Sotkuvyyhti

  • Satu

Viikonloppuna mun oli pakko viimeinkin myöntää itselleni asia jonka olen kovasti yrittänyt kieltää ja piilottaa:
Elämäni on tällä hetkellä sekaisin enkä ole ollenkaan tyytyväinen siihen. Sekasortoisuutta lisää se, etten kuitenkaan tiedä mitä tehdä jotta löytäisin oikean suunnan ja tulisin onnellisemmaksi. Jos olen aivan rehellinen itselleni, niin tunnustan olevani hukassa, eksyksissä. En yksinkertaisesti tiedä mitä haluan, monessakin asiassa. Ja kuitenkin olen hyvin, hyvin tyytymätön.

Ensinnäkin nykyinen työpaikkani ahdistaa kovasti. Ei yksin huonon ilmapiirin vuoksi, vaan muutenkin. Se hakkaa vastaan oikein todella. En haluaisi olla siellä enää päivääkään, en tuntiakaan, mutta on pakko. Milläs muuten maksan vuokran ja muut kulut? Tiedän että maailma on työpaikkoja täynnä mutta ainakaan vielä en ole löytänyt mitään mieleistä. Tiedän senkin, että tilanne on hyvin väliaikainen, että teen sitä vain nyt ja tässä, että pääsen sieltä kyllä pois ja että elämässäni on aivan muunlaisia määränpäitä jotka aion saavuttaa. Mutta tietoisuus tästäkään ei auta enää.

Sitten Helsinki. En tiedä viihdynkö siellä. Tai viihdyn kyllä, kohtalaisesti, mutta se ei tunnu olevan ollenkaan "minun kaupunkini". Turku on. No, eipä tämä nyt tietenkään mikään ihme ole, kun Turussa olen ikäni asunut ja Helsingissä vasta pari kuukautta. Tiedän kuitenkin jo nyt ettei Helsinki tule koskaan tuntumaan omalta. Ja tällä hetkellä aavistelen etten tule asumaan siellä kovin kauaa. Opiskeluja pohtiessani tajusin etten välttämättä pysty näkemään itseäni opiskelemassa Helsingissä. En ehkä pysty sitoutumaan siihen kaupunkiin useaksi vuodeksi.

Ja opiskelut itsessään. Tiedän tarkalleen mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Siitä ei ole epäilystäkään. Mutta tiedän senkin, että sen saavuttaminen on todella vaikeaa, ainakin tiettyä kautta. Olenkin ajatellut että otan opiskeluihin laajemman näkökulman. Tuo ala kun kuitenkin on sellainen johon voi hakeutua niin montaa eri tietä. Akateeminen koulutus on toki perusvaatimus, mutta se antaa melko vapaat kädet. Ja tuota vapautta aion nyt toteuttaa. Koska tiedän mitä tulevaisuudessa haluan tehdä, minun ei tarvitse miettiä opiskeluja enää siltä kannalta. Voin siis keskittyä pohtimaan sitä, mitä haluan opiskella sen sijaan että ajattelisin tulevaisuutta sen enempää.

Ihmissuhteet. Pahoin pelkään että olen sotkenut asiat nyt todella pahasti. Menneenä viikonloppuna tapahtui jotain jota ei ehkä olisi saanut tapahtua, ainakaan ilman harkintaa. Pelkään sekoittaneeni niin omani kuin erään toisenkin ihmisen pään pahemman kerran. Kenties myös sekoitin koko sotkuun vääriä tunteita, tunteita joita luulin toisiksi kuin mitä ne sitten olivatkaan. Pelkään myös että tällä tavalla tulen loukkaamaan pahasti sitä ihmistä, koska en kuitenkaan voi antaa itsestäni hänelle kovinkaan paljon. En ainakaan vielä. Tahallani en toki tehnyt mitään; "hetken huumassa" vain kuvittelin asioita jotka tuskin olivat edes todellisia.

Oikeastaan nämä kaikki ongelmat liittyvät tiiviisti yhteen. Toisaalta tuntuu että Helsinki on väärä kaupunki, mutta toisaalta taas voi olla niinkin, että nämä muut pulmat saavat mut ajattelemaan sillä tavalla. Koska olen tyytymätön esimerkiksi työ- ja opiskeluasioihin, tunnen olevani tyytymätön siihen kaupunkiin, jossa elän tällaisessa tilanteessa. Kenties tilanne olisi ihan sama vaikkapa Turussa. Niinhän oikeastaan tapahtui loppuvuodestakin kun pois muutin. Ehkä pitäisi koittaa saada nuo muut asiat järjestykseen, etenkin työpaikka, ja katsoa sitten miltä tuntuu. Kenties kaikki onkin sitten jo paljon kirkkaampaa.

6 kommenttia

kaneli

29.1.2007 13:47

Elinen kanssa samoilla uomilla. Ongelmavyyhdeillä on taipumusta kasvattaa itseään ja elämä tuntuu helposti päämäärättömältä. Eikä selvittämiseen välttämättä tarvita pientä nyppäisyä enempää. Jaksamusta!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

29.1.2007 14:03

Kiitän :) Täytyy tosiaan koittaa olla murehtimatta asioita liikaa; se kun vaan pahentaa tilannetta ja sitten alkaa vielä seinät kaatua päälle. Kyllä kai asiat tästä vielä setviytyy...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

29.1.2007 19:09

Oho, harva edes tietää mitä tuo sana tarkoittaa. Ja vielä harvempi oivaltaa, miksi olen sellaisen valinnut :)

Mutta asiaa puhut sinäkin. Niin, ja onhan Helsinki ihan kiva; kenties vielä kivempi sitten kun muut ongelmat ratkeaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jusa

31.1.2007 10:29

Ihan vaan pikkisen liian vaikeita teet näistä asioista...ja elämästä yleensä =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

31.1.2007 23:28

Pyh, mä mitään tee. Jossain vaiheessa on vaan pakko pysähtyä miettimään kun rennosti ottaminen ei enää auta eikä vie mitään eteenpäin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus