Onko mallit, sukupuolesta riippumatta...

  • shiwan8

...röyhkeitä vai idiootteja?

Työpaikalla pyöri tänään aamusta malleja muotinäytöstä vääntämässä ja tunnetusti turvallisuusorganisaatiota kiinnostaa kuka ja millä asialla talossa liikkuu. Jokaisessa vähänkään fiksummassa yrityksessä on nimilistat KAIKISTA työntekijöistä ja vierailevista sankareista joiden on tarkoitus yrityksen tiloissa liikkua mikä firmaa tämmöinen asia yleensäkään kiinnostaa. No, nämä n. 180cm pitkät feikkimerkkien kyllästämät toistensakloonit yksitellen tulivat paikalle ja noin 30 ihmisen listasta 2 tai 3 osasi sanoa oman sukunimensäkin.

Hämmentyneenä kysynkin siis että ovatko nämä ihmiset yksinkertaisesti niin SAATANAN tyhmiä että luulevat että kun sanovat nimekseen vaikka Sanna että tiedetään heti kenestä Sannasta on kyse vai niin täynnä itseään että luulevat samaa asiaa? Veikkaukseni on että ovat vain niin tyhmiä. Montakohan Sannaa tai Timoa tässä maassa on?!? Pitää muistaa että mallin ei tarvitse olla kuin pitkä, alipainoinen ja riittävän tampio että taipuu siihen kaikkeen mitä joutuu töissään tekemään ja vapaa-ajalla töidensä eteen jne. jne.

Mallit, useimmat, ovat siis, ainakin ruohonjuuritasolla, helvetin vähäjärkistä ja paskantärkeää jengiä. Toisaalta mitä voi odottaa jos ihmisen maailma romahtaa kun naamassa on näppylä?

2 kommenttia

shiwan8

27.8.2007 02:39

Meidän kulttuuriministeri on ehkä vaihtanut hommia mutta on silti ihan vitun idiootti. Kuinka saatanan tyhmä pitää olla että tasa-arvon nimissä kieltää naisten alusvaatteiden ulkomainonnan mutta ei miesten vastaavaa? Toi noin niin kuin esimerkkinä meidän kulttuuriministerin typeryydestä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus