Vähäistä pelkoa

  • Satu

Ulkonäkö todellakin petti. Ikkunasta ulos katsoessa näytti kovin kesäiseltä tuo ilma mutta lenkillä sain huomata että sehän onkin suorastaan jäätävä. Sittemmin tajusin katsoa myös lämpömittaria ja eihän siellä ole kuin jotain viis astetta lämpöä. Ja ihan hirveä viima. Että hyvää vappua vaan kaikille jotka tuonne torille sitä kerääntyvät aloittelemaan.

On aika ristiriitaiset fiilikset. On ollut vähän puhetta että S pääsisi huomenna ekaa kertaa käymään kotona, tai siis ajatus oli semmoinen että se pääsisi vappulounaalle vanhempiemme luokse. No nyt se soitti mulle ja sanoi kysyvänsä josko pääsisi jo tänäiltana lomille. Ja jos se pääsee niin sehän sitten tarkoittaa sitä että mä vietän illan sen kanssa kun vanhemmatkin ovat vielä matkoilla eikä sitä tietenkään yksin voi jättää. Ei saa ymmärtää väärin; tottakai musta on kiva jos se pääsee hetkeksi pois sieltä eikä mulla nyt mitään muitakaan vappusuunnitelmia ole, että sinänsä olen kyllä ihan vapaa olemaan sen kanssa. Mutta kun mua ihan vähän pelottaa.

Siis en mä toki sitä ihmistä pelkää, siihen ei ole mitään syytä, vaan lähinnä pelkään että jokin menisi pieleen. En mä oikein edes tiedä mitä se jokin voisi olla; kaipa mua vaan hiukan epäilyttää tämä tilanne ja se että olisin tavallaan ihan yksin sitten vastuussa. Ja kun se voi lopulta olla aika rankkaakin koska vaikka ollaan läheisiä niin en mä mikään ammattilainen kuitenkaan ole. Enkä välttämättä osaa tehdä ja sanoa oikeita juttuja. Että sinänsä ihan pieni osa musta vähän toivoo ettei se pääsiskään vielä tänään pois vaan vasta huomenna. Ja sitten toinen osa sanoo että olen itsekäs ja huono ihminen kun ajattelen niin. Mutta kun ei se ole sitä. Mä vaan pelkään.

Vuokrasin pari leffaa eilen mutten sitten katsonutkaan niitä. Vierähti puolitoistatuntinen puhelimessa mikä kyllä oli oikein mukavaa. Ehdinhän mä katsoa ne tänään jos haluan. En lopulta edes löytänyt leffoja jotka ihan hirveästi olisivat kiinnostaneet joten tarttui sitten mukaan Ihmisen tahra ja Big Fish. Jälkimmäisen olen kyllä nähnyt mutta kun olin sillon vähän huppelissa niin keskittymiskyky hiukan kärsi.

Niin ja sain hääkutsunkin tänään. Kaveri astelee avioliittoon perjantaina 6. heinäkuuta Porvoossa. Toki menen sinne, mutta vähän houkuttais myös Ruisrock, joten pitänee suunnata sieltä takaisin Turkuun heti lauantaiaamuna sitten.

No joo, mä meen nyt.

2 kommenttia

avatar

30.4.2007 14:12

No eipä tuon kaltaisessa pelkäämisessä ole kyse missään mielessä itsekkyydestä ja toki sä sen tiedätkin, mutta pohtiihan sitä aina, että jos kuitenkin. No, oli päätös sitten mikä tahansa niin varmasti sä pärjää. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus