Aika parantaa haavat - latteaa mutta totta

  • Satu

Juteltiin äsken äidin kanssa J:stä, eksästäni. Pääasiassa puhuttiin siitä, miten hyvältä tuntuu kun sillä on uusi tyttöystävä ja se on onnellinen. Ja muisteltiin sitä, miten karmea viime syksy oli, siis tuon eksän kannalta. Erottiin syyskuussa ja se oli sille ihan järjettömän kova pala; särkyi koko ihminen melko pitkäksi aikaa. Toki sitä katsellessamme sitten särjimme omatkin sydämemme, kun kaikesta huolimatta kyseinen ihminen on sekä mulle että perheelleni erittäin tärkeä; yksi parhaista ystävistäni on hän. Muisteltiin niitä pahimpia hetkiä: Äidille sellainen oli J:n ollessa saunomassa vanhempieni luona kun äiti oli ikkunasta nähnyt miten J istuskeli jäähyllä ulkosaunan terassilla ja pyyhki jatkuvasti kyyneleitään. Äiti sitten itki samaa tahtia sisällä tuota näkyä katsellessaan. Mulle sellainen hetki taas oli se, kun kävin hakemassa joitakin tavaroita entiseltä asunnolta ja lähtiessäni kuulin rappukäytävään miten J itki tosi lujaa. Tulipa siinä kyynelet silmiin itsellänikin, kuten monta muutakin kertaa noiden kuukausien aikana ihan vain siksi, kun tuntui niin pahalta toisen puolesta.

No, ne ajat ovat onneksi nyt historiaa. Kahvittelin eilen J:n kanssa muutaman tunnin ja teki tosi hyvää nähdä, miten se on niin onnellisen rakastunut. :) Lisäksi on kauhean helpottavaa kun nyt voidaan olla ihan vilpittömästi ystäviä eikä tarvitse enää miettiä, mistä voi puhua ja mistä ei. Ollaankin tässä viime aikoina puitu aika paljon mies- ja naisjuttujamme ja on ihan älyttömän kiva saada kuulla juuri tuon ihmisen näkemyksiä kyseisistä asioista. Voidaan puhua ihan avoimesti seksistäkin eikä se tunnu yhtään kummalliselta. Haluankin säilyttää tämän ystävyyden ja jos jollain tulevalla kumppanillani on jotakin ongelmia sen suhteen, niin se on sitten voi voi. :) En mä hyvää ystävyyttä katko vain siksi, että vastapelurina sattuu olemaan juuri eksäni. Eipä mullakaan ole koskaan ollut vaikeuksia sulattaa toisten eksiä ja olenkin niiden kanssa jopa ystävystynyt. Mennyt on mennyttä - se jokaisen tulisi käsittää.

Juu, se siitä. On vain hyvä mieli.

4 kommenttia

Mika

15.8.2007 20:26

Mulla myös eksä, jonka kanssa PUHUA seksistä ja muistakin asioista. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

15.8.2007 20:28

Pionki: Niinpä. Oon kyllä tosi iloinen J:n puolesta. :)

Doris: Jep, tuo ihminen on edelleen yksi niistä tärkeimmistä. :)

monksu: Se on hienoa se. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

15.8.2007 22:44

Jees. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus