Nätit alusvaatteet - heikkouteni

  • Satu

Kävin tänään veljen kanssa shoppailemassa. Tehtävänäni piti olla makutuomarina toimiminen. Ensin veljen mukaan tarttui lakki tai sellainen lätsä, sitten housut ja sukkia ja sitten vielä kengät. Kaikki tämä tapahtui tunnin sisällä. Onko miehille shoppailu jotenkin helpompaa? Mä harvemmin voisin napata mukaani sovituskoppiin ensimmäiset huomioni kiinnittäneet housut, sovittaa niitä - ja päätyä vielä ostamaan ne! Kyllä se yleensä vaatii enempää kiertelyä ja mallailua. No, kaipa tuokin on putkiaivoilla yksinkertaisempaa.

Niin, tehtävänäni piti olla pelkkä makutuomarina toimiminen. Alkuun se onnistuikin, enkä veljen läsnäollessa sortunut ostamaan itselleni mitään. Sitten kuitenkin, kun oltiin suoritettu veljen shoppailukierros ja istuttu toinen tunti kahvilassa, kävi niin, että jäin kiertelemään yksinäni kaupunkiin. Ensin toki ihan viattomasti; piti löytää lahja J:n veljen tytölle, jonka synttäreille mennään sunnuntaina. Löysin sen. Sitten katselin vähän tuliaisvaihtoehtoja J:n vanhemmille. Ei löytynyt mitään fiksua. Ja sitten... no, eksyin vaatekauppaan. Naisten vaatekauppaan. Alusvaateosastolle.

Hetken pitsiä ja silkkiä ihmeteltyäni havaitsin näköpiirissäni sellaiset nätit pöksyt, joissa oli kiinni sukkanauhat. Ajattelin tietysti taloudellisesti: Jos ostan nuo, ei tarvitse ostaa erikseen alushousuja JA sukkanauhaliiviä. Sitä paitsi kokonaisuus oli aika halpa. Joten tartuin siihen. Mutta mitä tehdä sukkanauhoilla jos ei ole niitä vaativia sukkia? Löysin sukat, kivat valkoiset, puolireiteen ulottuvat. Ja kun näin pitkälle oltiin kerran jo päästy, piti tietysti hommata myös kokonaisuuteen sopivat rintsikat. Löytyi! Onneksi hinta oli _todella_ halpa, koska kyseiset liivit sattuivat olemaan jossain mega-alessa. Näin hommasin itselleni kivan uuden alusasukokonaisuuden, vaikka tarkoitushan ei ollut ostaa mitään. Olen to-del-la köyhä tällä hetkellä, mutta onneksi noihin ei paljon rahaa tuhlaantunut. Ja onhan se nyt ihan kiva, että on jotain tuliaisia J:lle itselleenkin. :P

3 kommenttia

Leccare

7.5.2009 19:27

Kuvia!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

7.5.2009 19:28

En oo pitkään aikaan kyennyt lisäämään tänne kuvia. Vaikka poistaisin vanhoja, city herjaa aina vaan että kuvagalleria on täys. :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus