Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2014.

Väärää tietoa vastaan  16

Koska Epic Memo päätti sensuroida kirjoitukseni sivultaan niin tehdään sitten niin, että kirjoitan asiani tähän. Memo siis päätti listata tyypilliset "kuinka mokaat pariutumisyrityksesi miehenä"-neuvot nimikkeellä "kuinka iskeä nainen". On kohtuullisen ironista että naisiin menevä nainen alkaa kertomaan miehille miten heteromiehenä naisia saa. Vähän sama kuin mies kertoisi naisille millaista on synnyttää. Kirjoitus löytyy täältä.

Puran tuota kirjoitusta hiukan ja osoitan ne kohdat joissa ne mokat tehtiin ja miksi ne tehtiin.

Itsevarmuus on kaiken A ja O. Se voittaa jopa ulkokuoren ja käytöstavat. Jos bongaat kuuman böönan, mene rohkeasti juttelemaan. Jos Barbara käskee ylimieliseen äänensävyyn painua vittuun, se on siinä vaiheessa sen menetys eikä sun.

Tuo on jopa oikeasti hyvä neuvo asenteellisesti. Siitä on hyötyä miehelle itselleen. Siinä jää kuitenkin mainitsematta se, että ellei ole ihan täysin menetetty tapaus, raha ja valta ovat ne kaksi asiaa joilla naisia parhaiten saa, kaikki muu on vain bonusta. Naiseen vetoaa erinäisten asiaa tutkineiden tahojen mukaan ensisijaisesti sellaiset asiat miehessä jotka viestivät hyvästä kyvystä pitää perhe leivässä, turvassa ja terveenä. Nykymaailmassa raha on valtaan yhdistettynä se asia jolla tuo saavutetaan varmimmim joten se myös vetoaa eniten naisiin noin keskimäärin. Toki jokainen ihminen tuntee vetoa sellaisiin toisiin ihmisiin joilla on jotain mitä itsellä ei niin paljon ole. Siispä rikas ei välttämättä ole kovin kiinnostunut toisesta rikkaasta. Biologia mm. lisääntymisen osalta toimii niin.

Älä käytä kuluneita iskulauseita. "Sun mutsis on varmaan simpukka kun oot noin helmi". Ei saatana, sä et keksinyt sitä ite ja Pamela kyllä tietää sen. Mikäli muija notkuu baaritiskillä, kysy siltä jos sä voisit vaikka tarjota sille jotain. Se on huomaavaista sekä kohteliasta ja kyseisiä piirteitä naiset arvostaa.

Myöskin aivan jees, ellet päätä heittää kulunutta replaa vitsiksi ja testata onko mimmillä sellaista huumorintajua joka sopii yhteen omasi kanssa. Nyrkkisääntönä naiselle ja miehellekin voi sanoa mitä vaan kunhan sen tekee oikein ja oikeassa tilanteessa. Joka tapauksessa on parempi sanoa jotain kuin olla sanomatta mitään.
Nyrkkisääntönä voidaan pitää myös sitä, että sanoit mitä tahansa, jos se on väärässä tilanteessa ja/tai väärälle ihmiselle niin perseelleen menee. t. nimim. sain haukut kun sanoin naiselle olevani enemmän kiinnostunut hänen ajatuksistaan kuin ulkonäöstään vaikka kaunis onkin. Sain ne haukut myös tämän mimmin kaverilta.
Noissa juomien tarjoiluissa pitää muistaa se, että ainoa syy tarjota ventovieraille mitään missään on jonkin sortin sosiaalinen koe. Tässä tapauksessa voit selvittää miten kestävä moraalinen selkäranka sillä naisella on. Jos ei ota juomaa vastaan niin hyvin todennäköisesti se on kestävämpi kuin jos ottaa. Tällöin nainen osoittaa, että hänen huomionsa ei ole ostettavissa. Hyvin, hyvin harva pariutumiskelpoinen nainen ottaa vapaaehtoisesti juomaa vastaan ventovieraalta.

Älä ehdottele. Jos Sirpa haluaa seksiä, sä tulet tuota pikaa kyllä huomaamaan sen. Jotkut muijat haluaa nussia vasta kolmansilla treffeillä, mun mielestä on hyvä koeajaa Mersu ennen ostopäätöstä. Ei kukaan osta sikaa säkissä. Älä silti ehdottele, mikäli haluat nähdä Sirpan vielä uudestaan.

No niin, tämä on jo vähän siinä ja siinä onko tässä mitään järkeä. Joo, taas on hyvä valita aika ja paikka oikein. Kuitenkin vallitsevassa kulttuuriympäristössä on melkein varmaa, että ellet sinä ehdottele niin kukaan ei ehdottele. Pariutuminen, parisuhteet ja niihin liittyvät asiat päätöksineen tuppaavat olemaan sellaisia joista harva nainen haluaa olla vastuussa. Siksi siis jos sinä ehdotat seksiä ja se on huonoa niin naisen on helpompi selittää kaiken olevan sinun syytäsi. Jos nainen ehdottaa seksiä ja se on hanurista niin nainen on vähintäänkin aktiivisesti edistänyt tapahtumien kulkua siihen suuntaan jolloin ei voi vedota enää 100% syyttömyyteen. Toki osa naisista ottaa homman haltuun ja kantaa vastuunsa siitä, mutta se ei ole läheskään niin yleistä kuin päinvastainen. Eikä siis niin, että naiset pakoilisivat vastuuta koska ovat naisia vaan koska nykymeno on sellaista, ettei "kukaan" ole mielestään vastuussa mistään itse. Pariutumisessa se nyt vaan manifestoituu mainitulla tavalla.

Katso silmiin. Ensinnäkin, se on kohteliasta. Toiseksi, se on vakuuttavampaa, lisää luottamusta ja antaa itsevarmemman kuvan. Jos tuijotat Marjukan nenää, se ajattelee, että se on iso vaikka niin ei olisikaan. Jotkut naiset vaan on epävarmoja ulkonäöstään...

Njoo, haluatko sinä sitten sen epävarman naisen? Et varmasti halua sellaista joka kuvittelee olevansa oikeasti universumin keskipiste, mutta kannattaa miettiä oletko halukas pestautumaan omakustanteiseksi egobuusteriksi toiselle ihmiselle. Omakustanteiseksi sikäli, että tämä hauska ei sinulle ilmaista tule olemaan.
Eniveis, mitä siihen katsomiseen tulee niin on toki parempi viestiä positiivisia asioita katsomalla naista silmiin, mutta ei se nainen pahastu jos muutoin välillä silmäilet sen kroppaa kunhan teet sen hyvällä maulla. Se osoittaa sinun olevan kiinnostunut muutenkin kuin random jutustelusta.

...jonka takia heitä pitää kehua. Eikä pelkästään ulkonäköä, myös muutenkin. Jos susta tuntuu, ettei kehumiseen ole aihetta, vaihda juttuseuraa.

Ei muuten pidä. Ikinä, missään olosuhteissa sitä naista tai miestäkään ei pidä kehua siitä että sattuu olemaan olemassa. Se ei ole saavutus, se ei ole normista poikkeavaa tmv. Jos satut tykkäämään mimmin ulkonäöstä niin siitä on hyvä mainita, mutta sellainen "voi hitsi ku säää ooot niii kaaaaaaanis"-tyylinen vuodatus on typerää. "Moi, sulla on hieno paita (tmv.)" on positiivinen huomio, "lauloit tosi hyvin" on kehu. Kumpaakaan näistä ei ole mitään syytä korostaa mitenkään erityisesti jos kyse ei ole jostain todella poikkeavasta. Se, että menet sen naisen luokse ja avaat dialogin TAI lähdet mukaan sellaiseen hänen lähestyttyään sinua on jo sinällään osoitus siitä, että sinua kiinnostaa. Sen ylikorostamiseen ei ole mitään syytä.

Ole juuri sellainen kuin olet. Miksi haluaisit, että Lissu tykästyisi suhun muunlaisena? Jos sun mielestä Lissu on the woman of your dreams, pidä huoli, että se tykkää susta juuri tuollaisena eikä eri persoonana. Sitä paitsi, esittämisen huomaa aina, eikä se toimi.

Ole, paitsi jos se ei toimi jolloin ole jotain muuta. Elämässä ylipäätään on syytä muuttaa niitä asioita jotka eivät tuota haluttua tulosta. Joka tapauksessa ole mitä olet parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä koskee kaikkia koeajotilanteita työhaastatteluista tmv. aina pariutumiseen. Noilla ei itse asiassa ole juuri mitään muuta eroa kuin se, että yleensä CV puuttuu ja onnistumisen palkinto ei ole molemmissa työpaikka vaikka duuniin luultavasti joutuukin.

Huumori on hyvä plussa. Yleensä naiset pitävät hauskoista ihmisistä. Kukapa ei rakastaisi nauramista? Se myös rentouttaa ilmapiiriä kuin myös fiilistä ja kuulemma pidentää ikää. Jokainen on omalla tavallaan hauska, muista se.

On, mutta kukaan ei pane porukan pelleä ellei porukan pelle pane itseään. Edelleen, naiset tuntevat vetoa muihin asioihin ja tämä on yksi niistä jotka tippuvat kategoriaan "bonusta". Kaikki välineet on kuitenkin syytä ottaa käyttöön joten jos sinulla on sanan säilä hallussa muiden avujen lisäksi niin käytä sitä ja sivalla tarkasti.

Soita hänelle jo vaikka seuraavana päivänä. Vaikeastitavoiteltavan leikkiminen on so last season ja siinä menee vaan hermot. Näytä, että olet kiinnostunut.

Riippuu mimmistä. Jos kyse on tyypistä joka vaikuttaa sosiaaliselta pelaajalta, sinä et missään tapauksessa soita hänelle. Jos taas kyseessä oli suoraselkäinen, avoin ja reilu mimmi (tuon eron huomaa hyvin lyhyessä ajassa) niin sitten, voit soittaa vaikka 10 minuutin kuluttua kunhan muistat olla pommittamatta sitä mimmiä liikaa. Nyrkkisääntönä myöskin jos pirautat kahdesti saamatta vastausta on ihan sama millainen mimmi on kyseessä, sinä et soita kolmatta kertaa putkeen hänelle. Kyllä se nainen ottaa se luurin kauniiseen käteen ja soittaa takaisin jos haluaa. Sama pätee tekstiviesteihin. Tämä "vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen on so last season" on silkkaa puppua. Niitä sosiaalisia pelejä pelaa vieläki reipas enemmistö ihmisistä. Tästä todisteena se, että edelleen lähes kaikki pariutumiseen johtavat ja suhdetta edistävät päätökset lähtevät miehiltä täysin siitä huolimatta, että miehillä harvemmin on insentiiviä niiden asioiden eteenpäin viemiseen. Kuvitelma siitä, että naiset eivät haluaisi ihan yhtä paljon seksiä jne. kuin miehetkin on silkkaa tuubaa. Miehet ovat ne jotka tyypillisesti ovat alotteellisia vain ja ainoastaan niiden sosiaalisten pelien takia joiden mukaan on vain miehen homma lähestyä naista jne.

Kun pääsette lykkimisvaiheeseen, muista ottaa myös naisen tarpeet huomioon. Jos se ottaa sulta petipuuhissa suihin, ota sä myös siltä. Reilu meininki on jees. Älä myöskään ehdottele mitään koiranaamareita kyseisellä ensimmäisellä kerralla, kaikki ei pidä niistä ja hiljaa hyvä tulee.

Juuri näin, mutta sen lisäksi pidät huolen siitä, että saat myös osasi. Jos näyttää siltä että mimmi ei ole kiinnostunut sinun haluistasi niin vaihda naista. Ok, jos haluat kairata sitä kakkoseen eikä nainen halua niin sitten ei halua, se ei vielä ole kovin hyvä syy vaihtaa sitä muijaa. Jos se tuntuu että olisi niin mene päälääkäriin. Oli miten oli, muista että sinulla on tasan samat oikeudet ja velvollisuudet kuin sillä naisella. Jos hän ei esimerkiksi asenneongelman takia suoriudu omistaan niin sinun ei tarvitse suoriutua yhtään sen paremmin. Vastaavasti on ihan naurettavaa alkaa vaatimaan siltä naiselta temppuja jos et osaa/halua muuta tehdä kuin maata selälläsi.

tl;dr; Jos noudatat noita Memon ohjeita kirjaimellisesti, mokaat melkein joka kerta. Alla olevassa linkissä sen sijaan on hyvää asiaa joka kannattaa lukea jos mielii saada jotain potentiaalista neuvoa oman viennin kohottamiseksi. Jos tuntuu ettei nuo toimi niin kannattaa tutustua aiheeseen the Game. Moni mangina ja mimmi väittää, etteivät ne toimi, mutta voin ainakin omakohtaisen kokemuksen perusteella sanoa ihan suoraan että nimenomaan toimivat. Monille nyt vaan on itkun paikka kun tajutaan ettei se oma vienti olekaan mitään maagista vaan ihan tavallinen pulliainen voi yltää samaan toimimalla oikein.

http://www.wikihow.com/Pick-Up-a-Girl