Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2014.

Feminismi, sensuuri ja vastuuttomuus  9

Jännä homma. Kävin kommentoimassa Suzette Sommerin linkkaamaa ampumavälikohtausta jenkeistä. Jutun juoni oli jotakuinkin se, että kyseinen jäpikkä oli flipannut kun ei ollut saanut naista ja päätti ajella ympäriinsä ampuen sattumanvaraisia ihmisiä ilmeisesti pistooli-tyyppisellä aseella.

Kommenttini oli referoituna se, että tapaus on järkyttävä ja sellaisenaan täydellisen tuomittava. Tyyppi oli selvästi epätoivoinen eikä löytänyt muuta tapaa saada ääntään kuuluville. Jotta noita ei enää olisi tiedossa tulevaisuudessa olisi kriittisen tärkeää, että naiset alkaisivat kunnioittamaan miehiä miehinä ja tasavertaisina ihmisinä.

Tuon seurauksena minut sitten estettiin mimmin sivuilta. Ilmeisesti osuin todella arkaan paikkaan toteamalla, etteivät naiset kollektiivina ole kykenemättömiä vaikuttamaan asiaan vaan päin vastoin voivat jo kanssaihmisiä kunnioittavalla käytöksellä ehkäistä noista tapauksista lähes kaikki.

Koen tämän lähes loputtoman hupaisana.

EDIT: Jahas, homma muuttuu aina vaan koomisemmaksi. Tämä jäpikkä siis ampui 6 miestä ja 2 naista. Jäbä oli myös videoillaan fiilistellyt ajatuksella siitä, että saisi tapettua kaikki muut miehet jolloin voisi vain valita sen naisen jonka haluaa ja saisi kostettua niille miehille jotka nämä naiset olivat häneltä aiemmin "vieneet". Nyt feministit rapakon takana ovat keksineet, että tämä teko johtui naisvihasta ja että tarkoitus oli kostaa naisille. Samat feministit ovat myös sitä mieltä, että sikäläiset miesten ihmisoikeusryhmät ovat teon innoittajia. :D

Kuinka moraalisesti kuollut pitää olla, että menee väittämään tuollaista? Tyyppi tappaa kolme kertaa niin paljon miehiä kuin naisia ja se on sitten naisvihaa, mutta ei miesvihaa? Ja sitten pitäisi uskoa, että miehet ja naiset jotka haluavat miehille samat ihmisoikeudet kuin naisille ovat teon motivaattoreina. Miesten ihmisoikeusjärjestö haluaa tapattaa miehiä ja miesten tappaminen on naisvihaa?

Nyt hei ihan oikeasti! :D

On, tämähän on propagandasota. Touhu ei eroa Jenkkien ja Venäjän sisäisestä ylivertaisuuden tunteen lietsomisesta mitenkään...no, ainakaan feministien puolelta. Nämä tasa-arvoaktivistit näyttäisivät olevan kiinnostuneita vain siitä, ettei kumpikaan puoli joudu altavastaajaksi mikä taas johtaa siihen, että ajavat melkein pelkästään miesten asioita.
Hauska tätä on katsoa vierestä edesottamuksia esille ottaen. Itseä ei edes kiinnosta kuka lopussa voittaa niin kauan kuin miehet ja naiset saavuttavat keskenään hyvän balanssin ja hyvän olon. Olisi kuitenkin ihan kiva, jos molemmat osapuolet koittaisivat edes pysyä totuudessa. Tässä kun käy nopeasti niin, että jos ihmiset alkavat uskoa noita pahimpia älyvapauksia niin jossain vaiheessa saattaa itsekin alkaa toivomaan globaalia jälkiehkäisyä.

No mutta, toistaiseksi tämä menee vielä huumorista, ei vähiten siksi että nämä pahimmat höyryäjät ovat tosissaan. :)