Laivaraporttia

  • Satu

Ei prkl tule töistä mitään, on niin jumissa pää. Ja on vielä paha olokin. Ja keinuttaa, ihan kuin oisin vieläkin laivassa. Onneks ens viikonlopun jälkeen nämä kahden päivän juomingit loppuvat. Sillon pitäis suunnata yhteen musiikkitapahtumaan täällä Turussa ja tehdä kai jotain juttuakin sieltä. Hommasin sinne pressit mulle ja työkaverille ja jonkun haastattelunkin jo sovin. Eli siis ensin töitä, sitten huvia, kuten yleensäkin. Vielä siis yks tällainen maanantai jäljellä, sitten rauhoitun.

Juu, city-risteilyltä palailin eilen. Olipa reissu, tosiaankin. Perjantaina simahdin jo kai kahden jälkeen kun baarista tuli äkkilähtö Nokkosen tekosien vuoksi. En tosin tiedä, mitä se teki, mutta niin vain lennettiin ulos sieltä. :) No, ehkäpä ihan hyväkin, jaksoipa sitten lauantaina paremmin. La-päivä kyllä ehti melko pitkälle ennen kuin päästiin rantautumaan maihin kun nukutti sen verran paljon. Lopulta oltiin Tukholmassa ehkä kolmisen tuntia, mutta kyllä siinäkin jo ehti vähän shopata ja käydä syömässäkin.

Laivaan palattuamme piti sitten alkaa kiskoa välittömästi erinäisiä juomia. Koska alla oli jo yhden päivän juopottelu, tuntui aluksi ettei tuo alkomaholi aiheuta mitään vaikutuksia, mutta aiheuttipa se sitten kuitenkin; jopa niin hyvin, että alkuillasta piti ottaa pienoiset torkut Jimmy79:n kainalossa tamperelaisten hytissä. :) Heräsin kuitenkin henkiin sittemmin ja myöhemmin olin taas hyvässä vauhdissa ysikannen hytissä muun muassa ihmiskasaa toteuttamassa. Sieltä jatkui matka diskoon jossa meno oli melko hervoton: tanssilattia täynnä cityläisiä mitä kummallisimmissa muodostelmissa. Sylkeä vaihtoivat vähän kaikki vähän kaikkien kanssa. Ja slam oli aika hyvässä vauhdissa. :D

Hyttiin selviydyin joskus aamuyöstä. En kyllä omaani, mutta ihan siveellisenä pysyin siltikin. Herätys tapahtui puoli kahdeltatoista vihaisen laivahenkilökunnan edustajan toimesta. Siinä vaiheessa koko laiva oli jo aivan tyhjä mikä sinänsä ei kyllä ollut mikään ihme, kun kerran se jo aamukymmeneltä oli satamassa. Turkuun en suunnannut välittömästi, vaan ihan vieraaseen osoitteeseen jonnekin Helsingin perukoille. Sain taksikyydin ja salaatin ja kivaa seuraa, joten sunnuntaimasennuskaan ei ihan heti saanut otteeseensa. Päivä ehtikin jo iltaan ennen kuin olin turvallisesti kotona, mutta eipähän tuo haitannut.

Että semmoinen reissu. Vastasi kyllä aikalailla odotuksiani, sillä mitäs muutakaan voisi city-risteilyltä odottaa kuin hillitöntä örvellystä ja hauskuutta? Nyt siellä jo suunnitellaan uusintalaivailua, ja enköhän eksy mukaan. :)

4 kommenttia

Satu

20.8.2007 13:24

Toivottavasti tää keinutus lievenis pian, tosi inhottavaa. :/

Niin, ei sille väsymykselle mitään voi, mutta ymmärrän kyllä hlökunnan pinnan kireydenkin. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

20.8.2007 13:31

Jaa niin kävi. No ikävää, mutta itse en sieltä edes lentänyt ulos vaan lähdin samaa matkaa pois.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

20.8.2007 13:36

Ok, hyvä niin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus