Lakkoilua - tai sitten ei

  • Satu

Ulkona on upea ilma ja mun täytyy nyhjöttää sisällä. Se OnNiinVäärin! No, jos pari päivää maltan vielä niin sitten varmaan tervehdyn ja voin taas mennä mieleni mukaan.

Mininaisen blogimerkinnän innoittamana olen syönyt suklaata tänään. Pahaa jääkaappisuklaata tosin, mutta nyt sekin on kelvannut. Hitsi, mun piti olla herkkulakossa. Mutta eipä tuo kai niin vaarallista ole kun syön suklaata normaalisti todella vähän enkä nytkään ole sitä levykaupalla popsinut (vielä) :)

Mulla on niin huono rahatilanne ettei tosikaan. Ärsyttää kun mitään ei voi tehdä; kaikessa tulee rahattomuus vastaan. No, toisaalta se on ihan hyväkin juttu. Eipähän tule tuhlattua turhuuksiin. Ja esim. baareilusta pidän tällä hetkellä muutenkin taukoa joten juhlimiseen ei nyt hirveemmin tarvis muutenkaan syytää rahaa. Paitsi että lauantaina olis veljen tuparit ja sieltä kyllä varmaan mennään istumaan johonkin baariin. Loputkin hilut saa siis kyytiä, oi voi.

Hah! Kuulostaapa pitäviltä nämä mun lakot; syön suklaata vaikka on herkkulakko ja menen veljen tupareihin vaikka on juhlimislakko :D No, kai sitä kerran saa repsahtaa jos muuten pitää lakkoilusta kiinni. Tai ainakin yrittää kovasti pitää ;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus