Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Onko mallit, sukupuolesta riippumatta...  2

...röyhkeitä vai idiootteja?

Työpaikalla pyöri tänään aamusta malleja muotinäytöstä vääntämässä ja tunnetusti turvallisuusorganisaatiota kiinnostaa kuka ja millä asialla talossa liikkuu. Jokaisessa vähänkään fiksummassa yrityksessä on nimilistat KAIKISTA työntekijöistä ja vierailevista sankareista joiden on tarkoitus yrityksen tiloissa liikkua mikä firmaa tämmöinen asia yleensäkään kiinnostaa. No, nämä n. 180cm pitkät feikkimerkkien kyllästämät toistensakloonit yksitellen tulivat paikalle ja noin 30 ihmisen listasta 2 tai 3 osasi sanoa oman sukunimensäkin.

Hämmentyneenä kysynkin siis että ovatko nämä ihmiset yksinkertaisesti niin SAATANAN tyhmiä että luulevat että kun sanovat nimekseen vaikka Sanna että tiedetään heti kenestä Sannasta on kyse vai niin täynnä itseään että luulevat samaa asiaa? Veikkaukseni on että ovat vain niin tyhmiä. Montakohan Sannaa tai Timoa tässä maassa on?!? Pitää muistaa että mallin ei tarvitse olla kuin pitkä, alipainoinen ja riittävän tampio että taipuu siihen kaikkeen mitä joutuu töissään tekemään ja vapaa-ajalla töidensä eteen jne. jne.

Mallit, useimmat, ovat siis, ainakin ruohonjuuritasolla, helvetin vähäjärkistä ja paskantärkeää jengiä. Toisaalta mitä voi odottaa jos ihmisen maailma romahtaa kun naamassa on näppylä?


Mä osaan! :)  1

Mä oon kuningas. Se tuli taas todistetuksi. Vetäisin kolme nallen tosi vahvaa olutta ruuanlaiton yhteydessä ja yhen syödessä yhdeksän tunnin ravintoaukon jälkeen. No kolme kasia menee kuulaan aika kovaa aika nopeasti kun juojana on tämmöinen kynäniska. Ja meillä kaikilla oli niin muuukaaaaaavaaaaaaaaaa kunnes emäntä raahasi mut sänkyyn halimaan. Säätämisen jälkeen tein jotain vitsinä, sain palautetta vitsinä, käänsin kylkeä ja sanoin että kukaan ei halua mua, vitsinä, ja filmi katkeaa.

Aamulla herään rakkaani vierestä ja joudun kysymään, edellisen vielä muistaen, että milloin tipahdin. Vastaus oli se mitä pelkäsin, eli kyljen kääntämisen jälkeen. TOSI romanttista hei niin-q.

Tarinan opetus: Syökää ja jos ette niin älkää nykäiskö 7-8 keppanan edestä soppaa tuntiin ja luulko että taju säilyy makuuasennossa.

Ihqu daa ja sillai, niin-q! <3