Angstia ja yleistyksiä.

  • shiwan8

"Whats the worst day of the week, that gets us all depressed? M-O-N-D-A-Y S-U-C-K-S!"

Jeps. Tuli jälleen tänään mieleen eräs työporukan sovinistikeskustelu naisten ryhmittelystä. Sen perusteella luokkia oli 4. Pantavat, vaimot, neutraalit (sisältää tutut, kaverit ja muut joiden kanssa tullaan vähintään toimeen) ja viimeiseksi se osasto johon ei haluta olla missään yhteydessä.

Tänään tuntuu että kirkas enemmistö on joko pantavia tai niitä joihin ei halua olla missään yhteydessä ikinä. Seuraavaksi tulee ne harvat neutraalit. Viimeisenä vaimomateriaali joka, niin koomista kuin se onkin, on yllättäen aina jo viety. :) Ei siinä mitään. Ei ole mitään intressejä pariutua vielä pitkään aikaan.

Se mikä kuitenkin mättää nyt tämän maanantain angstisessa tilassa että tuntuu että kaikki edes jotenkin täysjärkiset pääkaupunkiseudun naiset on jo tavattu. Pitää siis alkaa laajentamaan reviiriä jos meinaa joskus hamassa tulevaisuudessa pariutua. SE on perseestä. Mikään nainen ei saa minua matkustamaan joka toisena viikonloppuna 2-4 tuntia suuntaan jotta saan tavata hänet ja sama takaisin jotta pääsen töihin. Vittu. Aikuistukaa pääkaupunkiseudun naiset! Pää pois perseestä ja muutakin sisältöä elämäänne kuin kynsilakka ja huulikiilto!

3 kommenttia

shiwan8

12.6.2007 10:15

Niinno siis nimenoman ravintoloista on ihan turha luulla löytävänsä älyllistä elämää. Se toisaalta selvisi jo 10 vuotta sitten joten uusi tieto se ei ole. Muutenkin menen sinne pitämään hauskaa kavereiden kanssa enkä jauhamaan kakkaa kenenkään 3 promillen kännissä olevan pissiksen kanssa. :) Muutenkin pks:n alueella on ehkä 3 ravintolaa ja muutama pubi joiden keskivertoasiakkaan mielen maailmaa ei voida kiteyttää tähän uuteen "megahittiin" Tea: Tytöt Tykkää. :D

Eikä tässä ole mitään ristiriitaa. Edelleenkään ei kiinnosta sitoutua. Pointti on vaan siinä että vaikka kiinnostaisi sitä mahdollisuutta ei ole edes teoriassa ja se syö äijää. Aivan turhaan, tiedän, mutta syö silti. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Olavi Salko

24.6.2007 20:56

anteeksi. Luin joitakin näitä blogimerkintöjäsi. Ei näissä ole mitään sellaista, mistä minun pitäisi ottaa mallia kirjoittaessani omaani. Sovitaanko niin, että sinä kirjoitat niistä aiheista joista kirjoitat, ja minä niistä mistä kirjoitan.. and everybody's happy, aye mate? Ei meidän aiheet kohtaa. Olen pahoillani. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus