Naisten Suuri Seksikeskustelu

Seitsemän naista puhuu seksistä

Seitsemän nuorta helsinkiläisnaista kokoontui puhumaan seksistä: pervoilusta neurooseihin, jyystöstä autoerotiikkaan. Syntyi Sex & The City – peittelemätön ja ylpeä raportti aktiivisten kaupunkilaisnaisten seksielämästä.

Kuka on kuka?

Tanja, 25, on juuri nyt vannoutunut sinkku, jolla tosin on kokemusta myös useita vuosia kestävistä suhteista. Tällä hetkellä hänellä on fuckbuddy, hyvä kaveri, jonka kanssa voi tarpeen tullen harrastaa seksiä.

Anna, 20, seurustelee ensimmäisen ja ainoan seksikumppaninsa kanssa. "Pelottaa ajatus, että pitäisköhän joskus kokeilla, millaista on seksi jonkun toisen kanssa."


Jasmina, 22, seurustelee, mutta asuu eri maassa kuin poikaystävänsä. "Olen nyt tällä töissä, ja ennen kuin tulin Suomeen, asuimme yhdessä. Menen takaisin Englantiin kolmen kuukauden kuluttua, ja varmaankin asumme silloinkin yhdessä. Seksi on nyt puhelinseksiä - toisaalta emme ainakaan riitele."

Jennyn, 21, suhde on juuri päättynyt ja uusi on alkamassa. "Olisin tosi otettu, jos joku nainen tulisi joskus pokailemaan minua."

Mirka, 25, seurustelee, mutta asuu eri kaupungissa kuin poikaystävänsä. "Parisuhteessa olo ei takaa tyytyväisyyttä seksielämään. Välillä ei edes tee mieli, ja välillä tuntuu, että seksiä on liikaa, mutta olen ihan perustyytyväinen."

Pirita, 26, asuu yhdessä poikaystävänsä kanssa. "Mun tyyppiä on ollu aina pitkä, hoikka ja mieluummin tummat hiukset. Poikaystäväni on nyt about mun mittainen, vaalea ja vähän roteva."

Minna, 26, on asunut jo vuosia yhdessä kihlattunsa kanssa. "Enää en laita vessan ovea lukkoon."

Jyystö

Jenny: "äärettömässä kännissä seksi on huonoa; se on jyystöä."
Mirka: "Jyystö on paitsi sellaista armotonta sahausta myös termi sille, ettei kumpikaan saa sanotuksi, mikä tuntuu hyvältä - ja sitä on monesti ne ekat kerrat uuden tyypin kanssa. Jyystö on myös rutiinia, jotain sellaista kaavan noudattamista; näin tämän kuuluu mennä."
Pirita: "Humala haittaa seksiä: miehellä ei seiso, ja se on kaikesta tsempistä huolimatta aika latistavaa naiselle. Eikä miehet laukea kännissä."
Tanja: "Sinkkunaisena törmään huonoon seksiin enemmän kuin seurustelevat, koska aina eka kerta uuden tyypin kanssa on huonoa, ja sinkulla ekoja kertoja on usein. Olen päätynyt sellaiseen järjestelmään, että on joku tyyppi, jonka kanssa vaan silloin tällöin käy sängyssä, mutta ei ole mitään muuta. Silloin seksi voi kehittyä johonkin suuntaan."
Pirita: "Etkö pelkää rakastuvasi siihen sänkykamuun?"
Tanja: "Totta kai. Täytyy vaan ottaa se riski. Ja sitten jos jompikumpi rakastuu, niin pitää vaan ottaa asia puheeksi, että hei, pitäiskö tähän hommaan ottaa vakavampi asenne. Tähän mennessä se on toiminut ihan kivasti, mutta toisaalta mä kanssa vaihdan maata usein. Kun homma muuttuu vakavammaksi, yleensä lähden maanpakoon. Mulla oli kaksi fuckbuddya maanantaihin asti, mutta sain kenkää toiselta. Se löysi tytön, jonka kanssa voi alkaa seurustella."
Jenny: "Olitsä surullinen?"
Tanja: "Ehkä vähän, mutta kun ajattelin tarkemmin, en. Sen kanssa oli vaan seksiä. Me ei oltaisi tultu toimeen seurustelukumppaneina, vaikka bunkassa toimi hirveen hyvin."

Yhteenveto: Sinkkunaisen seksi on kehnoa, mutta parisuhteessakin vaarana on jyystö: loputon hinkkaus, johon liittyy se, ettei kumpikaan osapuolista sano, mistä oikeasti nauttii.

Hyvää seksiä

Minna: "Tosi hyvää seksiä oli eka kerta mun nykyisen partnerin kanssa. Jotenkin siihen huikeuteen liittyi sen hiukset, jotka oli koko ajan joka paikassa. Itselläni oli lyhyet hiukset, ja sen pitkä tukka oli joka paikassa. Tällaiset tekijät teki siitä jotenkin niin ihmettä."
Jenny: " Pikapano voi olla tosiaan hyvää seksiä, silloin ei tartte jäädä junnailemaan ja huomioimaan sitä toista, kumpikin vaan keskittyy saamaan. Mulla on jäänyt kanssa mieleen sellainen hyvä hetkellinen kiihko entisen poikaystäväni kanssa. Sen piti periaatteessa olla kahdenkymmenen minsan päästä töissä, ja työmatkaan olisi mennyt vartti. Oli viisi minuuttia aikaa; siitä jäi sellainen vau-olo."
Tanja: "Tapasin Provinssirockissa yhden kundin, joka pyysi mut Vaasaan viikonlopuksi. Mä olin nuori ja vapaa ja päätin, että meen. Vaasassa näin kundin kaverin, ja poks: mun on pakko saada toi ja just nyt. Me häivyttiin ja harrastettiin villiä seksiä koko viikonloppu. Se on ollut ehkä hekumallisinta - se oli aivan uskomatonta seksiä koko viikonloppu, melkein tuntemattoman ihmisen kanssa."
Anna: "Kun asuin vielä himassa, mun kundikaveri oli paljon meillä yötä. Seksiä harrastettiin äänenvaimentimella. Sitten kun pääsi paikkaan, jossa ei ole ketään, se on niin ihanaa."
Minna: "Me ei ole voitu harrastaa seksiä makuuhuoneessa pitkään aikaan, koska pian muuton jälkeen me tajuttiin, että ei saatana, täällähän kuuluu kaikki joka paikkaan. Ja meidän sänky pitää vielä ihan törkeetä meteliä. Siirryttiin olohuoneen puolelle."

Yhteenveto: Hyvään seksiin kuuluu luonteva ja mukava seksistä puhuminen. Nuorten aikuisten seksuaalikäyttäytyminen ja seksuaaliset riskinotot -tutkimuksen mukaan monet nuoret motivoituvat suhteisiin useasti juuri niistä koituvan seksuaalisen tyydytyksen vuoksi.

Orgasmi

Mirka: "Joskus tietää, että tänään en saa orgasmia. En ole koskaan saanut penetraatiovaiheessa orgasmia, vaan suuseksillä tai itsetyydytyksellä."
Tanja: Sama juttu, tai jos saan penetraation aikana, niin jotain muutakin pitää tapahtua silloin kuin jyystää."
Mirka: "Jos tietää, ettei orgasmia ole tiedossa, voi sanoa, että hyvältä tuntuu, mutta mun takiani ei kannata jatkaa. Joskus voi sanoa kesken seksin, että jatketaan loppuun asti joku toinen kerta."
Jasmina: "Ennen nykyistä partneriani en saanut orgasmeja yhdynnässä, mutta nykyisin kyllä."
Minna: "Saan yhdynnässä orgasmin usein, mutten aina. En ole koskaan sitä kokenut niin, että jokin mättää, jos en saa orgasmia."
Pirita: "Joskus ei ehdi mukana toisen tahtiin, ja homma pitää hoidella jälkikäteen."
Mirka: "Sekin on mielenkiintoista, että orgasmia voisi harjoitella. Naistenlehdissä on kymmenen kikkaa kuinka parantaa seksiä. Niitä on ihan hirveitä ja ne ovat ärsyttäviä, eihän kaikilla kuitenkaan toimi samat jutut."
Tanja: "Joskus huomaa, että kundi on opetellut jonkun kikan. Okei, tsori, mutta toi nyt ei toimi mulla, joutuu joskus rykäisemään."
Jenny: "Mä saan helpoiten orgasmin, jos olen itse päällä ja saan hoitaa hommat, säädellä itseäni."
Jasmina: "Mulla on ihan sama."
Tanja: "Mä en ikinä saa, jos olen päällä "

Yhteenveto: Suuseksillä ja klitoriksen hyväilyllä.

Asento, lepo

Tanja: "Mikä nyt ois hyvä asento? Sellainen, että on lähekkäin. Mulla skulaa vanha kunnon lähetyssaarnaaja."
Mirka: "Kun tajusin, missä mun G-pisteeni on ja miltä sen pitää tuntua, niin sen jälkeen oon oppinut, mitkä paikat - ei siis asennot - on hyviä, vaikka korkeudeltaan. Pesukoneen päällä on hyvä paikka. Ja ihan mahallaan maaten G myös löytyy."
Pirita: "Mulla on parvisänky, eikä se ole helpoin paikka harrastaa seksiä. Pitää aina jalkautua lattiamatolle, ja siinä palaa polvet."
Jasmina: "Paikkana juna on musta paras, sellainen yksityisvaunu, jonka ovet saa kiinni, niitä on Englannissa."
Tanja: "Mä saan hirveen usein jalkakramppeja, ja se on tosi ärsyttävää. Pohkeeseen sattuu just tietyissä asennoissa."
Tanja: "Anaaliseksiä oon kokeillut, mutta en tykkää. Mä en oo kuullut, että kukaan nainen saisi anaaliseksissä orgasmia."

Yhteenveto: Suurin osa oli kokeillut anaaliseksiä kerran, ja kerta sai jäädä viimeiseksi. Seksiä oli kokeiltu vaikka missä ja miten päin, mutta turha venkoilu oli välillä vain haitaksi. Vaihtelu virkistää.

Miehelle mieliksi

Tanja: "Jos haluan olla oikein ihana miehelle, niin suihinotto toimii, mikäpä muukaan. Suihinotto on silloin helppoa, jos se mies joskus jopa tulee, mutta sitten, jos ei irtoa, niin ihan oikeesti siinä menee leuka jumiin eikä sitä jaksa loputtomiin. En ota suihin missään nimessä keltään tuntemattomalta."
Anna: "Urbaanilegendan mukaan, jos mies syö paljon ananasta, sperma maistuu paremmalta."
Tanja: "Joskus jopa annan laueta suuhun, jos huomaan, että toinen selvästi diggaa tilanteesta."
Minna: "Mun mies ei halua laueta lähelle suutani. Mun ei ole tarvinnut maistaa spermaa, vaikka voisin siihen suostua."
Mirka: Ehkä sun kannattaa ehdottaa sitä, koska jos yhtään tabuja tai epävarmuutta, se aina vaikuttaa suhteeseen."

Yhteenveto: Vieraan kanssa ei vaivauduta suuseksiin. Kaikki pitivät paljon itselleen tehdystä suuseksistä, mutta suihinotto mieheltä ei sinällään kiihota naista. On vain mukavaa nähdä partnerinsa mielihyvä.

Halut

Tanja: "Pillerit vaikuttaa haluihin. Mä olin syönyt vuosikausia pillereitä, ja sitten ajattelin, että miksi jatkan, kun mulla on niin vähän seksiä. Nyt kun olen ollut puoli vuotta syömättä, musta on tullut ihan hysteerinen, ei nymfomaanikko, mutta mun tekee mieli yhtä paljon kuin teini-ikäisen koulupojan."
Mirka: "Mä en osaa erottaa, johtuiko mun haluttomuus siitä, että oli huonossa suhteessa vai pillereistä. Vai onko niin, että kun ei tee mieli, se suhdekin alkaa mennä huonompaan?"
Tanja: "Suhteen aikana haluttomuus johtui pääosin partnerista."
Pirita: "Ja aatelkaa, että jotain pillereitä popsimalla poistaa paitsi kuukautiskivut, myös halut, eikä ole mitään mielialamuutoksia."

Yhteenveto: Moni suostui parisuhteen aikana silloin tällöin velvollisuusseksiin. Kukaan ei kuitenkaan anna pakottaa itseään sänkyyn.

Pikku pervoilu

Jenny: "Mä olen kerran ollut Kinky Klubin bileissä. Mun ex-kämppikset harrastaa näitä juttuja. Mulla oli päällä pvc:tä, lainattua. Mulle ei tullut fiilistä, että vau. Mutta katsellessani niitä kavereitani tuli sellainen olo, että ainakin ne oli siellä vain siksi, että se on erikoista ja muka vähän kiellettyä. On siinä tietenkin jokin viehätys, että mennään ihan pimeään tehdashalliin ja siellä on portsarit ovella; tänne ei pääse ihan kuka vain."
Tanja: "Mä olin Lontoossa parissa sellaisissa bileissä. Mun kämppäkaveri oli alan harrastaja, ja sillä oli huoneessaan ruoskat ja vehkeet. Ei ollut mun juttu, sillä siellä oli tyyliin happikoneessa ihmisiä, ja se oli vastenmielistä."
Minna: "Meillä ei ole mitään extreme-juttuja kokeiltu; siippani on kansanmies. Häntä ilahduttaa suunnattomasti, jos pistää vähän jotain sievempää päälle, korsettia ja pitsiä, ja se on musta ihan hauskaa."
Mirka: "Jossain vaiheessa harrastin seksiliikkeitä ja hankin vibraattoreita, ja musta ne on hauskoja. Ennen kaikkea niitä on kiva käyttää kimpassa. Ja jos ei nauti seksistä, niin pienillä leikkikaluilla saa taas innostuksen nousemaan. Mun mielestä välineiden kanssa on ollut hirveän hauskaa seksiä, niissä on oma viehätyksensä. Viimeksi mua kummastutti sellainen kaksoispugi, jonka toinen tappi pannaan peräreikään ja toinen vaginaan yhtä aikaa."
Jenny: "Mä kokeilin käsirautoja kyllä, mutten saanut niistä yhtään mitään."
Tanja: "Käsirautojen kanssa tarvii partnerin, johon voi ehdottomasti luottaa. Ei halua sekuntiakaan ajatella, että mitä jos toi rupeaa hakkaamaan mua."
Minna: "Mun mielestä huivit tai pehmeä vyö ovat kivempia kuin raudat. Niissä oot muka sidottu, muttet kuitenkaan ole."
Tanja: "Mä olen niin kauhean kokeilunhaluinen, että katson aina partnerin, joka ei ole ujoimmasta päästä. Ja jos on, olen kova taivuttelemaan. En tartte mitään välineitä, mutta mä tykkään kokeilla eri paikoissa. Johanneksen kirkon katollakin on joskus tullut kokeiltua. Se oli aika vaarallista, me meinattiin koko ajan tipahtaa, ja poliisitkin ajoi jatkuvasti ohi."

Yhteenveto: Kaikki olivat kokeilunhaluisia, uteliaita ja ennakkoluulottomia, sillä heille oli tärkeää oma seksuaalinen hyvinvointi. Raskaan sarjan perversioihin kaikki suhtautuvat jyrkän kielteisesti: lapsiseksi, seksuaalinen väkivalta ja eläimiin sekaantuminen ovat samat perversiot, joihin muutkin suomalaiset suhtautuvat kielteisimmin Suomalainen seksi - tutkimuksen mukaan.

Sisko iskee

Anna: "Mä oon tosi tarkkana, että kaikki on tosi siistiä: mitä on päällä, kämppä on kunnossa, tuoksuu hyvältä ja kaikki on niin täydellistä kuin voi, kun lähdin sinkkuna ulos. Sitä haluaa tehdä niin hyvän vaikutuksen alussa kun vaan on mahdollista."
Pirita: "Silloin kun vielä oikein pokas, niin eihän sitä ikinä lähtenyt sillä mielellä, että pelkästään pokaamaan tässä ollaan menossa - sitä ei voinut myöntää."
Jenny: "En mäkään voi sanoa, että tiedän jo kahdeksalta illalla että tänään kannan miehen kotiin."
Tanja: "Mä en ole enää kahteen vuoteen pukeutunut ulos mennessäni, että tänään mä ehkä pokaan yhden tyypin. Aina mäihä käy silloin, kun ei ole ajellut jalkojaan ja on mummopökät jalassa "
Pirita: "Iskemisessä tarpeet eivät kohtaa. Kun seurustelee tai on alkanut tapailla jotakuta, niin kyllä niitä äijiä pyörii ympärillä."
Tanja: "Seksi kasautuu, ja miehiä tulee aina läjissä, se on uskomatonta."
Jasmina: "Se on joku varatun itsevarmuus tai jotain."
Tanja: "Jos sulla ei lue se desperate otsassa, niin saat miehen."

Yhteenveto: Kikkailu ei auta, mutta oman hyvän olon vuoksi miestä hakeva nainen vähän laittautuu. Seksi kasautuu. Se, että naiset ovat aktiivisia, on mediassa saanut keskustelijoista liian hurjan kuvan: on liioiteltua leimata kaiki parikymppiset naiset lööpeissä seksihirmuiksi ja yössä kiitäviksi vampeiksi, vaikka riski-iskijöitäkin on.

Paljonko on paljon?

Tanja: "Nyt sinkkuna elää vaihetta, jossa haluaa enemmän seksiä kuin on tarjolla. Valitettavasti se menee fuckbuddyn kanssa sellaiseen kerran kahdessa viikossa tahtiin, se on järkyttävän vähän mun mielestä."
Pirita: "Se on kyllä aika paljon sun ikäiselle sinkkunaiselle, jos vertaan mun sinkkukavereihin."
Tanja: "Niin, ilman vakituista paria mulla olisi seksiä ehkä kerran puolessa vuodessa."
Mirka: "Sinkkuaikana tietty kiintiö on ehtinyt tullut täyteen. En välttämättä oikein jaksaisi enää tutustua uusiin ihmisiin, eikä tällä hetkellä ole siihen tarvettakaan. Jos ei ole erityisen seksin tarpeessa, ei viitsi tehdä mitään asian hyväksi. Uuden tyypin kanssa prosessiin kuuluu niin paljon kaikkea, on jaksettava veivata läpi sellainen tietynlainen tutustumisrutiini. Eri partnereita mulla on ollut kymmenen."
Tanja: "Kaiken kaikkiaan mulla on ollut parikymmentä partneria."
Pirita: "Meillä kyllä tauot vaan parantaa seksiä."
Mirka: "Asun eri kaupungissa kuin poikaystäväni. Me nähdään jos ei nyt neljää kertaa kuukaudessa, niin kaksi tai kolme ja välissä voi olla kolme viikkoa, ettei ehditä tapaamaan. Sitten kun ei saa silloin kun haluaisi, niin kaikki odotukset latautuu yhteen hetkeen, joka taas niiden odotusten takia kärsii."
Jasmina: "Vakisuhteessa tai avoliitossa musta kerran viikossa seksiä on vähän, 4 - 5 kertaa viikossa sopivasti."
Minna: "Mun mies ei fyysisesti kykene siihen, että olisi monta sessiosta yhden yön aikana. Siinä pitää olla kaksi kolme tuntia väliä, että hän taas pystyy. Ei lataudu sen nopeammin."
Jenny: "Alkaahan se sattumaan, jos harrastaa seksiä liian useasti, ei se tunnu hyvältä."
Mirka: "Täytyy myöntää, etten jaksa hirveän montaa kertaa peräkkäin, pakko päästä myös nukkumaan. Seksi nyt kuitenkin useimmiten ajoittuu myöhäiseen iltaan tai hyvin aikaiseen aamuun, silloin nukuttaa."
Anna: "Kundikaverini aina nukahtaa seksin jälkeen, mutta mä tuun tosi pirteeksi."

Yhteenveto: Yhdellä tytöistä oli ollut yksi seksikumppani, neljällä 5 - 7, yhdellä 10 ja yhdellä noin 20. Nuorten aikuisten seksuaalikäyttäytyminen ja seksuaaliset riskinotot -tutkimuksen mukaan sinkkuna olleilla naisilla oli viimeisen vuoden aikana ollut 7 - 10 partneria, ja tämä luku tuntui keskustelijoista tosi suurelta. Suomalainen seksi -tutkimuksen mukaan suomalaisilla on elämänsä aikana keskimäärin 10 seksipartneria. 13 prosentilla miehistä ja 29 prosentilla naisista oli vain yksi partneri.

Porno

Jasmina: "Porno voi silloin tällöin olla kiihottavaa."
Mirka: "ATV:n yöpornoilu on tosi säälittävää ja tekee välistä huonovointiseksi."
Tanja: "Mulla vaikuttaa paljon se, miltä se nainen vaikuttaa. En voi katsoa, jos tuntuu, että se on pakotettua ja mekaanista, ilme on sellainen, että älä pliis pane mua perseeseen. En voi sellaisesta kiihottua. Yhden hyvän olen nähnyt, ja se oli tietenkin naisen tekemä naisille."
Jasmina: "Kirjallisuus toimii leffoja paremmin, Anais Nin on klassikko."

Neuroosit

Minna: "Mulla meni seksissä aika kauan siihen, että pystyin kiinnittämään huomion johonkin muuhunkin kuin siihen, että miltä tässä nyt näyttää."
Tanja: "Mulla on ollut paino-ongelmia, mutta oon just laihtunut 10 kiloa, ja olen ihan onnessani taas. Ei kukaan mies ole mulle koskaan sanonut, että voisit vähän laihduttaa, mutta paino on vaan joku julkisuudesta ja mielikuvista tullut neuroosi."
Jasmina: "Mulla oli nuorena aika paljon kaikkia komplekseja, mutta ne on onneksi menneet ohi. Tosin aina, kun uusi suhde alkaa, mulla liittyy siihen jonkin sortin ulkonäkökompleksi."
Mirka: "Siinä vaiheessa, kun huomaa, että kaikilla muillakin on ne neuroosit, helpottaa. Siis että miehilläkin on neuroosinsa."
Pirita: "Mulla ongelma on pienet rinnat. Sitä aina kyseli poikakavereilta, että onks nää ihan huonot rinnat. Oli niin ihanaa kuunnella ylistystä, että ne on niin ihanat."
Tanja: "Niin harvoin sitä itsellään on ollut ihan jumalaisen näköinen mies, ettei kai sitten tarvi stressata enää."
Jasmina: "Mun angstit liittyy myös raskaaksi tuloon. Jouduin vastikään odottamaan menkkoja kuukauden, eikä se ollut kauhean hauskaa."

Miehet ja penis

Tanja: "Mulla oli 45-vuotias. Se oli taitava, mutta miinuspuoli oli se, ettei se niin kauheesti jaksanut. Pitäis löytää joku sellainen pikkuvanha: 40-vuotiaan mieli, mutta 20-vuotiaan ruumis."
Mirka: "No nuorempana ikäero näkyi. Mä oli 19 ja se oli 29. Se oli naapurin mies. Ihan klassista siis. Se oli hiton hyvän näköinen ja tosi pitkätukkainen, semmoinen adonis, 190-senttinen."
Minna: "Nyt kun tätä ikää alkaa vähän kertyä, olisi kiva taas palata niihin nuorukaisiin, että saisi kaapattua jonkun 18-vuotiaan."
Mirka: "Jos toinen ihminen on sellainen, mistä on aina unelmoinut, se on vähän tylsää. Se on ennalta arvattavaa. Arvostan enemmän sellaista dynaamisuutta."
Tanja: "Mulle hyvännäköinen mies on sellainen, josta persoonallisuus näkyy. Namunnäköisistä voi huokua läpi, että ne on tyhjiä ihmisiä."
Jasmina: "Mä olen tavannut aivan toivottoman hyvännäköisen miehen, ja se oli todella mukava."
Anna: "Mä oon aina pitänyt hoikista miehistä, ei saa olla löysää läskiä."
Tanja: "Hirveän miehestä tekee enemmänkin luonne kun ulkonäkö. äly on seksikästä. Ja jos miehestä huokuu innostus johonkin asiaan, niin se viehättää. Kaikilla, joista mä kiiinnostun, niillä on se oma juttunsa, josta ne diggaa."
Jasmina: "Muhun puree kanssa tummatukkainen, välimerellinen."
Mirka: "Vaikka ite oon tappi, mun kaikki poikaystävät on ollut järjestäen yli 180-senttisiä."
Jasmina: "Joo samat farkut ei saa mahtua, siinä menee raja."
Pirita: "Mulla on peräkkäin menossa kaksi ääripäätä, ensin iso ja nyt pienehkö. Olen tullut siihen tulokseen, ettei koko ratkaise."
Tanja: Pienen peniksen ongelma on se, että pienipeniksisillä on niin huono itsetunto, ettei ne yhtään edes yritä sen vehkeensä kanssa. Ei saa myöskään liian iso olla, ei mitään pornoleffameininkiä."
Anna: "Penis-teema ei kauheasti kiinnosta. Ostakaa Penis-kirja, siinä on hienoja kuvia."
Tanja: "Kun naisiakin aina vaan hössötetään jumppaamaan vaginaansa kireämmiksi, niin miksei vaadita, että miehet jumppaa peniksensä isommaksi."

Yhteenveto: Pientä on uskallettava käyttää rohkeasti.

Rinnakkaissuhteet

Tanja: "Mies on pettänyt mua, mutta en ole koskaan itse pettänyt ketään."
Mirka: "Mulla taas on niin, etten ole koskaan itse pettänyt, mutta partneri on kuvitellut, että olen pettänyt. Todistuksen taakka kasvoi niin suureksi, että itsekin alkoi miettiä, että herran jestas, josko hymyilin tuolle ihmiselle, eli olenko tässä pettänyt."
Minna: "Mua on petetty ensimmäisessä pidemmässä suhteessa, ihan totaalisesti viilattu linssiin, mikä oli ihan hirveetä."
Mirka: "On sitä ainakin kerran menty ihan vaan tunteiden mukana, mikä tuntuu jopa vähän nololta. Oikeastaan kyseessä oli nykyinen poikaystäväni. Ennen häntä mulla oli toinen juttu erään turkulaisen kanssa. Toinen tuli Turusta minun luokseni varta vasten viikonlopuksi, ja mentiin yhdessä bileisiin, jossa oli myös nykyinen poikaystäväni. Häpeän tilannetta ihan tosissani: mulla on miesvieras Turusta ja jätän sen kuin nallin kalliolle. Se menee sitten mun kämppisten kanssa meille nukkumaan, ja minä lähden tämän nykyisen poikaystäväni kanssa sen luokse. Se oli halpamainen juttu. Mutta en olisi koskaan edes sitä turkulaista harkinnut, jos olisi ollut aikaisemmin saumoja tähän nykyiseen. Tein siis paskan tempun mutta nyt olen hyvin tyytyväinen siihen."
Jasmina: "Oli mullakin kerran tollanen valintatilanne, ja se oli kyllä aika nautittavaa, sillä molemmat oli helvetin hyvän näköisiä. Olen kyllä tasapainon vuoksi tavannut tosi paskapäitäkin, jotka on lempannut mut."

Yhteenveto: Rinnakkaissuhteet, pah. Pettämistä se on, ja siihen loppuu suhde.

16 kommenttia

Tammi17w

5.2.2002 18:45

Mikä asento on lähetyssaarnaaja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tammi17w

5.2.2002 18:45

Mikä asento on lähetyssaarnaaja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tammi17w

5.2.2002 18:45

Mikä asento on lähetyssaarnaaja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tyhmäkö

6.2.2003 15:37

Voisiko joku ystävällisesti kertoa "tyhmälle" pari asiaa anaaliseksistä? Onko se likaista puuhaa eli onko sen jälkeen kalu kovin likainen? Pitävätkö naiset yleensä siitä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

seksihirmu

27.12.2003 21:24

[LAINAUS]Tammi17w kirjoitti 05.02.2002 klo 18:45:

Mikä asento on lähetyssaarnaaja[/LAINAUS]

Nainen alla ja mies päällä naisen jalkojen välissä eli se perinteinen asento

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Apex

2.1.2004 15:59

[LAINAUS]Tyhmäkö kirjoitti 06.02.2003 klo 15:37:

Voisiko joku ystävällisesti kertoa "tyhmälle" pari asiaa anaaliseksistä? Onko se likaista puuhaa eli onko sen jälkeen kalu kovin likainen? Pitävätkö naiset yleensä siitä?[/LAINAUS]

Maalaisjärjen käyttö ei ole kielletty. Monet tuntemani naiset pitävät sitä oksettavana, tosin enpä kyllä usko että moni heistä on sitä edes koskaan kokeillut, joten vähän on siihen vaikea vastata. Jos nyt hetken aikaa miettisit että mitä varten anaalireikä on ihmiskehossa? Jos likaisuutta pelkäät, niin seksikaupoissa on myynnissä anaaliseksiin suunniteltuja kondomeja. Itseasissa anaaliseksi sopii jopa paremmin miehille, koska miehillähän g-piste sijaitsee anaaliseinämässä. Mutta jos kynttilä jää jumiin, niin minä en ota vastuuta siitä =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anaaliseksista

15.4.2004 18:59

Olen nainen ja rakastan anaaliseksiä.
Ihan oikeasti sitä kakkaa ei tule ollenkaan.
Pitää käydä vain ensin kakalla ja tehdä käsisuihkulla puhdistus ja sormeilla syvältä. Anuksen käytävä kääntyy syvältä hassusti ja sieltä otan loput ulosteet nopeasti sormella pois, jos siellä edes on enään mitään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kunpa

8.11.2005 08:39

saisin joskus anaalia?!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kokeilunhalua

24.11.2005 08:36

Pornofilmeissä näytetään kuinka sujuvasti vaihdetaan asentoa, reikää ja partneria vauhdissa. Sensijaan harvemmin näytetään hetkiä ennen anaaliseksiä tai mitä tapahtuu sen jälkeen kun mies on lauennut naisen naamalle ja nainen on hieronut siemennesteet naamaansa.
Ensimmäinen tyttöystäväni piti anaaliseksiä homojuttuna, neljäs suorastaan aneli anaaliseksiä, leluja tai piiskaa aina välillä, mutta nykyisen kanssa ensimmäiseen anaaliseksikokeiluun pääseminen vei kuukausia. Kerroin hänelle jo etukäteen että se saattaa sattua, vaatii voitelua, eikä todennäköisesti tunnu mukavalta. Hän suostui viimein. Nyt sekin sujuu ja toivon vain että olisi enemmän aikaa, tilaa ja rauhaa seksille. Välineitä saa kaupasta, mutta ei kokeilunhalua.
Mitä sitten tulee vuorokaudenaikoihin niin en suosittele myöhäistä yötä, enkä ole vielä halunnut herätä ja herättää tyttöystävääni aikaisin aamulla vain siksi että ehtisi rakastella ennen töihin lähtöä. Mutta sensijaan sellainen kymmeneltä herätys ja kahden jälkeen iltapäivällä yhdessä suihkuun vapaapäivänä piti hymyn huulilla koko illan.
Ihmisen tarpeet ovat yksilöllisiä ja mitä erikoisemmat tarpeet, sen vaikeampi on löytää tarpeet täysin tyydyttävä ja muutenkin mukava kumppani.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MarkuZ_

14.9.2006 14:35

Siinä se taas oli! Naiset on itsekkäämpiä sängyssä.

"Kaikki pitivät paljon itselleen tehdystä suuseksistä, mutta suihinotto mieheltä ei sinällään kiihota naista."

Miestä yleensä kiihottaa naisen nauttiminen. Naiselle se taas vaan on "ihan kiva" juttu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

leikkaapeniksespoisolennimetön

10.1.2007 12:38

Kirjotan Tanjalle...Et siis oo kuullu et nainen sais anaaliseksin aikana orgasmia??? Mutta minäpä oon kuullu sen orgastisen huudon, kun pumppaan naistani kakkoseen. Eli nainen voi tulla myös perseseksissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tokko

9.2.2007 07:09

Tokkaisko joku peppuun ?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Christian__

2.5.2007 00:17

Tää on tanjalle-..

Sori vaan mut naisia pyydetään jumppamaan alapäätä kireäksi koska penistä EI pysty jumppaamaan suuremmaksi..

ääliö.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vanha äijä

11.1.2008 00:36

Aika ihmeellistä lukea parikymppisten naisten juttuja ja esim. miten apuvälineet piristää välillä seksiä. Halloo, siis piristää parikymppisten seksiä!

Itselläni oli viisikymppisenä yli vuoden suhde nelikymppisen naisen kanssa. Kerran kun olimme kirjakaupassa, silmääni osui Kama Sutra opas ja vihjaisin C:lle, että mitä jos ostettaisiin. C katsoi vähän mua ja tokaisi: "Mihin me sitä tarvittaisiin?" Tajusin, miten oikeassa hän olikaan, missään vaiheessa meillä ei ollut mitään tarvetta oppaille tai apuvälineille. Intohimoa ja mielikuvitusta riitti kerta toisensa jälkeen. Eivätkä tunteet rajoittuneet pelkkään seksiin, tunteet ja toisen syvä kunnioittaminen olivat muutenkin meidän välillämme.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hellow

2.5.2011 10:53

Tää on hauskaa :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

toivoton--

6.1.2012 01:09

Olen nyt seurustellut n. kuukauden ihanan poikaystäväni kanssa, olemme molemmat vähän päälle pari kymppisii. Mutta seksi elämässämme on pieni ongelma. Hänellä ei seiso. Olen kokeillut kaikkea, jotta saisin peniksen seisomaan, turhaan. Olemme muutaman kerran onnistuneet, mutta asentoa vaihtaessa penis lakkaa seisomasta. Olisiko kenelläkään saman laista kokemusta tai vinkkejä ongelman ratkaisuksi? : )

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi