Mikähän vittu tässä on?!?

  • shiwan8

Se on kyllä kumma. Kun päivä alkaa hyvin se ei voi jatkua sellaisena koko päivää. Kuitenkin minäkin tyydyn vähään. Jos töissä menee ihan ok eikä ole taustalla painavia vitutuksen lähteitä niin yleensä iltakin on ihan ok. Jos vielä tapahtuu jotain erikoista kivaakin niin päivä on loistava.

Tämä päivä alkoi hyvin. Vähän väsytti mut entä sitten. Työtkin meni ihan putkeen ja kotiinkin pääsi ajoissa. Mutta eihän se nyt taas voinu mennä samalla linjalla loppuun saakka. Eräs tuttuni pyysi miittikansiooni koodia jotta pääsee katsomaan kuvia sieltä. No, en yllättäen suostunut koska oli nimenomaan sovittu että vain miittiläiset saa ne koodit. Edelleen kaikki ihan ok kunnes selviää että olen "ainoa" joka ei ole sitä jakanut kuin karkkia lapsenlapsille. V-käyrä singahti salamana yli sietorajan. Samaan aikaan sain toisen takaiskun ja lopputuloksena...no sanotaan että melkein aiheutin itselleni lisää kuluja täksi kuukaudeksi. No onneksi ei aiheutunut. Vitutti silti suunnattomasti tosin osa syy saattaa olla sekin että en ollu taas "hetkeen" syöny mitään ja alhainen verensokeri alentaa vitutuskynnystä aivan saatanasti. No, sinällään tossa ei ole mitään kamalaa. Harmittaa vaan kun sopimukset ei pidä.

No pitää käydä hoitamassa asioita. Ehkä elämä kirkastuu vielä tänäänkin. :)

Kirjoitettaessa soi The 69 Eyes: Dance d'Amour

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus