintoihin.

Kuva: Story

Hinta: 49 €/hlö (minitilaus 2 hlö)
Tilaukset viimeistään 27.4 klo 15 mennessä.
Lue lisää ja tilaa.
 

Perho

Ravintola Perho on loihtinut vapun kunniaksi kaksi erilaista vappukassia, jonka avulla pääset helposti ja vaivattomasti vapputunnelmaan kotona. Useamman ruokalajin kassi sisältää muun muassa akvaviitti-graavattua lohta, marinoitua parsaa, italialaisia cocktailpyöryköitä, varhaisperuna-rucolasalaattia, Perhon juustolan sinihome- & alppi-juustoa, raparperihilloa ja focaccia-leipää. Jälkiruoaksi nautitaan tiramisua.

Suut makeaksi -kassi sisältää puolestaan 0,5 litraa simaa kahden vappumunkin kera.

Hinta: Vappukassi 35 €/hlö, Suut makeaksi -kassi 10 €/hlö.
Tilaukset 25.4 mennessä, nouto perjantaina 30.4.
Lue lisää ja tilaa.
 

Ravintola Oiva

Ravintola Oivan vappukassi sisältää ravintolan valmistamia vappuherkkuja, joiden ansiosta vapun juhlinta ei jää ruoista kiinni. Runsas, kahdelle tai kolmelle henkilölle sopiva kassi sisältää muun muassa sillikaviaaria, lohitartaria, paahtopaistia, perunasalaattia, tuoremakkaraa ja parsa-varhaisperunapaistosta. Menun kruunaavat tietenkin pikkumunkit sekä mokkapalat.

Saatavilla myös gluteenittomana.

Hinta: 59 €, kassista riittää 2-3 hengelle
Tilaathan kassin viimeistään ke 28.4. klo 15 mennessä. Nouto pe 30.4. klo 10.30-17.
Lue lisää ja tilaa.
 

Penélope

Illalliskasseistaan tuttu Penélope on luonut vapun kunniaksi upeita herkkuja sisältävän take away -kassin. Vappukassi sisältää alkuun erilaisia leipiä ja tahnoja, kuten juureen tehtyä maalaisleipää ja sillikaviaaria. Ateriaa jatkaa grillattu sydänsalaatti harissan ja tahinin kera tarjoiltuna. Seuraavaksi nautitaan runsas valikoima erilaisia juustoja, hilloja ja leikkeleitä. Keväisen vappumenun kruunaa Penèlopen vanilja- appelsiinimunkit sekä sitruuna- tuorejuusto triffle.

Menun yhteyteenon saatavilla myös viinisuositukset, joiden avulla oikean juoman valinta käy kätevästi.

Hinta: 45 €/hlö, minitilaus 2 hlö.
Nouto 30.4 klo 15-18 tai 1.5 klo 10-13.
Lue lisää ja tilaa.
 

Magu

‘Be More Plant’ on ravintola Magun uusi ruokaboksi, joka tulee ensimmäistä kertaa kokeiluun lähestyvän vapun kunniaksi. Kahden hengen ruokaboksi sisältää kaiken tarvitsemasi vappupiknikille tai -brunssille, ja kaikki tuotteet ovat valmiita nautittavaksi sellaisenaan ilman esivalmisteluita taikka kuumennusta.

Boksista löydät muun muassa kauraperunarieskaa erilaisten kastikkeiden ja lisukkeiden kera. Jaettavien ruokien joukosta löytyy myös runsas, varhaisperunoita ja pinaattia sisältävä salaatti sekä runsas kvinoa poke bowl. Kasvisruokamenun kruunaavat vappumunkit.

Kuva: Magu

Hinta: 69 €/hlö (hinta 49 €/hlö 19.4. asti)
Nouto pe 30.4.- la 1.5. Kotiinkuljetus lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Makumatka

Makumatkan tuo tarjolle kolmen ruokalajin vappulounaan, jonka pääruoan voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Alkuruokana menussa nautitaan katkarapu-parsasalaattia, joka tarjoillaan kananmunan ja oliiviöljykastikkeen kera. Pääruoaksi voit valita joko grillattu härän entrecôte pihviä, paahdettua lohta tai lebanonilaista munakoiso-kikhernepataa. Menun kruunaa jogurttipannacotta.

Menu toimitetaan kotiovellesi, joten sinun tehtäväksesi todellakin jää vain pelkkä nauttiminen!

Hinta: 40 €/hlö
Toimitus (Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa) la 1.5. klo 9-14.
Lue lisää ja tilaa.


Rönttösrouva

Rönttösrouvan ja Ravintola Huvilan yhteistyössä toteuttama vappubrunssi pitää sisällään toinen toistaan maukkaampia herkkuja. Yhden hengen take away -pakkaus pitää sisällään muun muassa munajuustoa, portobello-lihiksen, kesäperunasalaattia, savulohi-katkarapuskagenia, parsaa, ciabattaa levitteineen sekä broilerinuijia. Vappubrunssin kruunaavat churrot ja dipattavat kastikkeet.

Saatavilla myös kasvismenu. Lisähinnasta tarjolla myös vappumunkkeja ja vappusimaa.

Hinta: 32,90 €/hlö
Nouto Tapanilasta 30.4. klo 14-18 ja 1.5. klo 10-14. Toimitukset 30.4. klo 13-16 ja 1.5. klo 9-12.
Lue lisää ja tilaa.
 

Trattoria Sogno

Trattoria Sognon vappukassista löydät keittiömestari Pian kestosuosikkeja, jotka voit napata mukaasi vaikkapa puistopicnicille. Setti sisältää italialaisia leikkeleitä, Roslundin tuoremakkaraa, juustoja, kevään parsaa sekä Sognon tuoretta Focacciaa. Jälkiruoaksi nautitaan Localen munkkeja ja kinuskia.

Hinta: 25 €/hlö, 45 €/2hlö, 85 €/4 hlö
Tilaukset 29.4. klo 15 mennessä. Noudot pe 30.4. klo 15-18 & la 1.5 klo 10.30-12
Lue lisää ja tilaa.


Espoo

Sweet Pepper Catering

Pitopalvelu Sweet Pepper Catering on loihtinut myös oman versionsa vappukansan saataville. Take away -menu sisältää muun muassa jokirapu-caesarsalaattia ja varhaisperunasalaattia, hiillostettua lohta, sinappisilakoita, sillikaviaaria, grillattua Ibericopossun plumaa ja grillattua kukkakaalia. Vappumenun kruunaavat minimunkit ja limeposset.

Saatavilla myös kasvismenu.

Hinta: 32 € (minitilaus 2 hlö). Lapset syövät puoleen hintaan.
Tilaukset 28.4. klo 10.00 mennessä. Noudot 1.5. Bodomin Kartanolta, Mäkkylästä, Perusmäestä ja Hämeenkylästä.
Lue lisää ja tilaa.
 

Freja

Jos haluat päästä tänä vuonna helpolla, kannattaa napata mukaan toinen toistaan herkullisempia vappuherkkuja täynnä oleva kassi mukaan ravintola Frejasta.

Vappupiknikille sopiva kassi sisältää muun muassa meloni- ja caesar-salaattia, katkarapuskagenia, graavattua lohta, hummusta, focacciaa, tuoremakkaraa ja kasvispihvejä. Ja koska vappuna kuuluu herkutella, piknikin kruunataan simalla, munkeilla, browniella ja vaahtokarkeilla.

Kuva: Freja

Hinta: 45 € /hlö (minimitilaus 2 hlö).
Tilaukset viimeistään 26.4., nouto 1.5. Klo 11-15.
Lue lisää ja tilaa.
 

Fat Lizard Otaniemi

Oman vapun take away -menunsa on loihtinut myös Fat Lizard. Tämän ravintolan runsas vappukassi sisältää muun muassa jäämeren katkarapuja skagen, sokerisuolattua lohta, siianmätimoussea, italialaisia leikkeleitä, savustettua ankanrintaa, parsasalaattia, parmesaani-tomaattipiirakkaa ja focaccia-leipää. Suut saa makeaksi rahkamunkeilla ja raparperipannacotalla, joka tarjoillaan mansikoiden ja kinuskin kera.

Hinta: 42 €/hlö (minimitilaus 2 hlö).
Tilaukset 27.4.2021 klo 16 mennessä. Nouto pe 30.4. Klo 12-18 ja la 1.5. klo 9-12.
Lue lisää ja tilaa.
 

Mili’s Food

Tapiolassa ja Leppävaarassa toimiva Mili’s Food tuo vapun kunniaksi tarjolle kaksi erilaista kassia. Sesongin raaka-aineisiin panostavasta Wappukassista löydät muun muassa varhaisperuna-kevätsipulisalaattia, katkarapuskagenia, maustemakkara-parsavartaita, maalaisbrietä ja saaristolaisleipää. Vappumenun kruunaavat pikkumunkit ja sima.

Wapun herkkukassi sisältää puolestaan litran lasipullon simaa ja kymmenen Miliksen munkkia.

Hinta: 29 €/hlö (minimitilaus 2 hlö), Wapun herkkukassi 24 €
Tilaukset 23.4. klo 12 mennessä. Nouto pe 30.4.21 klo 10-12.
Lue lisää ja tilaa.
 

Ravintola Base

Ravintola Base on luonut vapun kunniaksi herkullisen kolmen ruokalajin take away -menun, joka on esille laittoa ja lämmittämistä vaille valmis. Alkuruoaksi menu tarjoaa sillikaviaaria ja kylmäsavulohta saaristolaisleivällä. Pääruokana nautitaan kalkkunan sisäfileetä cumberlandkastikkeen ja röstiperunoiden kera. Ateriakokonaisuuden kruunaavat sitruunaposset.

Saatavilla lisämaksusta myös itse tehtyä simaa.

Hinta: 39 €/hlö
Tilaukset ti 27.4. klo 16 mennessä. Nouto pe 30.4. Klo 15-16.30.
Lue lisää ja tilaa.
 

Bistro O Mat

Bistro O Matin vappukassin avulla saat luotua herkullisen ja keväisen kokonaisuuden vappujuhliisi. Annokset on esivalmisteltu, joten sinun tehtäväksesi jää ainoastaan viimeistely ja tietenkin nauttiminen. Menu sisältää alkuun valkoista parsaa, vesikrassidressingia, naudanlihatartaria, tryffelimajoneesia, sillikaviaaria, mallasleipää sekä paahdettua voita. Pääruokana nautitaan porsaan baby ribsejä, kimchi-kaalia, crab cakea ja nobu dressingia, falafelia sekä jogurtti-tahinia. Menun kruunaa vappuleivos.

Hinta: 47 €/hlö
Nouto: pe 30.4. klo 13-18.
Lue lisää ja tilaa.
 

Vantaa

Backas

Mitä jos nauttisit vapusta tällä kertaa vaikkapa upeassa kartanopuistossa vappuherkkujen äärellä? Ravintola Backas tarjoaa vappupäiväksi piknik-kasseja, jonka herkuista voit nauttia turvallisesti vaikkapa kartanon nurmikolla. Muista ottaa viltti mukaan!

Kassi sisältää nakkeja ja lihapullia, Backaksen perunasalaattia, lämminsavustettua lohta ja  tillijugurttia, antipastoja ja totta kai vappumunkkeja.

Kuva: Backas

Hinta: 34 €/ 2hlö
Nouto kesäkahvilasta 1.5. klo 11-19.
Lue lisää ja tilaa.
 

Wanda's

Moni aloittaa grillikauden tosissaan juuri vappuna, ja mikä olisikaan parempi aloittaa kausi kuin takuuvarmoilla ribseilla? Wanda's tuo vappupöytään sous vide -tekniikalla kypsennettyjä, uuni- tai grillivalmiita ribsejä bbq-kastikkeella.

Lihaa kannattaa varata reilu 500 grammaa per herkuttelija.

Hinta: 15,90 €/kg
Nouto pe 30.4 klo 11-18. Kotiinkuljetus lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Zilla

Vappuna zillataan piknikillä! Tätä varten ravintola on loihtinut runsaan vappuboksin, jonka avulla juhliminen sujuu kuin tanssi. Vappuboksi sisältää alkuun muun muassa raikasta varhaisperunasalaattia ja grillattua parsaa sekä katkarapuskagenia ja palttoonnappeja.Pääruokana herkutellaan paholaisen lohella, kanacaesarwrapeilla, nakkipiiloilla ja patongilla. Piknikin kruunaa juustovalikoima, Zillan karkkipussi, minimunkit ja mansikkasima.

Saatavilla myös kasvis- ja lastenversiona.

Hinta: 39 €/hlö (minimitilaus 2 hlö), lasten boksi 19 €
Tilaukset 26.4. klo 15 mennessä. Noudot ja kuljetukset pe 30.4. klo 16-20.
Lue lisää ja tilaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi