Cityparin elämää

Cityn kautta alkunsa saaneen parisuhteen ja sittemmin uusperheen arkea.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.
Seuraava

Hemmottelua  1

Karmea darra. Tai ei ehkä ihan karmea mutta aika iso kuitenkin. En tajua miten mulle tulee nykyään vähemmästäkin juomisesta näin paha olo. Tulossa vanhaksi?

Oltiin baarissa ja ihan hauskaa oli. Baari tosin oli aika paska ja musiikki vielä paskempaa. Mutta seura hyvää :) On ollut siis aika hyvä viikonloppu tähän asti. Illalla meen leffaan kattomaan Babelin.

Mulla on kiva vieras. Toi mulle tullessaan nätin kasvin ja alusvaatteet. Älkää kysykö, miksi :) Nyt se tekee mulle ruokaa ja sitten tosiaan vie vielä elokuviinkin. Hemmottelua melkein...

Huomenna otetaan termariin kaakaota ja mennään puistokävelylle. Kuulostais romanttiselle jos olis sitä :)


Uni-itku  2

Huh mikä yö! Sain unta ehkä puoli kolmen maissa ja neljän jälkeen heräsin sänkyni jalkopäästä jossa makasin väärinpäin ja aivan solmussa. Seuraavan kerran heräsin kuudelta siihen että itkin. Näkemäni uni aiheutti tämän. Unenpöpperöisenä en kuitenkaan heti tajunnut todellisuutta joten itkin vielä jonkin aikaa herättyänikin. Tätä ei olekaan tapahtunut vähään aikaan. Uni-itku on jotenkin ihan kummallinen tilanne. Vielä oudompaa on kuitenkin herätä omaan nauruunsa, senkin olen kokenut. Kerrankin heräsin siihen että repesin ihan täysillä :D

Nukuin siis taas kerran huonosti mutta onneksi nyt on vapaapäivä. Pian pitäis alkaa siivoilla ja jossain vaiheessa käydä joko kuntosalilla tai lenkillä.

Kanit riehuu eteisessä, täytyy mennä pitämään silmällä niitä. Ne kun on aika nopeita kavereita järsimään jalkalistaa/seinää/mattoa/mitä tahansa.


Saa surettaa!  1

On suunnattoman ärsyttävää ja turhauttavaa kun syytetään/epäillään jostakin mikä ei pidä paikkaansa. Kun itse tietää miten asia on mutta joku toinen luulee jotain muuta. Ja vaikka se toinen on uskovinaan sen faktan jonka sille sanoo, sitä kuitenkin tietää ettei se oikeasti usko. Raivostuttavaa!

Sitäpaitsi mulla on ihan tyhjä olo. Oon koko päivän koittanut sulkea tämän olon pois itsestäni mutta nyt se vaan hyökyy päälle väkisin. Enkä edes tiedä mistä tää johtuu :(

Elämä on joskus inhottavan kieroa.


Minä = sähläri (taas)  5

Taas tuli todistettua että mä oon kyllä yks torvelo. Tulin töistä kotiin ja käynnistin koneen. No, netti ei toiminut. Vedin välittömästi sellaisen johtopäätöksen että nettiyhteys on katkaistu, mikään muu vaihtoehto ei tullut edes mieleen. Vuokraemäntä sanoi että tämä yhteys on tammikuun loppuun asti voimassa mutta mä päättelin että se sanoi väärin ja nettisopimus päättyikin jo vuodenvaihteessa. Meinasin skitsahtaa kun ajattelin että verkko-opinnotkin alkaa pian ja mulla ei ole nettiä. Yritin soittaa palveluntarjoajalle ja vuokraemännälle mutta kumpaakaan en saanut kiinni. Siispä kirjoitin vuokraemännälle aiheesta sangen suorasanaisen viestin. Pian sitten muistin että latasin yöllä kännykkääni ja irroitin sen takia modeemin johdon seinästä. Ei siis mikään ihme ettei netti toiminut x)
Lähetin vuokraemännälle uuden viestin jossa sanoin että netissä olikin ilmeisesti joku muu "käyttöhäiriö" koska nyt se taas toimii :D

Oon ihan loppu, poikki ja väsynyt. Vielä huominen pitäis jaksaa töissä, sit on torstai vapaata. Perjantaina on töitä mutta sitten taas lauantai on vapaa. Jee. Kaveri kysyi josko lähtisin Turkuun joihinkin tupareihin viikonloppuna mut en taida jaksaa. Oon nyt käynyt niin paljon siellä ettei vaan jaksa mennä taas.

Niin juu, mua pyydettiin kesäks töihin Turkuun. Yhteen lehteen jossa oon ollut ennenkin. Vähän tietty houkuttais, kun se on ihan huippu työpaikka, ja palkkakin olis hyvä, ja saisin tehdä just sitä mitä haluan. Mutta toisaalta... mulla on nyt kämppä täällä ja vois olla ongelmallista vuokrata sitä kesän ajaksi kellekään. Enkä nyt muutenkaan hingu Turkuun kun sieltä vasta lähdin. Tuskinpa siis otan sitä paikkaa vastaan. Mulla on kuitenkin suht´ hyvät mahkut päästä saman konsernin lehteen Hesassa. Tai sitten jonnekin ihan muualle...

Huoh, oliskin jo kesä. Se on parasta aikaa.
*Haaveilee*


2007  4

Olipa uusvuos. En päässyt lähiöbaaria pidemmälle, tosin kyseessä ei ollut oma lähiöni. Vannoin etten ota kuin muutaman koko iltana mutta kuinkas kävikään? Menin krapulassa töihin. Luulin että pyörryn, oli niin kamala olo. Vaikka en kyllä mitenkään hirveästi juonut. No mutta, nyt on taas tämäkin juhla juhlittu.

Ja miltä nyt tuntuu kun on taas vuosi vaihtunut? Ei mitenkään ihmeelliseltä. En saanut äkillistä valaistusta joka olisi selvittänyt kaikki elämäni solmut. En myöskään oivallusta, jonka avulla olisin tiennyt, mitä haluan. En sellaisia kyllä odottanutkaan :)

Tänään on mennyt vähän kaikki pieleen. Ensin krapulassa töissä, sitten yritin ostaa jotain syötävää mutta mikään yrittämäni ei onnistunut. Ärrällä ei ollut mitään järkevää ja lähikaupassa oli ehkä kilsan jono jota en jaksanut jonottaa. Ei väkisin, ollaan sitten ilman ruokaa! =)

Ärrältä ostin kuitenkin jotain muuta, "ehkäisyvälineitä". Myyjä oli ainakin kolmekymppinen mies ja silti naureskeli ostokselleni! Onpa jännää, joku ostaa kortsuja. Hui. Hävytöntä käytöstä :) Voi olla että koko ostos oli toiveajattelua, mutta täytyyhän tytön olla varautunut...


Seuraava