Maailma on pieni

  • shiwan8

Se on niin pieni että se on samaan aikaan surullista, hauskaa, hienoa ja suorastaan hanurista plus muita sekalaisia adjektiiveja. Ei taas tarvinnut kuin naamakirjassa (joo, olen häpeän lävistämä tämän johdosta) käydä ja katsoa viimeaikaisia tapahtumia niin silmille hyppää jo toisella minuutilla aasinsilta exän exän kaverin/tutun kaveriin/tuttuun joka sattuu olemaan ala-asteelta "luokkakaverini" ja nykyään samassa firmassa töissä. Tällä kertaa tilanne on lähinnä huolestuttava vaikka päällimmäinen fiilis onkin että olisihan tämäkin pitänyt näillä aamuilla jo tietää. :)

Mitähän seuraavaksi? Törmään ihmiseen joka on jonkun ihmeellisen puolituttuketjun kautta Pontus Jäntin (äippä on joskus ollut lastenhoitajana tälle sankarille) veljenpojan tms. kaveri. Voi sitten mennä uuden tutun enolle heittämään ensimmäiseksi kommentiksi että "mun mutsi on pyyhkiny sun hanuria". :D

Kirjoitettaessa soi Easy -FNM

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus