Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Maanantain kunniaksi!  2

Kappale lauletaan Mikki Hiiri laulun sävelellä.

"Whats the worst day of the week that gets us all depressed?
M-O-N, D-A-Y, S-U-C-K-S!
Here comes more aggrivation and a brand new week of stress!
M-O-N, D-A-Y, S-U-C-K-S!

Monday sucks (Monday sucks!)
Monday sucks (Monday sucks!)
Forever will it make you want to cry, cry, cry, cry!

So come along,
And sing this song,
Now get it off your chest,
M-O-N, D-A-Y, S-U-C-K-S!"


On se nyt taas helvetti.  1

Sosiaalipornon yliannostus saavutettu. Tekisi mieli ihan kirkkain silmin mennä kertomaan usealle ihmiselle että elämän hommaaminen olisi paikallaan mutta miksi antaa mahdollisuus vastavittuiluun. Ei sitä elämää ole mullakaan. :)

Tällä hetkellä hajottaa seuraavat:

1: Vanhasta muistista joidenkin tekopyhä asenne siitä kuinka on ikävää harrastaa irtosuhteita mutta on täysin ok olla paskassa parisuhteessa vain saadakseen seksiä.

2: Ihmisten sarjaihastukset. Nykyään ihminen on kuin joku saatanan sukellusvene. Heti kun maali löytyy sitä ammutaan torpedolla. Jos osuu ja se uppoaa otetaan uusi kohde. Jos menee ohi, itketään aivan saatanasti kuinka elämä on paskaa, pidetään välipäivä ja otetaan uusi kohde.

3: Ihmisten lyhytnäköisyys, itsekyys ja täydellinen selkärangatomuus. Noin niin kuin esimerkkinä, yhtenä monista, miten joku voi olla niin jumalattaman saapas että ottaa narkomaanin äijäkseen, muuttaa sen kanssa yhteen todeten että homma ei toimi, epäonnistua potkimaan sitä miestä kämpästään ja kaiken tämän säätämisen keskellä odottaa että sen, ehkä jopa ainoat 2 paikallista kaveria jotka molemmat on tekemässä töitä nimenomaan noita narkomaaneja vastaan jaksaa katella sen touhuja vielä senkin jälkeen kun nämä ovat koittaneet tarjota apuaan tilanteen ratkaisemiseksi ja tämä muija on kieltäytynyt siitä? Jep, vitun nohevaa. Jokainen tekee valintansa mutta en mäkään odota että jos alan sarjaraiskaajaksi että kovin moni nainen jakaisi sympatiaansa mulle.



Angstia ja yleistyksiä.  3

"Whats the worst day of the week, that gets us all depressed? M-O-N-D-A-Y S-U-C-K-S!"

Jeps. Tuli jälleen tänään mieleen eräs työporukan sovinistikeskustelu naisten ryhmittelystä. Sen perusteella luokkia oli 4. Pantavat, vaimot, neutraalit (sisältää tutut, kaverit ja muut joiden kanssa tullaan vähintään toimeen) ja viimeiseksi se osasto johon ei haluta olla missään yhteydessä.

Tänään tuntuu että kirkas enemmistö on joko pantavia tai niitä joihin ei halua olla missään yhteydessä ikinä. Seuraavaksi tulee ne harvat neutraalit. Viimeisenä vaimomateriaali joka, niin koomista kuin se onkin, on yllättäen aina jo viety. :) Ei siinä mitään. Ei ole mitään intressejä pariutua vielä pitkään aikaan.

Se mikä kuitenkin mättää nyt tämän maanantain angstisessa tilassa että tuntuu että kaikki edes jotenkin täysjärkiset pääkaupunkiseudun naiset on jo tavattu. Pitää siis alkaa laajentamaan reviiriä jos meinaa joskus hamassa tulevaisuudessa pariutua. SE on perseestä. Mikään nainen ei saa minua matkustamaan joka toisena viikonloppuna 2-4 tuntia suuntaan jotta saan tavata hänet ja sama takaisin jotta pääsen töihin. Vittu. Aikuistukaa pääkaupunkiseudun naiset! Pää pois perseestä ja muutakin sisältöä elämäänne kuin kynsilakka ja huulikiilto!


Metallitotuutta ja kaljaa!  1

Heviviikonloppu takana. Suomeksi: mökkeilyä, metallia, miesten ruokaa, grillausta, saunomista, mölkkyä, dartsia, kaljaa, viinaa, kavereita ja ennen kaikkea ei yhtään naista. Ainoan porukan mustan lampaan takia jouduttiin pitämään yhteensä 40 minuuttia jotain main stream radiokanavaa päällä. Muuten siis todellinen äijien viikonloppu.

Tuloksena turvotusta ja poltin varmaan kaikki mahdolliset paikat mitkä vaatteet päällä voi palaa. :D Parhautta!