Lähtövalmisteluja

  • Satu

Reissulle lähteminen on aina kivaa, mutta sen valmistelut eivät niinkään. Tänäänkin pitäisi siivota (siltä varalta että joku majailee täällä poissa ollessani), viedä otus hoitoon vanhemmille, pestä pyykkiä, pakata, löytää tuliainen, käydä apteekissa, hakea kuvat kehittämöstä koska ne lähtevät matkaan, ja tämän lisäksi vielä hoitaa sheivausoperaatio, käydä salilla, lukea koekirjaa ja nähdä kaveri. Mistä saikaan ostaa niitä tunteja lisää vuorokauteen?

Ja sitten mulla on toinen ongelma. Onko minkään järjen mukaan mahdollista ottaa mukaan tavaraa korkeintaan kuuden kilon edestä? On tai ei, mun on se tehtävä. En tässä rahatilanteessa halunnut alkaa maksella törkeitä laukkulisiä ruumatavarasta, joten en ota muuta kuin käsimatkatavaran. Luulin että sen painoraja olisi Air Linguksella Ryan Airin tapaan 10 kg, mutta eipä sitten ollutkaan. Raja on 6 kg ja siihen on siis mukauduttava. Mitenköhän käy. Ainakin kenkäpareja täytyy nyt rajoittaa, ja mukaan lähteekin siis vain kahdet kengät, toiset jalassa, toiset laukussa. Ja vaatteita vain vähän. Nyyh. En tähän nyt muuten edes ryhtyisi, mutta kun paikan päällä on pesukone, niin saahan ne vaatteet siellä puhtaaksi. Vaikkei sekään ihan hirvittävästi lohduta ainakaan siinä vaiheessa, kun joudun karsimaan, karsimaan ja karsimaan mukaan otettavaa vaatemäärää.

Shampoita sun muita pesuaineita en toki edes kuvittele ottavani, painonsa vuoksi sekä tietty siksi, ettei niitä nesteitä saa koneeseen käsimatkatavaroissa viedä. Deodorantin ja hajuveden kyllä otan, ne menee pikkupusseissa koska ovat alle desin. Pitää sitten ostaa nuo muut härvelit paikan päältä. Täytyy myös muistaa pakata ripsarit ja huulikiillot pussukoihin, koska nekin luokitellaan nesteeksi. Ärsyttävää.

Tjaah. Pitäisköhän harjoittaa kerrospukeutumista ja pistää niin paljon vaatetta päälle kuin mahdollista. Siten ne sais mukaan ongelmitta. :D

2 kommenttia

Satu

8.5.2009 11:14

Ei taida budjetti venyä kummempaan shoppailuun. :) Tai sit vaan en osta ruokaa -> näen nälkää -> laihdun -> voin ostaa pienempiä vaatteita, jotka ei paina niin paljon. Logiikkaa! :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus