Harmitus

  • Satu

Saa nähdä irtoaako tänä vuonna kesätöitä ainakaan siitä lehdestä, jonne ensisijaisesti haluaisin. Vähän pahalta näyttää nyt tuon taloustilanteen vuoksi kun ko. lehdessäkin on parhaillaan yt-neuvottelut meneillään. Ehkä eniten harmittaa siksi, että tiedän sen osaston pomon, jonne ensisijaisesti siis haluaisin, myöskin haluavan mut osastolleen. Ko. osastolle ei normistikaan oteta kuin yksi tai kaksi kesätoimittajaa, ja siksipä tuntuukin ihan kivalta, että mä olisin siinä nyt ykkösvalintana. JOS taloustilanne sen vain sallisi. Ehkei se salli. :(

Noh. Siinä mielessä oon hyvässä asemassa, että freenä voin kumminkin aina jatkaa kesälläkin. Tänään just asiaa tiedustelin ja mulle kerrottiin, että kyllä freen töitä riittää kesäaikaankin yhtälailla kuin nyt. Tietty kunnon kesäpesti toisi enemmän rahaa, mutta eipähän ainakaan tarvi veneen alle muuttaa vaikkei sitä irtoiskaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus