Painouutisia

  • Satu

Vaaka osoitti tänään, että olen kuusi kiloa kevyempi kuin viime elokuussa. Pitkä aikahan tuo on, mutta en mä missään vaiheessa ole varsinaisesti laihduttanut. Mitä nyt liikkunut ja vähän katsonut, mitä suuhuni pistän. Tosin siinäkään en ole aina niin kovin tarkka (lue: suklaata ja jätskiä menee). Muutama kilo putosi syksyn aikana Irlannissa, vaikka mielestäni söin vähän sitä sun tätä. Nopeutuikohan mun aineenvaihdunta siellä? :P Tai ehkä se oli ihan vain sitä, että tuolla tuli syötyä säännöllisemmin kuin kotona.

Tuon jälkeen olen sitten vielä hukannut pari-kolme kiloa johonkin. Ja muutos näyttää olevan pysyvä, sillä paino on huidellut samoissa lukemissa jo melkoisen tovin. Nuokin kilot katosivat mystisesti suht suurpiirteistä ruokavaliota noudattaessa. Kirjoittelin tänne kyllä jossain vaiheessa, että olisin aikeissa pudottaa painoa, mutta itse asiassa en ole asian eteen nähnyt juurikaan vaivaa.

Olen huomannut ennenkin, että mitä vähemmän ajattelen painoasioita, sitä helpommin katoaa muutama kilo. Jos taas rasitan päätäni miettimällä ja keskittymällä laihtumiseen, mitään ei tapahdu. Tämä ehkä siksi, että kaikki kuurimainen turhauttaa. Jos oikein keskityn kurinalaiseen elämään, ennen pitkää repsahdan ja sitten syödäänkin vähän hälläväliä-meiningillä. Ja liikuntakin jää. Kun taas ajatukset eivät pyöri ko. asioiden ympärillä, kuin huomaamattani syön järkevämmin ja liikun enemmän. Niin taisi käydä nytkin.

Vielä voisi viitisen kiloa lähteä. Rauhassa. Omalla painollaan. Pitäisköhän sanoa, että EN halua niiden lähtevän, niin ehkä ne sitten tipahtaisivat kehostani ihan kuin taikaiskusta?

Niin ja joo. En kaipaa nyt ketään sanomaan että ei sun tarvii. Ei mun tarviikaan. Paino on melko keskellä normaalijakaumaa. Mutta kun tykkään itse itsestäni vähän pienempänä. Lihaksia en silti tahdo kokonaan menettää, joten jospa vaan antaisi ajan kulua ja kehon liikkua - kyllä ne kilot sitten jossain kohtaa katoavat.

Psst. Saisivat kyllä kadota kesä-heinäkuun vaihteeseen mennessä. Portugalissa Atlantin rannalla ois kiva lekotella aavistuksen ohuemman rasvakerroksen alla. :D

5 kommenttia

-Saltsi-

6.5.2009 18:03

Pah, laihtuneet poltetaan roviolla >:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

6.5.2009 18:27

Saltsi: Siinä aikakin sulais rasva. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-suzannah-

8.5.2009 11:18

etkö tiiä että stressi lihottaa.. sama mulla - laihtuu kun ei ajattele.. kun ajattelee liikaa -ilmestyy kilojakin liikaa:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

8.5.2009 11:25

Jeps, näin taitaa mennä. Toisaalta välillä kyllä muista asioista aiheutuva stressi kanssa laihduttaa, jos sattuu menettämään ruokahalun. Se nyt tietty ei ole kovin toivottavaa. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus