Päätös

  • Satu

Kun kerran muutkin, niin kai sitten minäkin. Tai ei oikeastaan edes sen takia, vaan siksi että olen aikonut jo ihan tarpeeksi kauan. NYT on aika tehdä aikomuksesta totta.

Aion siis ryhdistäytyä; ennen kaikkea korjata syömisiäni ja liikuntojani. Olen viime aikoina ottanut ihan liian rennosti. On ikävä sitä puolen vuoden takaista minää jolla oli syömiset prikulleen kohdallaan ja joka juoksi 15 kilometrin lenkkejä kevyesti. Olin paljon energisempi silloin. Sitten aloin sairastella ja elintavat muuttuivat huonompaan suuntaan.

Nyt alkaa poskiontelotulehdus olla historiaa ja muutenkin tuntuu terveemmältä. On siis korjausliikkeen aika. Aion nostaa kuntoa ainakin niin paljon kuin määrittelemätön ja sitkeä päänsärkyily antaa myöden. Tavallaan on hiukan epätoivoinen ja turhautunut olo; ärsyttää aloittaa "nollasta" ja helposti tulee vertailtua nykytilannetta siihen puolen vuoden takaiseen. Mutta toisaalta; kunnolla on tapana nousta nopeasti, varsinkin, jos lähimenneisyydessä se on ollut loistelias. Kun nyt aloitan, niin kenties kesään mennessä asia on jo paljon paremmalla mallilla.

Annan itselleni kuitenkin aikaa huomiseen asti. En siksi, että noudattelisin "älä tee tänään sitä minkä voit jättää huomisellekin" -elämänohjetta, vaan siksi että olen vielä hiukan tukkoinen. En missään nimessä halua saada mitään karmaisevaa jälkitautia (joka estää kuntoilun taas viikoiksi) joten lepäilen tämän illan ja suuntaan sitten huomenissa 10 kilometrin lenkille. Lupaan! :)

3 kommenttia

Chubs

21.2.2007 19:08

Äh, nyt on talvi. Nyt kuuluukin löhötä sohvalla kissan, suklaalevyn ja kirjan kanssa. Mä annan itselleni aikaa kevääseen!

Onnea kuitenkin valitsemallasi tiellä :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

21.2.2007 21:01

Chubs: No sullapa ei nyt mitään aihettakaan ole kunto- ja ruokaremonttiin :) Saas nähdä kauanko munkaan into kestää; kohta varmaan palailen sinne sohvalle suklaan pariin ;)

Mini: No, kesään on vielä aikaa =) Tsemppiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus