Levyproggis

  • shiwan8

Joo, päätin nollata musiikkikirjastoni ja kasata sen uudestaan hieromalla kaikki CD:ni sinne ns. laatuhävikittömällä formaatilla. 155 purettua levyä myöhemmin näen edessäni muutaman platan joita musiikkiohjelmani ei tunnistanut ja Andreas Johnsonin Liebling-albumin. Huomaan miettiväni että miten helvetissä käsiini on ajautunut tuo ja muutama muu aivan järkyttävää aamiaispoppia sisältävä kiekko joiden hallussapidosta pitäisi olla laissa säädettynä minimirangaistuksena vähintään rautaneitsyt tai elävältä polttaminen, hitaasti.

Eniten tässä hämmentää se, että muutama levy jotka tiedän omistavani puuttuvat ja tiedän 100% varmana faktana etten ole maksanut minkään maan valuuttaa näistä hirvityksistä. Missä esimerkiksi ovat mun Panteran levyt, Cowboys from Hell, Far Beyond Driven, The Great Southern Trendkill?!? Miksi mulla on levyhyllyssä niiden sijasta tällaista paskaa?!? Bonuksena olin unohtanut ostaneeni joskus Danzigin Mother-sinkun. Edes jotain positiivista yllätyksellistä tässäkin.

Persesaatana.....

Joo, pitää alkaa kaivelemaan ettei se korttitalo jota mielenterveydeksi kutsutaan singahtaisi taivaan tuuliin ihan vielä tänään. Onneksi on Spotify...

Kirjoitettaessa soi The 7th Day - Dream Evil

2 kommenttia

shiwan8

1.4.2011 09:58

Joo, tämä on yhtä sivistävää kuin ulosteiden nauttiminen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus