Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2011.
Seuraava

Hmmm...  1

Aivanko mahtava fiilis, ei kummallisia lappoja laatikossa.. Sitä ihiminen sai nukuttuaki viimeyönä ekaa kertaa kahteen viikkoon kunnolla koko yön ja sikiästi. Poikakin nukkui niin mukavasti tuhisten mun vieressä. Nyt vain haluttais että se isompi mieski tulis kotoppuoleen ees hetkeksi. On niin kova ikuva. Sille iski töitä niin paljo ettei sunnuntaina pääsnykkää tulemaan. Tiliähän se vain tietää.



Unettomuus.  1

Miten sitä ihiminen saa päähänsä kaikenmoosta ko se uni ei tule? Saattaa olla aivojen jonkisortin ressitila joka purkautu kummallisesti. Mutta kyllä jumaleissön ihimiset on sitte kummallisia. Ei sitte niin minkäälaasta rotia tahi järkiä.
Eileen ehtoolla tilanteemme kärjistyi siihen että naapurin monitoimityttö asensi meille oven eteen valvontakameran. Saapa ny saatanan laponjättäjä hymyyllä vitun leviästi ja isäntä pääsöö alibiin. Meinas jo eilen päästä. Ei niin minkää sortin puhe tahi keskustelu auttanu. Tottajukolauta.
Isooki ihiminen pelekäs eileen aiva tosisnansa. Itseäni tarkoitan, tämä tällänen etäkaukoparisuhdeavoliitto ei ole mun juttu. Het ko olen yksin ja tälläsiä kommervenkkeja tapahtuu niin mie vaan menen sekasi. Siitä unettomuus. Musta tuli vanaha ikkunasta vahtaava muori samantien. Jokainen auto mikä meni ohi niin piti vahata, ainutki koiran kusettaja rekisteröitiin.. Ja mitä tekee poliisi? .........ei niin vitun yhtää mitää....



Paskan väärtti.  1

Tänään tuntuu siltä että en ole yhtään mitään kenellekkään koskaan! Pienet asiat saa sen tuntumaan sellaselta. Haluaisin olla niin suunnattomasti jollekulle niin paljon että ei voi olla ilman mua ja välittää niin paljon että haluaa pitää kiinni paljon. Kertoa rakkautensa ylitsevuotavasti, isolla tunteella niin että myös minäkin tajuan sen ja näkisin sen miten kovasti se rakkaus minua kohtaan sattuu niinkuin se minuun sattuu kertoessani sen. Tarvitsen ja haluan romantiikkaa,suuria tunteita, sellaisia katseita, sitä lämpöistä kättä poskellani, niitä pehmeitä huulia, jotka suutelee hellästi. Kaipan tunnetta joka on kun tietää toisen rakastavan minua vioistani ja kiloistani huolimatta palavasti. Raastavaa.


Lappo lapon lappo  4

Onhan se kiva itelle että tietää herättävänsä tunteisa kanssaihmisissä mutta rajansa saatana soikohon silläki. Sain toisen kummallisen lapposen postilaatikooni.. Tälläkertaa siinä luki vain HUORA. Liekö nuorison kummallista pilaa vaiko onko jollakulla silikkaa asiaa? Tiettävästi en ole ottanut maksua eroottisista toimituksista.. Meän isäntä on aikasta hurjana, saa viä päähänsä jotain sellasta jolla pääsee alibiin. Onneksi meill on tuo pahasisunen koira vieraiden varalle. Poikaki on ihan sekasi ko haistaa et äitillä ei ole kaikki hyvin. Toivotaan että tämä loppuu ja äkkiä.


Seuraava