Hitit

Mitä haluamme kuluttaa seuraavaksi?

Matki Kate Hudsonia!

Puuttuuko sinulta oma tyylitaju? Haluatko näyttää samalta kuin kaikki muutkin tyylikkäät ihmiset? Unohda Gwyneth Paltrow ja matki Kate Hudsonia.

Kansainväliset muotilehdet ylistävät Katea Hollywoodin uutena pukeutumisidolina. Se tarkoittaa, että huippudisainerit haluavat pukea Katea kuin paperinukkea ja ei-niin-huippudi-sainerit seuraavat silmä kovana, mitä Katella on päällään ja yrittävät kopioida sen omaan kauppaansa.

Katen iltapukuja esiteltiin kaksin verroin muotiraamattu In Style -lehden vuoden parhaat puvut -listauksessa. Ne olivat Valentinon ja Versacen puvut. Mainittakoon, että Gwyneth tai Jennifer Aniston eivät saaneet yhtään mainintaa, ja Nicole Kidmaninkin ykköspuvut jäivät lehden mielestä yhteen. Kate Hudsonin edellä on yhä Sarah Jessica Parker: kolme vuoden parhaista puvuista oli Parkerin.

Kangaspuhelin

Tekniikasta viis. Nokian uusi, vuoden alussa ilmestyvä 7200 voittaa puhelimien kauneuskisat. Suljettuna pikkukameran kokoinen ja -näköinen kangaspäällysteinen laite avautuu ja helposti. Kännykkään kuuluu kuosiin sopiva pussukka. Ja kangaskuori on vaihdettava: värivaihtoehtoja on kuusi, suurin osa mustia, harmaita ja ruskeita.

Joo, onhan tässä puhelimessa radio ja kamera.

Fiftari

Valkokankaat virittyvät 1950-luvusta. Teattereihin juuri tulleen vanhaan kunnon tyyliin väritetyn Vähät rakkaudesta -leffan lisäksi leffateattereihin ilmestyy pian Mona Lisan hymy, jossa mm. Julia Stiles, Julia Roberts ja Kirsten Dunst virnistelevät 1950-lukuisasti ja myös pukeutuvat ajan mukaan – ehkä Carolina Herreran, Rochasin ja Lanvinin, jotka esittelivät näytöksissään 1950-luvun tyyliä, vaatteisiin.

FST vei Nigella Lawsonin

Nigella Lawson, tuo maailman kaunein kokki, esittelee muottejaan ja muotojaan tammikuussa FST:llä, jossa ovat aikoinaan käynnistyneet muidenkin maailman ykköskokkien ohjelmat, mm. Jamie Oliverin The Naked Chef ja Tina Nordströmin Tinas mat.

Ja huhuu, kodin hengille on tarjolla muutakin ohjelmaa. Innossa muutellaan ihmisten koteja, siis ihan pyynnöstä. Maikkarin T.I.L.A. Extrassa taas tunkeudutaan julkkisten kotiin.

Inno Nelosella 7.1. alkaen ke klo 19.30, T.I.L.A. Extra MTV 3 1.1. alkaen to klo 20.45, Nigella Kort och gott TV2 alkaen 12.1. klo 19.10.

Thomas Kellerin Per se

Nimestään huolimatta Per se on ensi vuoden ykkösravintola. New Yorkiin Time Warner -taloon helmikuussa avattava ravintola on maailman parhaaksi ravintolaksi kehutun kalifornialaisen French Laundryn omistajan Thomas Kellerin kolmas ravintola. Toinen on nimeltään Bouchon.

Yhdeksän ruokalajin menu maksaa French Laun-dryssa 135 dollaria. French Laundryn yhteydessä on kauppa, jossa myydään mm. Kellerin signaamia veitsiä. Kellerin The French Laundry Cookbookia myy Suomessa Akateeminen kirjakauppa.

Kellerin reseptejä osoitteesta
http://www.frenchlaundry.com

Attraction on tuoksujen hitti

Muistatko ajan, jolloin kaikki tuosuivat Trésorilta? Nyt kaikki tuoksuvat Lancômen uusimmalta: Attractionilta eli iirikseltä ja patsulilta. Tuoksun on pyöräyttänyt ranskalaisen Fifi 2003 -palkinnon saanut Daniela Andnier.

Fifiä ei jaeta ykkösluokan villakoirille, vaan hajuvedentekijöille. Cityn nenä suosittelee.

Lancôme: Attraction edp 30 ml 42 euroa.

Pikkuhousut ovat taas isot

Juuri kun suomalaiset sanomalehdet pääsivät ihmettelemään, kuinka suomalaisnaiset ostavat enemmän string- kuin tavallisia alushousuja, kansainvälinen pikkuhoususalaliitto ilmeisesti päätti taas, että teemme paluun tavallisiin alushousuihin. Kaikki alusvaatevalmistajat, mm. Victoria’s secret, valmistavat nyt suuria, pitsisiä pikkuhousuja.

Turhuuksien rovio

350 e
Alessi on suunnitellut Siemensin kanssa yhteistyössä puhelimen, joka muistuttaa kahvipapua. Osta päristimesi Stockalta tai Alessilta.

1 200 e
Ansaitseeko lemmikkisi vain parasta? Esimerkiksi yli tuhannen euron arvoisen Guccin hopeisen, sisältä kullatun ruokakupin. Kissan kupissa lukee Gucci Cat ja koiran kupissa Gucci dog. Hulluja nuo rikkaat!

0,5 milj. e
Maksaa lentoautosi vuonna 2010. Näin uskovat auton kehittäjät ja rahoittajat. Onneksi hinnat halpenevat nopeasti: lentoauton sarjatuotantohinta tulee olemaan noin 60 000 euroa.

7,6 milj. e
Oli Beatle-jälkikasvu Stella McCartneyn muoti-imperiumin tappio viime vuonna. Vuoden 2001 tappio oli 4,5 miljoonaa euroa. Madonnan hääpuvun suunnitteleminen ei ole kannattavaa puuhaa.

TOP 5 - Lomaparatiisit

1. Intian Himalaya
Ananda-hotellissa saa mm. Ayurveda-hoitoa.

2. Belize
Francis Ford Coppola omistaa Belizessä kaksi hotellia. Blancaneaux district on Coppolan perheelleen rakentama hide-away.

3. Mexico Yucatan
Yucatanin haciendat ovat peräisin 1800-luvulta.

4. Mosambik Quirimbas archipelago
Quilalea-hotelli sijaitsee yksityissaarella. Luksusvilloista pääsee sukeltamaan koralliriutoille.

5. Marokko Marrakech
Riad Enija Hotel on 400 vuotta vanha kuningas Kaidan koti.

Lähde: Select Travels http://www.selecttravel.fi

TOP 5 - Kevään ykkösvaatteet

1. 1980-luvun muoti
2. Niittivyöt
3. Neonvärit
4. Chanel-takit ja jakkukopiot
5. Leggingsit ja minihame

Lähde: stylisti Outi Broux

4 kommenttia

mobilisti

4.1.2004 00:38

pitää alkaa näköjään säästämään, toi lentokaara on vänkä=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

converse

4.1.2004 22:03

minihameet ja legginsit! JEE!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Onkspakko

18.3.2004 00:09

Jää nähtäväksi, että mitä tapahtuu sitten kun 90 - ja 2000 - luku tulee muotiin. Silloin kun taisi olla (ja on) muotia kaikkien edellisten vuosikymmenten muoti. Niin että kohta sitä voi vetää päälleen mitä tahansa kun se kuitenkin on ollut noina aikoina muotia.

Entä milloin palataan tarpeeksi taaksepäin ja 20 - luku tulee muotiin? Sehän sopisi hyvin nykyaikaan, kun ihmisissä ei muutenkaan saa olla muotoja. Siitä vaan hatut päähän, suora mekko päälle ja tanssimaan charlestonia. :)

(Odotan myös innolla, että tuleeko fiftarimuoti oikeasti, olisipa hauskaa nähdä nykyteinit poninhännissä, tennareissa ja siisteissä mekoissa! :)

Tästä 80 - luvun muodista sitten: Hei, kuka oikeasti kuvittelee, että minihame ja legginsit näyttävät hyvältä, neonväreistä puhumattakaan! Tätä muotia en seuraa vaikka maksettaisi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

leggings

6.7.2004 12:31

voi luoja, leggingsit ja minihame tuovat todellakin aivan turhan elävästi mieleen kultaisen (tai ei aivan niin kultaisen) kasikyt-luvun. seuraavaksi varmaan nähdään tupsupipojen paluu. kai muistatte neonväriset pipot, joissa tupsu oli itse pipoa isompi. tai itseasiassa...käyttäjän päätäkin isompi. aargh!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi