Kauppojen nettisivut

  • shiwan8

Nyt on kuulkaa sellainen homma, että aniharva kauppa osaa pistää asiat näkyville oikein netissä. CDON, VPD, muutama muu vastaava ja jotkut huonekaluliikkeet osaavat esittää asiansa niin kuin pitää. Lopuille tämä on vaikeaa.
Järkevästi homma toimii niin, että tuotteen vieressä on suoraan hinta, saatavuus ja jos se on tilattavissa niin ostoskorinappula. Normaalisti homma toimii niin, että tuotteen vieressä ei ole mitään noista muista "turhuuksista".

Ihan rehellisesti sanottuna en ole aikeissa nykytekniikan aikakaudella soittaa kauppaan kysyäkseni jokaista asiaa erikseen kun, pardon my french, se on niin saatanan mutkatonta vain läntätä se hinta siihen tuotteen viereen ruudulle jottei asia jää epäselväksi. Pääsen paremmille tuntipalkoille käymällä sen tunnin selvitystyön sijasta tunnin töissä ja maksamalla sen noin 10€ enemmän samasta tuotteesta jossain missä sivuston ylläpitäjä on ihan oikeasti kartalla siitä miten hommat hoidetaan oikein.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus