Rakkaus.

  • Maarit

Jaa että mitä lajia?

Pohdiskelu yllätti mun tänään ko ajelin riiusteluviikonlopulta kotia. Mitä se on? Onko se sitä että toinen sanoo että sun perse o aiva hyvä ko toinen tiiraa sitä peilistä ja valittaa sen olevan iso? Onko se sitä että vaikka kuinka ruma toinen on niin sanoo sitä nätiksi? Ei, se on toisen HYVÄKSYMISTÄ sellaisena kuin toinen on. Oppimista yhdessä, hyväksymistä toisen jos jonkisorttisista möröistä menneisyydessä. Rakkaus on myös tunnetta jota voi säädellä (mulla itellä se ei onnistu, hoen ja ihmettelen sitä koko ajan ääneen) Kahden ihmisen sulautumista toisiinsa, toisen tapoihin ja kummallisuuksiin.Rakkaus on pienien hetkien varastamista uusioperheessä jossa molemmilla on lapsi. Kun lapset on pois kotoa niin silloin ollaan ja kattellaan toisiamma ja tuskaillaan kuinka rakas toinen onkaan.

Ensimmäisen kerran elämässä muakin on kutsuttu fiksuksi naiseksi O_o Kyllä mä sen itekki tiän mutta en oo loistanu sillä mitenkää. Opettelin viikonlopun aikana olemaan pelkäämättä hevosia. Vähä aika sitte Herran toinen heppa mursi mun molemmat kädet ja sen jäläkeen pelkäsin. Ja aiva saatanasti. En tohtinu koskiakkaa hevoseen. Perjantai illalla puoli kymmenen ehtoolla menimmä pilikkopimiäs hevoshakaan ja avuksi annettiin harjotustikku ja sanottiin että heiluta ilmas tätä jos ne tulee liian lähelle. Paskahalavaus.fi Eilen se onnistu jo iliman isäntää. Leikiimmä master of thö heinäkasaa. Nyt tänään silittelin hummaa niin ettei pelottanu. Rakkaus on sitä ko pukkaa toisen ihmissyöjähevosten kans samaan hakaan ja sanoo mä rakastan sua?

Kirjoitettaessa soi Kaija Koo- Kuka keksi rakkauden

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus