Talvinen Turku

  • Satu

Turussa taas. Täällä on ihan täys talvi; keskiviikkona oli satanut lunta monta tuntia putkeen ja nyt sitä tulee taas "kaatamalla". Sain kutsun huomiseksi pulkkamäkeen ja olisikin kiva mennä mutta kaikki riippuu olotilasta. Jos olen vielä huomenna kipeä niin taitaa jäädä pulkkamäet väliin :/ En siis ehkä pääsekään treenaamaan pulkkamäkimiittiä varten =)

Pian ajattelin hipsiä mamman luokse ja sitten hurauttaa bussilla kaupunkiin. Illalla pääsen saunaan. Meinasin sanoa että pitkästä aikaa, mutta tulihan siellä Kotkassa saunottua ihan kivasti :) Huomenna sitten veljen uutta kämppää katsomaan ja illalla syömään johonkin kivaan ravintolaan. Mukava viikonloppu :)

Ensi viikonloppuakaan en vietä Helsingissä. Pitää lähteä Tampereelle kaverin synttäreitä juhlimaan. Oikeastaan aika kivaa; en ole sielläkään käynyt sitten syksyn. Ennen tuli käytyä paaaljon enemmän. Onhan sekin ihan kiva kaupunki vaikken siellä aikoinani yli puolta vuotta viihtynytkään. Katsoo nyt että kuinka kauan viihdyn Helsingissä... Sitten joskus kuitenkin varmaan palaan Turkuun. Kaikki riippuu tietysti siitä, mitä elämä tuo tullessaan. Tällä hetkellä suhtaudun asioihin aika avoimin mielin.

Jees. Lähden sinne mammalle nyt. Toivottavasti se ei tuputa mulle liikaa herkkuja. Isoäideillä kun on sellainen ikävä taipumus =)

2 kommenttia

Jusa

26.1.2007 17:22

Hähhää...tuut perse tankkerin kokoisena pois sieltä :p

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus