Tulevaisuus.

  • Maarit

Mietinnässä tulevaisuus, mun sekä pikkukossin. Tulevaisuus näyttää tällähetkellä maalaiselämältä joka o hienoa. Asumma nottaristusmaan syrjäkylällä ja uskon että en taho sieltä mihikää. Ja jos joskus paamma heppamiehen kanssa uusioperheen pystyhyn niin se on sitte sen aijan mures. Oon haaveillu omasta hevosestaki pitkästä aikaa. Luajan kiitos mulleioo paikkaa mihin sen laittasin niin sellasta ei tuu sitte hankittua. Haaveissa semmonen karvajalaka tinkeri, ehkä se o kummikki liian lellukka. Noh se olkoon tarkemman ajankohdan harkinta.

Oon aatellu myöskin hankkia itelleni metsästyskortin ja aseluvan. Ajatus aseesta kädessä ei ollu kovin houkutteleva puolivuotta sitte mutta kun toinen pökkää toisen mukavuusalueen ulukopuolelle niin käypi mukavasti sittenkin.

Pikkukossi alottaa koulunki ens syksynä, herraie. Saas kattua kuinka käypi. Senkin ajattelun siirrän hieman myöhemmäksi.

Mutta entäs tämä oma jaksaminen? Ihan perseestä, kiitos kysymästä. Välillä on parempia päiviä ja välillä ihan perseestä. Sairaslomanki jatkoovat toukokuun loppuun. Saatana. Masennus on ihan perseestä. Väsy on perseestä ja ihimisekki o välillä ihan perseestä. Mieki oon ihan perseestä suurimman osan aikaa...

Kirjoitettaessa soi Kisu-Jokaiseen päivään niin paljon mahtuu

3 kommenttia

vonStackelbaum

29.2.2012 21:17

Mä oon lueskellu sun juttujas (aina ku oon sitis ollu) jostaki ääsjoen tapahtumasta lähtien. Tuo masennus on kuule sellaanen asia, jotta sen kans on pakko oppia elämähän, ei sitä muuten seliätä. Mutta usko pois, kyllä sekin aikanansa helepottaa. Mä oon elävä esimerkki siitä.
Koita pärijätä, puhtia täältä isoolta kirkoolta, vaikka niinku Mietaankylälääseltä mieleltänsä :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Maarit

1.3.2012 12:21

Von Stackelbaum, kiitos tua merkitti paljolti =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus