Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Ihmisen tyhmyydestä.  1

Törmäsin tämmöiseen ilmiöön, pitäisi kai sanoa ihmissuhderintamalla mutta kyse ei ole mistään ihmissuhteesta, jonka peruselementti on tyyppi jonka itsetunto ei kestänyt ennenkään keskinäistä sanailua ja ottaa uudelleen kontaktia vaikka on ITSE pyytänyt että emme olisi missään tekemisissä toistemme kanssa. Sama skenaario toistuu tällä kertaa sillä erotuksella että tyypin itsensä mielestä se että hän alkoi aukomaan perusteettomasti naamaansa on jotenkin minun vikani ja minä kehotan häntä pysymään omissa oloissaan ja minä pysyn omissani.

Siis mikä vittu siinä on että aina joku, ja nimenomaan joku joka on jo saanut verbaalisesti selkäänsä, keksii aloittaa saman uudelleen ja kuvittelee että tilanne jotenkin muuttuisi?!? Onko ihminen tosiaan niin masokisti tai vaan tyhmä että luulee pääsevänsä seinän läpi jos vaan tarpeeksi hakkaa päätä siihen?

Maailma on sitten täynnä ihme idiootteja.