Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Yleisvitutusta ilmassa...  1

Perkeles.

Lomilta taas töihin. Ensimmäisenä päivänä saa taas kuulla kuinka sääntöjen kanssa on vähän niin kuin oikaistu. No, omalla kohdalla ei juurikaan haittaa. Olisin ollut valmis kyseiseen uhraukseen joka tapauksessa. Asia ärsyttää lähinnä periaatteen tasolla eikä paljon silläkään. Samaan rahaan tuli taas surullisesti samassa paikassa ilmi että vaikka moni asia näyttää päällepäin hyvältä niin joitakin asioita ei vain hoideta niin kuin pitäisi. Joskin ymmärrän miksi niin tehtiin kuin tehtiin mutta on se silti ikävää.

Vittu kun ei punttis kulje. Yllättäen lomat katkoivat hyvää sarjaa taas pahasti ja salilla oli vielä lähtenyt 5 sellaista laitetta mäkeen mistä tykkäsin. 1 mallin x-trainer (ainoa mikä sopi minun kropalleni), soutulaitteet (olivat ainakin hyvin piilossa jos ei muuta), tissiprässi (ei viitsisi itsekseen penkille mennä hikoilemaan), selkä- ja vatsalaitteet/-telineet/wot evö (viddu että näiden menetys sapettaa). Tissiprässille tuli kyllä korvaaja mutta jotenkin tuo juokseminen ei ole mukavaa aerobista, häntäluu huutaa leipää perinteisiä vatsoja tehdessä + että pitäisi mennä turvalleen tonttiin tekemään selkiä...ja korvaavat vastuslaitteet ovat lähinnä ärsyttäviä.

No, ei muuta kuin uuteen nousuun. Onneksi on ketjun punttis että voi mennä muillekin saleille samaan rahaan.