Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Edellinen

Kokemus voi huonontaa tulosta...kai...tai ainakin  3

Kun on elämänsä saanut huonoa seksiä ja usein liian vähän paria hassua poikkeusta lukuunottamatta, tuntuu olevan taas hankala totuttautua uudessa systeemissä siihen ajatukseen että toinen saattaa oikeasti haluta osalistua antavana osapuolena. Ok, on näitä tullut vastaan ennenkin mutta ei ihan n'in tasaisella syötöllä. Raivostuttaa kun on totuttautunut siihen että hyvää saa joskus ja jouluna ja sitten pitäisi sopeutua vuorovaikutukseen ihan molempien yhteisen hyvän nimissä. Raivostuttavaa lähinnä siksi että se ei onnistu ihan heittämällä. "Joutuu" asennoitumaan ennakoon koska vanha tottumus ottaa muuten vallan ja laskee touhun laatua, ratkaisevasti. No kai se ikäloppu koirakin oppii silti uusia temppuja kun asennoituu oikein. Vituttaa silti oman pään sisäinen solmu jota joutuu nyt aukomaan...


Liikaa vaadittu?  2

Onko liikaa vaatia omalta vanhemmaltaan vähintään yhtä aikuista käytöstä kuin tämä vaatii jälkikasvultaan? Mielestäni ei mutta kyllä se taas vaan näyttää uhkaavasti siltä että on.

Tänään kun kampesin aamulla töistä ja laitoin herätyksen sain todeta ett' ylösnousemus on kellon laskurin mukaan 4 tunnin ja 7 minuutin kuluttua. Herään kuitenkin rakkaan äitimuorini soittoon että olen myöhässä tapaamispaikalta. Syy siihen miksi kello ei herättänyt on epäselvä mutta olin 20 minuutissa paikalla mikä on ihan jees kun ottaa huomioon että en ollut valmistellut yhtään edellisenä päivänä. Matkalla kuitenkin havaitsin että saapumispaikka oli kadun X kulma mutta risteyksen toista katua en tajunnut kiireessä kysyä. Koitin soittaa asiasta mutta ei, mamma oli jossakin kohdassa tajunnut kännykän tarkoituksen ihan päin vittua ja jättänyt sen kotiin joten en sitten voinut kysyä mikä kadunkulma se sitten oli. Seurasi turhaa lenkkeilyä mutta tästäkin huolimatta olin tosiaan sen 20 minuuttia herätyksestä paikalla. Pyysin anteeksi myöhästymistä ja huomautin, aivan sivistyneesti vielä siinä vaiheessa rauhallisessa mielentilassa, että olisi jatkossa mukava saada tietää mikä risteys se niistä kaikista on jonne pitää suunnistaa. Vastaus oli että minun olisi pitänyt tietää. Tietää mistä?!? Kun protestoin sain osakseni samanlaista kohtelua kuin kuriton 6v. saa palautteena toimistaan. Tässä vaiheessa leikkasi kiinni ja totesin että jos haluaa minun käyttäytyvän aikuisen lailla on parempi että kohtelee, kuin aikuista ja on välttämätöntä että itse käyttäytyy kuin aikuinen. Taas lisää valitusta jonka jälkeen totesin että on olosuhteiden valossa parempi että menen nyt kotiin ja muori menee yksin sinne hautajaisiin. Kuuskymppiseltä lapselta paloi hermot ja taisi mennä itsekin kotiin.

Se nyt vaan on niin että sitä saa mitä tilaa. Ihan kaikkea ei jaksa eikä kiinnosta kuunnella. Oliko fiksua? Ei varmaan kypsin mahdollinen ratkaisu mutta pointti ei menny muuten perille ja tässä tapauksessa sen oli vaan pakko mennä perille jatkoa ajatelle. Vituttaako? Ei muuten mutta olisi ollut kiva kummien lastenkin takia käydä näyttäytymässä vaikka mummeja itse en olekaan noin 10 vuoteen nähnyt.


Paaston jälkipuinti.  1

Jees. Olo on kuin ruotsalaisella rantahomolla tai kuivan kesän oravalla, joka on kyllä melkein sama asia. Ruotsalainen rantahomo on vaan kokonaan blondattu tai luonnonvaalea ja sillä on kauluspaita, melkein aina pastellinsävyinen ja siinä on kaulukset pystyssä. Molemmilla on vetypissis kainalossa kaupungilla. :)

Mutta joo, melkoisen kuivahtanut olo. Jahka tämä yön turvotus laskee naamasta niin otan sen "after" kuvan ja marssin kioskille ostamaan ansaitsemani suklaapatukan. Hyvänä puolena todettakoon että kun huomattava määrä kakkaa on poistunut kehosta niin jopa 1 vatsalihas koittaa esittäytä rasvan takaa. Huonona se että kestävyys peittojen alla romahti.

Paastoa harkitseville suosittelen ensisijaisesti kasvattamaan rehujen määrää huomattavasti aterioissa ja vähentämään kaikkea lihaa ja jos olo ei sillä parane parissa kuukaudessa niin sitten voi koittaa paastoa. Tähän mennessä tämä ei ole ainakaan henkilökohtaisesti tuonut mitään parannusta elämään tai oloon mutta joitakin takaiskuja on sattunut. Ihmistä ei ole tarkoitettu elämään ilman kiinteää ravintoa.


Paasto päivä 5.  2

"It's the final countdown. Tididiidii, tididittittii."

Viimeistä viedään. Henkilökohtaisesti näin paaston viimeisenä paivänä on mainittava että voi olla että kehossa on vähemmän kuonaa kuin aikaisemmin mutta ei tämä nyt parempia fiilareita aiheuttanut. Aamupalaksi taas sitä rypälemehua ja sitten ollaankin valmiita päivän taisteluihin.

11.58.: Aamiainen, 2 desiä lantrattua rypälemehua. Viimeisen kerran.

14.27 Pussikeitto...

17.xx.: Toinen pussikeitto.

19.50.: Leikkasi kiinni. Johan tää on lusittu. Hain pizzan kioskilta ja pistin uuniin. Odotteli aikani ja söin sen todeten että se ei maistu miltään.

Mitä opimme? Paasto pilaa makuaistin. En suosittele. Syökää muuten vaan enemmän kasviksia niin se ajaa saman asian.


Paasto päivä 4.  7

11.40.: Aamiainen naamarissa. Pitäis ilmeisesti juoda enemmän vettä. Alkaa olemaan aika...kuivunut olo.

19.xx.: Ei saa mistään motivaatiota niellä mitään noista mehuista tai litkuista. Kasvisliemi on periaatteessa mautonta ja hajutonta ja silti pystyn haistamaan ja maistamaan sen tosta metrin päästä. Helvetti. Ei kun kiskalle hakemaan appelsiinimehua, noiden paketin soosien nieleminen loppui tähän. Jokatapauksessa meinaan silti sinnitellä loppuun saakka. Vaihdan vaan makuja...

Kasvisliemen vaihdoin tomaatti basilika keittoon. Käytännössä samaa tavaraa mutta maistuu hyvälle. Appelsiinimehu saa odottaa aikaansa.


Tähän on hyvä lopettaa loma.  3

Oli ihan hyvä miitti. Hauskaa ja kakan jauhantaa joskin kutsuisin tota keskiviikon reissua lähinnä porukan sekavaksi tissutteluksi enkä miitiksi. Tuli jokatapauksessa todettua että lauantaina haen pizzan ja avaan oluen heti aamusta. Kallio on niin tukkeessa kaiken maailman roskaruokapisteitä että koko ulkonaoloaika meni kaikenmaailman herkkuja haistellessa...ja baarissa tulikin haisteltua sitä kaljaa...helvetti.

Tämän jälkeen on hauskaa huomata tulleensa täydellisen ignorauksen kohteeksi syistä joita keksin äkkiseltään useitakin mutta en yhtään hyvää. Kaikki mitä tulee päähän kuulostaa lähinnä kiukuttelulta mikä taas ei kuulosta tältä ihmiseltä. Ok, on olemassa virhemarginaali jonka toivon toteutuneen tässä tapauksessa. Olisi perseestä menettää hyviä tyyppejä vain koska aina ei näe asioita samalla tavalla tai edes välitä joistakin samoista asioista.

No, jokatapauksessa passaan kaikki cityn livetapahtumat tämän hetken ja risteilyn välillä jos päivän potentiaalista leffapäivää ei lasketa. Alkaa menemään taas vähän liian henkilökohtaiseksi asiat. Vaikka noissa onkin hauskaa ja hyviä tyyppejä paikalla niin ihan kaikkien kanssa en halua olla tekemisissä toistaiseksi. Syyt ovat omiani eivätkä suoranaisesti henkilökohtaisia. Joidenkin kanssa ei vaan henkilökemiat osu yksiin tällä hetkellä.


Paasto päivä 3  4

Sorruin eilen elokuvissa syömään yhden viinikumin ja yhden popkornin. Ei pussillista/laatikollista vaan yhden ainoan molempia. Aamiaista odotellessa, jahka kotiin asti kerkiän...

14.01.: Teen join tuossa vähän 12 jälkeen mutta verensokeri oli matkalla niin alhaalla että katsoin parhaaksi hakea hunajaa. No sitä ei luonnollisesti kiskalla ollu joten tyydyin kahteen palaan Geishaa. Josko nyt litkis sen rypälemehun niin homma olis suht valmis aamiaisen suhteen...

18.27.: Apatiaa ilmassa. Vihannesliemi naamarissa. Nälkä ei kyllä ole mutta ei kyllä kiinnostakaan juuri mikään. Vaikuttaa siltä että tämä paasto aiheuttaa puhdistumisen lisäksi myös mielialanmuutoksen. Nähtävästi mitä enemmän on kakkaa päässä sen hauskempaa on.


Paasto päivä 2.  1

13.10.: Parhaillaan nauttimassa aamiaista. Sisältää jonkin sortin rypälemehua veteen lantrattuna yhteensä pari desiä ja kupillisen paastoteetä. Muuten aika perus olo mutta motivaatiota asioiden tekemiseen ei juurikaan ole...

15.30.: Suolihuuhtelu tehty ensimmäistä kertaa elämässä. Ei nyt suoranaisesti kauhea kokemus vaikka noi vierasesineet takapuolessa ei nyt kiihotakaan.

16.45.: Kasvislientä ja porkkanamehua... "Nam".


Välikevennys  1

A letter to my penis (video osoitteessa http://www.19.5degs.com/element/608.php)

Dear Penis,
I don't think I like you anymore,
You used to watch me shave,
Now all u do is stare at the floor.
Oh dear Penis,
I don't like you anymore.

It used to be you and me,
A paper towel, and a dirty magazine,
That's all we needed to get by.
Now it seems things have changed,
I think that you're the one to blame.
Dear Penis,
I don't like you anymore.

Now he sings,

Dear Rodney,
I don't think I like you anymore,
'Cause when u get to drinkin'
You put me places I've never been before.
Dear Rodney,
I dont like you anymore.

Why can't we just get a grip,
On our man to hand relationship.
Come to terms with truly how we feel.
If we put our heads together,
We'd just stay home forever.
Dear Penis,
I think I like you after all.

Oh and Rodney,
While yer shavin',
Shave my balls.


Paasto päivä 1.  6

Jaaha. Nyt sitten on aloitettu. Odotukset korkealla ja pelkotilat odotuksienkin yläpuolella.

11.52.: Nykäisin äsken sen glaubersuolan kurkusta alas ja alan miettimään minkä ihmeen takia sitä EI myydä kapseleina. Paastota voin myöhemminkin uudestaan mutta toi suola jää kyllä väliin. Otan mielummin pari päivää päänsärkyä kuin juon tota litkua enää koskaan. Helvetti. Tähän pätee se legendaarinen "jos se on hyvää, se ei ole terveellistä" vähän liiankin suoraan terveellisyyden laatuun verrannollisesti. Sitten vaan odottelemaan että paska alkaa pyrkimään pihalle, vauhdilla...

12.11.: 20 minuuttia kulunut liemen nielemisestä ja pakissa alkaa kiertämään. Ei se ihan paskapuhetta se ton jauhon tehon mainostus ollu...tai no, se oli nimeomaan sitä paskapuhetta...mutta toimii...

13.00.: Varsinainen glauberin vaikutus todettu. Jos en nyt väärin ymmärtänyt niin kuseinen liuos on vähän sama suolistolle kuin kodin putkimies lavuaarin putkelle. Se liuottaa seiniin jääneet jämät ja tulostaa ne luonnollista reittiä pihalle. Vaikuttaisi olevan aika tehokasta. Jos jollekin tulee joskus ummetusta niin hommatkaa 30g pussi glaubersuolaa, sekoittakaa puoleen litraan vettä tai mehua ja ei kun kurkusta alas. Takaan että tunnin kuluttua ei ummeta enää...

13.36.: Päässä pyörii. Alan katselemaan voisko jotain noista litkuista vaikka juoda...

13.55.: Ensimmäisen aterioinnin aikana tulee tuskallisen selväksi että jos haluaa ettei kissankusi maistu suussa pitkään, kaikki mehut juodaan viimeisenä. Jokainen tiiviste ja uute mitä paastoon liittyy maistuu kylmästi vaan PAHALTA. Paastotee ja Biottan mehut ovat siis jees. Muu onkin sitten suolesta, enemmän tai vähemmän kirjaimellisesti.

14.44.: Koin äsken paaston alun ja kuuman suihkun ihania yhteistuotoksia. Jos joutuu käymään kolme kertaa vartin suihkun aikana pöntöllä niin on se melko...hhmmmmm...mielenkiintoista? Ei, perseestä lähinnä.

18.09.: Porkkanamehua ja kasvislientä. Päätin suosiolla jättää ne helvetin uutteet pois ruokavaliosta ja vedän vaan maitohappobakteerit ja vitamiinit niiden sijasta. Vaikutus on sama ja tuskan määrä vähenee huomattavasti.

22.30.: Lisää kasvislientä. Melko jännää. Ei ihan turha liemi, pitää elossa.

Edellinen