Tyyli

Cityn opas tyyliin

Pitkää ja raidallista

Paksu raita 1980-luvun tyyliin koristaa nyt joka muotilehteä. On raidallista puuvillaa ja villapaitaa.
Varma valinta on radoittaa pitkä kaulaliina Burberryn, Tommy Hilfigerin, Benettonin ja H&M:n tyyliin.

Ruskeamieliset

Iltapuku on nyt suklaanruskea, julistavat Calvin Klein, Vera Wang ja Prada. Sukuun ovat kääriytyneet mm. Sarah Jessica Parker ja Kate Hudson.

Jasper Conran

Sisustusguru Terence Conranin, Habitatin perustaja, poika Jasper Conran on tunnettu vaatesuunnittelija, joka on laajentanut repertuaariaan isänsä tontille. Mm. Stockmann myy Conranin yksinkertaisia astioita. Jasper Conranin tuotoksia voi ihmetellä osoitteessa:
http://www.jasperconran.com

Tylppä pää kengässä

Juuri kun suomalaiset kenkäkauppiaat ovat saaneet täytettyä kauppansa stilettikorolla ja kapeilla kärjillä, Gucci, Prada, Liz Claiborne ja Max Mara esittelevät tylppää päätä 1990-luvun alun tyyliin. Pradalla korkokin on paksu. Herätys kenkäkauppiaat!

Muistatko nuo pitsiset?

1990-luvun alun pumpuliset pitsisukkikset ovat taas tulleet koristelemaan sääriäsi. Sukkakuviot sopivat erityisesti pitkäsäärille. City suosittelee Wolfordin valikoiman sukkiksia.

Ostoslista

1. Emporio Armani Night
Armani on onnistunut uudessa aikaa kestävässä iltatuoksussaan Nightissa. Naisten tuoksussa on pionia, magnoliaa, freesiaa ja orvokkeja. Miehen sporttisemmassa bergamottia, greippiä ja Cayanne-pippuria. 30 ml 36 euroa, 50 ml 55 euroa.

2. Jean Paul Gaultier: Les beaux ongles
Gaultier suunnitteli miehille ehostussarjan, jollaista kaivattaisiin naisten puolellakin. Sarjan korostuskynällä saa kynsiin vahvuutta ja kiiltoa. Täydellinen laiskalle lakkaajalle! Kaupan marraskuussa.

3. Clarins: Instant Light Perfecting Touch
Myös Clarins on tullut valokynämarkkinoille. Clarinsin ihmekynä on hieman peittävämpi kuin YSL:n ja sopii myös peitepuikoksi. Kyllä kynä on miekkaa vahvempi. 27 euroa.

Tyylifakta: Marc Jacobs

Kun näyttelijä Winona Ryder pari vuotta sitten jäi kiinni näpistämisestä, Marc Jacobsin nimi iskostettiin jokaisen juorunnälkäisen kansalaisen tajuntaan. Winona Ryder oli varastanut vain Jacobsin vaatteita ja pääsi sillä vielä gurun malliksi.

Marc Jacobs, 40, on tällä hetkellä maailman arvostetuin muotisuunnittelija. Hänellä on ollut oma merkki Marc Jacobs kymmenen vuotta, Louis Vuittonin luova johtaja hän on ollut kuusi vuotta. Marc Jacobsin rinnalle lanseerattiin halvempi Marc-merkki. Ensimmäinen Marc Jacobs -parfyymi lanseerattiin 2001. Jacobsin vaatteita käyttävät mm. Nicole Kidman ja Lucy Liu, Winona Ryderin lisäksi.

19 kommenttia

Lullu

26.10.2003 10:30

On huvittavaa seurata kadulla nuoria nokka pystyssä kulkevia trendipellejä, jotka luulevat, että mauttomuus pukeutumisessa ja kampauksissa on sama asia kuin trendikkyys ja muodikkuus. 80-luvun kammottavat takatukka-sovellutukset näyttävät yksinomaan typerältä, vaikka ne olisi esitelty Cosmopolitanissa. Milloin ihmiset viisastuvat ja saavat sen verran itseluottamusta, että luottavat peilikuvaansa enemmän kuin muotilehtiin? Tyyli on jotakin sisäsyntyistä ja pysyvää, ei H&M:n rumia rättejä, joita ei puolen vuoden päästä edes ilkeä pukea päälleen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

DeWiLiSh

27.10.2003 11:15

jotkut nyt vaan tykkää muodista,ei kannata valittaa jos et ite tykkää... on se surullista seurata kadulla sellasiiki jotka ostaa vaatteensa kirpparilta eurolla...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zip-ghi

27.10.2003 14:11

ja olipas tässä nyt sitten kaksi oikein avarakatseista viestiä peräjälkeen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

peipi

29.10.2003 13:39

Nykymuodissa on kyllä hyvät ja huonot puolensa siinä että voi pukeutua niin sanotusti kuinka haluaa eikä muoti ole enää yhtä yksioikoista kun vielä jonkin aikaa sitten. Onkin hyvin yllättävää että löytyy vielä ihmisiä, jotka ajattelevat näinkin kuten tässä:

...on se surullista seurata kadulla sellasiiki jotka ostaa vaatteensa kirpparilta eurolla...[/LAINAUS]

Mielestäni on lähinnä surullista, että joku vaivaa noin paljon päätänsä toisten pukeutumisella. Minä ainakin ostan vaatteeni mieluummin kirpputoreilta, joista voi löytää todella hyviäkin vaatteita, jotka kestävät paljon paremmin kuin H&M:ltä ostetut vaattteet jotka ekan pesun jälkeen ovat yleensä melko kelvottomia. Ja koska kaupoistakin löytyy kaikennäköisiä vaatteita, voi olla oikeasti vaikea sanoa onko vaatteet peräisin kirpputoreilta vain suoraan kaupan rekiltä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

retrofunkkis

29.10.2003 13:46

Sääliksi käy iskän ja äiskän pikku kullannuppuja, jotka kulkevat tuolla kaduilla paskalaatuisissa mutta ylihintaisissa rahat-pois-teineiltä-merkkivaatteissaan. Toisaalta huvittaa nekin individuaalit anti-muoti-ihmiset, jotka pätee julistamalla "välttävänsä muotia", mutta ovat sitten kumminkin aina vähän samannäköisiä tyyliteltyjä "anti-muodikkaita" (lue: pahimpia itseriittoisia trendipellejä; mutta sitä ei saa sanoa ääneen). Yhdyn kyllä ensimmäiseen kommentoijaan siinä, että itseluottamusta pitäisi kohentaa sen verran, että uskaltaa ostaa ja pitää päällään semmoisia "rättejä" joista itse pitää. Oli ne sitten kirpparilta, H&M:stä tai Marc Jacobsilta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ztog

2.11.2003 15:59

...Minä ainakin ostan vaatteeni mieluummin kirpputoreilta, joista voi löytää todella hyviäkin vaatteita...

Antaako kenties susta kuvan köyhänä ja säälittävänä ihmisenä, mieti sitä. Mutta pukeutukoon ken miten lystää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

perho

3.11.2003 17:24

Puoli vuotta sitten tajusin, kuinka järkevää on ostaa kirpputoreilta vaatteita, ja sen jälkeen en ole pahemmin kaupasta mitään ostanut. Näin tulen jatkamaan. Ihan sama kummasta vaatteen ostaa, pääasia että se on hieno omasta mielestäni, riippuu tietenkin aina rahatilanteesta.
Pari vuotta sitten inhosin kirppareita. Nyt rakastan. Hieno keskustelu, samaa mieltä monien kanssa.
Dewilish: Jos joku tykkää muodista, tai sanotaanko vaikka tän hetkisestä jostakin muoti paidasta, niin se on asia erikseen. Muoti vaan muuttuu kokoajan, tuskin aina diggaat siitä, ja vaatteista jotka ovat just tällä hetkellä muodissa.
Asia erikseen on myös se, että _oikeasti_ köyhät ihmiset ostavat kirppareilta vaatteita. Minua voi käydä sääliksi se köyhyys, EI SE ETTÄ HE OSTAVAT VAATTEITA KIRPPUTORILTA.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Blaaaah

10.11.2003 18:45

[LAINAUS]retrofunkkis kirjoitti 29.10.2003 klo 13:46:

Sääliksi käy iskän ja äiskän pikku kullannuppuja, jotka kulkevat tuolla kaduilla paskalaatuisissa mutta ylihintaisissa rahat-pois-teineiltä-merkkivaatteissaan. Toisaalta huvittaa nekin individuaalit anti-muoti-ihmiset, jotka pätee julistamalla "välttävänsä muotia", mutta ovat sitten kumminkin aina vähän samannäköisiä tyyliteltyjä "anti-muodikkaita" (lue: pahimpia itseriittoisia trendipellejä; mutta sitä ei saa sanoa ääneen). Yhdyn kyllä ensimmäiseen kommentoijaan siinä, että itseluottamusta pitäisi kohentaa sen verran, että uskaltaa ostaa ja pitää päällään semmoisia "rättejä" joista itse pitää. Oli ne sitten kirpparilta, H&M:stä tai Marc Jacobsilta.[/LAINAUS]

Hmm...Elikkäs...mikään ei oo oikein ja kaikki on paskoja säälittäviä anti-muoti-ihmisiä jos ostavat vaattensa kirpparilta, tai trendipellejä, jos ostavat vaattensa muotiliikkeistä...Mutta kuitenkin pitää ostaa ja käyttää sellaisia vaatteita joista itse pitää olkoot ne sitten kirpparilta tai muoti liikkeistä...?! Ja itsehän TIETYSTI kuulut näihin jotka ostavat/käyttävät mitä haluavat eivätkä ole trendipellejä tai anti-muodikkaita koska olet oman tiesi kulkija mutta kaikki muut jotka näin tekevät ovat...?!?!?! Oletpas lapsonen aika sekava. Pointtisi hukkui jo puolessa välissä.
Säälittävä ihminen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lenkkari

19.11.2003 02:00

nonniin,suomessa on just tällanen varovainen tosikkomeininki!mitä väliä sillä on miten joku pukeutuu kunhan sillä henkilöllä on kivaa ja se on onnellinen.musta ainakin tää kasarimuoti on ihan jees,eihän se enää edes ole yhtä tunkkasta kun mitä se oikeesti oli,mua enemmän äklöttää seiskytluku trumpettihousuineen mut sekin johtuu siitä että se oli muotia niin pitkään.näinhän nää jutut kulkee.enää ei ole yhtä helppoa keksiä täysin uusia juttuja joten vanhojen staileja kierrätellään ja yhdistellään uuteen.muodissahan tärkeintä on mielikuvitus ja hauskuus,turha siitä on kauheesti ottaa pultteja.musta on ainakin ihan aivan mahtavaa nähdä välillä hienoja rouvia joilla on piikkikorot ja chanelin jakku ja ne kantaa ittensä ylpeydellä tai moderneja takatukkahiippareita neohousuissa.suomessa muoti tuntuu olevan vaan jotain konehelsinkiä ja trendi-lehteä,muuta ei ymmärretä.kaikille ihanille suomalaisille enemmän rohkeutta ja jos ei oo halua niin valitukset pois.tärkeintä että itellään on hyvä fiilis niissä vaatteissa missä kulkee.piis.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tytskynen

20.11.2003 14:49

Eikö se nyt oo uks ja sama paskan hailee, mitä ihmiset päälleen vetää? Jos joku viihtyy kirppisvaatteissa, sillä hyvä. Joku tykkää henkkamaukan rytkyistä ja haluaa käyttää rahansa niihin, ni mikäs siinä. Miksei ihmiset voi vaan pukeutua niinku tykkää ja antaa muitten tehdä samoin? Muiden ihmisten vaatevalinnat kun ei oo kenenkään muun rahapussista tai vaatekaapista pois? Antakaa nyt hyvänen aika kaikkien kukkasten kukkia, niin te chanel-tyypit, H&M-ihmiset kuin te kirppareitten koluajatkii. Hankkikaa elämä. Tai jotain..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyylikonsultti

21.11.2003 22:37

[LAINAUS]Lullu kirjoitti 26.10.2003 klo 10:30:
Olen samaa mielta.
On huvittavaa seurata kadulla nuoria nokka pystyssä kulkevia trendipellejä, jotka luulevat, että mauttomuus pukeutumisessa ja kampauksissa on sama asia kuin trendikkyys ja muodikkuus. 80-luvun kammottavat takatukka-sovellutukset näyttävät yksinomaan typerältä, vaikka ne olisi esitelty Cosmopolitanissa. Milloin ihmiset viisastuvat ja saavat sen verran itseluottamusta, että luottavat peilikuvaansa enemmän kuin muotilehtiin? Tyyli on jotakin sisäsyntyistä ja pysyvää, ei H&M:n rumia rättejä, joita ei puolen vuoden päästä edes ilkeä pukea päälleen.[/LAINAUS]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyylikonsultti

21.11.2003 22:56

Mielestäni jokaiselle ihmiselle olisi hyvä tietää oma väriskaalaa ja omaa persoonallisuustyyliä. Työkaluiksi pitää hankkia omat väripaletit ja omaa tyylikirjaa. Näiden välineiden avulla ei tule väärät ostokset eikä epävarmuutta. Mutta ihminen mieluummin tuhlaa rahaa johonkin muuhun.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

isotissi

24.11.2003 00:54

mitä helvetin värikarttoja ja blaa blaa.suomalaisilla ei oo tyylii.kasarimuoti on mahtava!!siinä on huumoria ja munaa.vittu hipit rastat päässä,menkää töihin,konehelsinkiä turpaan ja kaikki tosikot himaan.musta on vaan sääli miten tyylittömät jarskat ja maijaliisat tulee tänne kirjotteleen muodikkuudesta.tyyli ja muoti ei oo sama asia ja miten vaan,teillä ei oo kumpaakaan.mut se on jees,kunhan vaan pysytte siellä keravalla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyylikonsultti

24.11.2003 01:34

[LAINAUS]isotissi kirjoitti 24.11.2003 klo 00:54:

Monet haluaa vahvistaa omaa persoonallisuutta ja herätä huomiota muodin muotin avulla. Onko kiva saada ikuisen tatuoinnin? Tänään se on muodissa ja huomenna jo pois alta.
Yleensä korostetaan oma sisä- ja ulkolinjaa. Ja periaate on huippuhelppo. Omien silmä-, hius-, ja ihonvärin avulla kone antaa täydelliset vastaukset. Onneksi meillä on jo valmiit 21vuosisadan työkalut! Mutta suomalainen uskoo, että parturi-kampaaja on tietoinen kaikista.
.[/LAINAUS]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vauva

17.12.2003 15:07

tärkeintä on että vaatteet näyttää hyvältä päällä ja sopii kantajalleen. ostaisin ihan mielelläni kirppareilta vaatteita,jos jaksaisin kierrellä ja löytäisin muitakin kun koinsyömiä villapaitoja, mutta laiska kun oon niin en jaksa niitä hienoja vaatteita metsästää sieltä lumppujen joukosta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

uudistaja

4.1.2004 23:29

Mielestäni olisi hyvä saada tyylikonsulttipalvelut samalla hinnalla, kun parturi-kampaamo palvelut maksaa. Silloin varmasti olisi käyty usein saadakseen hyvää ammattilaista neuvoa ja vinkit pukeutumiseen. Kuulin joskus, että imagonrakentaja/tyylikonsultti auttaa niin paljon itsevarmuuteen vaan korostamalla omia piirteitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ofoskofo

16.1.2004 10:56

Hei mistä tota Jean Paul Galtierin miesten meikkisarjaa voi ostaa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Normaalimies

6.2.2004 13:58

On kunnia osallistua tähän tosi kivaan keskusteluun. Eikö olisi kiva jos lopettettaisiin tuollainen toisten kärjistetty arvostelu. Miksi voida käyttää sanontoja hieman ylikorostettu pukeutuminen, eikä mikään "trendipelle". Minusta on ikävää, että ihmiset haukkuvat toisiaan. Itse noudatan pukeutumisessa seuraavaa linjaa: Kun nään jotain kivaa, ja sovitan sitä, ostan sen. Teen näin melko harvoin, ja uskon että en käytä rahaa paljoa vaatteisiin vuodessa. Ehkä yhdet farkut+viisi kauluspaitaa+sekailaisia vaatteita/kengät. Rahaa kuluu varmaan noin 400-600€ vaatteisiin. Se nyt ei ole paljoa, kun laskee mitä baariin menee joka kuukausi(noin 400€ varmasti)!
Silti mielestäni pukeudun muodin mukaan ja halvalla. Mitä taas kirpputoriin tulee, ymmärrän lapsiperheissä kyseisen tavan, tai opiskelijalla, mutta ei työssäkäyvän kannata ostaa ainakaan mitää epäsopivaa kirpputorilta, kannattaa ostaa tyylikkäitä vaatteita. Siten saa enemmän arvostusta töissäkin. Eikä tarvitse haukkua hyvin pukeutuvia. Ei miestä ole luotu tekemään päätöksiä miten pukeutua ja näyttää hyvältä, sitä varten on muoti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lotta1

27.9.2007 12:18

kävin kampaajalla wtc plazassa salon smart look , mies henkilö värjäs mun tukka , aivan känissä tai kamoissa , en ymmärrä miten semmosille annetaan lupa tehä töitä, todella huono työ ja huonompi palvelu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi